ارتباط با ما  پرسش و پاسخ


bullet پاسخ: در صورتيكه علت ريزش مو ارثي باشد داروها فقط تا زماني كه استفاده شوند و ان هم بسته به سن و زمان شروع درمان ميتوانند سبب كاهش سرعت ريزش مو شوند و با قطع دارو مجددا ريزش مو شروع ميشود . بنابر اين بايستي داروهاي تجويز شده بطور مرتب و منظم استفاده گردد.
تاریخ جواب : 21 خرداد 1392
bullet پاسخ: مصرف قرص فيناسترايد براي خانمهايي كه در سن باروري هستند به دليل بروز ناهنجاري در جنين پسر ممنوع است ولي اگر قصد بارداري به هيچ وجه نداريد ميتوانيد ان را مصرف كنيد .
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو

استفاده از داروي فيناسترايد ممكن است در چند ماه ابتداي مصرف سبب كاهش ميل جنسي شود كه اغلب بعداز مدتي برطرف ميشود ولي سبب عقيمي و كاهش ميزان اسپرم نميشود.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: اثر دوناسترايد در درمان ريزش مو در مقايسه با فيناسترايد بيشتر است ولي عوارض بيشتري هم ميتواند داشته باشد به همين دليل هنوز مورد تاييد محافل معتبر علمي قرار نگرفته است. در اين ارتباط به زودي مقاله اي در اين وب سايت قرار خواهد گرفت.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: پس از ريزش اوليه ، موهاي كاشته شده معمولا پس از 3 تا6 ماه بعد مجددا رشد ميكنند تعداد دفعات برداشت گرافت به روش FUT كاملا بستگي به مساحت بانك مو و خصوصيات پوست دارد و توسط پزشك متخصص كاشت مو به شما گفته ميشود.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: بستگي به شدت ضربه دارد . بهترين راه اين است كه حدود 6 ماه صبر كنيد اگر گرافتهاي كاشته شده رشد نكردند بايستي در ان ناحيه كاشت مو مجددا صورت گيرد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: موهاي سر و بدن مرتبا در حال ريزش و رويش مجدد هستند . در ريزش موي ارثي كه شامل حدود 95% علت ريزش موها ميشود موها ابتدا نازك شده و سپس ميريزند و معمولا رشد مجدد ندارند . ولي در ريزش موي عادي موها پس از ريزش مجددا بين 3 ماه تا 3 سال بعد رشد مينمايند .
ضمنا موها به هر رنگي باشند پس از رويش مجددا به همان رنگ رشد ميكنند.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: با استفاده از تكنيكهاي جديد در صورتيكه فاصله بين موهاي شما از 2 ميليمتر بيشتر شده باشد بهترين روش درمان انجام كاشت موي طبيعي است .
كاشت مو از سن 22 سالگي قابل انجام بوده و كساني كه علت ريزش موي انها ارثي است نتيجه بسيار خوبي از ان ميگيرند.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: ريزش مو در دوران شير دهي به طور قابل توجهي افزايش ميابد ولي اين يك امر فيزيولوژيك بوده و چندين ماه پس از پايان دوران شير دهي اكثر موهاي ريخته شده مجددا رشد ميكند . ضمنا بهتر است در دوران شير دهي از مصرف داروها از جمله دلروهاي ريزش مو پرهيز نماييد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: معمولا بعد از 8_6 ماه بعد از مصرف يك نوع شامپو بهتر است انرا تغيير داد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: بروز جوش در حد 2_1 عدد از حدود 2 ماهخ پس از كاشت مو طبيعي است ولي تعداد بيشتر خطرناك بوده و بايستي حتما درمان شود . براي درمان به پزشك كاشت موي خود مراجعه نماييد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: استرس ميتواند ريزش مو را كه به هر دليل ايجاد و يا شروع شده باشد تشديد كند ولي اثر ان موقت بوده و با رفع عامل استرس زا موهايي كه به اين دليل ريخته اند مجددا رشد ميكند.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: از علائم مشخصه ريزش موي ارثي پديده miniaturization ميباشد كه به معناي نازك شدن موها و كاهش ضخامت انهاست و سپس موها ريزش ميكنند.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: روش PRP در طي حدود 2 سال گذشته در اروپا و امريكا براي بررسي اثر ان در درمان ريزش موي ارثي به كار گرفته شد و سرانجام حدود 6 ماه پيش دانشمندان به اين نتيجه رسيدند كه اين روش در درمان ريزش موي ارثي اثر نداشته و كنار گذاشته شد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: معمولا ريزش موي ناشي از استرس موقتي بوده و پس از حدود 3 تا 9 ماه مجددا موها شروع به رشد ميكنند.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: چنانچه علت خارش پوست سر شما قارچ باشد به دنبال چربي شديد پوست و موي سر بايد حتما درمان شويد اگر ريزش موي ارثي داشته باشيد چربي پوست و موي سر شما باعث تشديد ريزش ميشود .
به نظر ميرسد در اين مرحله با دارو درماني ميتوانيد ريزش موي خود را كنترل كرده و به وضعيت قبلي بازگرديد. جهت مشاوره و دريافت اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: بله ميتوان البته با نظر پزشك، البته داروهاي ديگري نيز براي جلوگيري از ريزش ابرو وجود دارد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: اين دارو و اكثر داروهاي تجاري هيچگونه تاييديه مراجع معتبر علمي را ندارد
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: مصرف ماینوکسیدیل برای موهای صورت اثر چندانی ندارد در ضمن دارو درمانی اثر وابسته به دارو دارد و در دراز مدت اثر داروها کم میشود و یا به نظر میرسد پاسخ چندانی به داروها وجود ندارد بنابراین شروع ،مصرف و یا قطع مصرف دارو وابسته به نظر پزشک است.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: اين دارو تركيبي از چند نوع ويتامين است و داراي اثرات اثبات شده اي در جلوگيري از ريزش مو نمي باشد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: ريوايوژن داروي جديدي نمي باشد و حدود 10 سالي است كه به بازار امده اين دارو هيچ ارتباطي با فيناسترايد ندارد . ريوايوژن تاكنون موفق به دريافت هيچ گونه تاييديه معتبر علمي نشده است ولي فيناسترايد داراي تاييديه FDA ميباشد بنابراين فيناسترايد بسيار موثرتر و معتبر تر است.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: شما به يك نكته توجه نكرده ايد تنها راه قطعي بازگشت موهاي از دست رفته كاشت مو ميباشد ولي روشهاي دارو درماني و ليزر درماني به صورت موقت موتواند موهاي از دست رفته را تا حدي برگرداند
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: قرص فيناسترايد از حدود سال 1996 تا كنون در دنيا درحال مصرف است و هيچ گونه گزارشي مبني بر عقيم شدن افراد مصرف كننده وجود ندارد .
اصولا اين دارو به هيچ وجه سبب عقيم شدن نميشود و فقط ممكن است سبب كاهش موقت ميل جنسي شود كه پس از مدتي بهبود مي يابد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: ابتدا به پزشك متخصص زنان مراجعه نماييد و از لحاظ تخمدان و هورمونها بررسي شويد . به احتمال زياد اختلال هورموني داريد كه با مصرف دارو بهتر ميشويد و پس از ان بايد جهت درمان ريزش مو اقدام نماييد جهت مشاوره حضوري و يا دريافت اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: چنانچه 1 يا 2 سال از اين حادثه گذشته باشد تقريبا ميتوان گفت با تحريك دارويي ديگر رشد نميكند و نياز به كاشت سيبيل داريد كه البته اين كار بسيار راحت ميباشد جهت دريافت اطلاعات بيشتر و يا مشاوره حضوري با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: ريزش موي ژنتيكي در اكثر موارد تا حدود سن 40 سالگي ادامه دارد و پس از ان سرعت ريزش مو كمتر ميشود .
در مورد فيناسترايد در صورتي كه مرتب مصرف شود پس از 3 تا 5 سال ريزش موها بخصوص در نواحي مغز سر بسيار كم ميشود البته اين مساله در مورد تمامي افراد صدق نميكند و پاسخ درماني در افراد مختلف است.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: ريزش تا حدود 100 تار مو به شرطي كه موها كم پشت نشوند طبيعي محسوب ميشود ولي بيش از اين مقدار غير طبيعي ميباشد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: ماينوكسيديل در 6_4 هفته اول ممكن است سبب افزايش ريزش مو شود كه معمولا اين حالت موقت بوده و برگشت پذير است شما بايد چند هفته ديگر به مصرف ادامه داده و صبور باشيد اگر بعد از 3 ماه هنوز ريزش شديد داشتيد بايد ماينوكسيديل را قطع كرده و از داروي جايگزين استفاده نماييد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: خير به هيچ وجه درماني نميباشد ، اسير تبليغات نشويد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: مزوتراپي هيچ ارتباطي به شستشو ندارد داروهاي فرد داخل پوست سر تزريق ميگردد و كاري به روي پوست سر شما ندارد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: تالاسمي مينور و سندرم ژيلبرت منعي براي انجام پيوند موي طبيعي نيستند.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: بطور طبيعي موهاي تمام بدن از جمله سر دائما در حال ريزش و رويش هستند. در مورد موهاي كاشته شده نيز اين حالت وجود دارد تفاوت در اين است كه موهاي كاشته شده پس از ريزش مجددا رشد مينمايد ولي موهاي قبلي ممكن است به دلايل ژنتيكي پس از ريزش مجددا رشد ننمايند.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: بهتر است از ماينوكسيديل 2% استفاده نماييد كه البته تاثير ان در رشد ابروها قطعي نيست . پس از كنده شدن ابروها بايستي 6 ماه منتظر بمانيد اگر ابروها بطور كامل رشد نكردند ممكن است نياز به كاشت ابرو ( در صورت امكان) داشته باشيد. در واقع ممكن است تمام ابروها پس از كنده شدن مجددا رشد نكنند. داروي اثبات شده اي براي رشد مجدد ابروها هنوز شناخته نشده است.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو

در مورد اسپرين بايد از 7 تا 10 روز قبل از عمل اسپرين قطع شده و بهتر است تا 4 روز بعد از عمل نيز خورده نشود اما چنانچه فردي مجبور باشد ميتواند بعد از عمل شروع به خوردن نمايد . در مورد سيگار هم بهتر است چند هفته قبل از عمل كشيده نشود و به خاطر افزايش خون رساني توصيه به نكشيدن سيگار تا 4 ماه بعد از عمل ميشود . شما مجاز به خوردن globifer پس از عمل ميباشيد و منعي جهت مصرف ان وجود ندارد در مورد مكمل ها نيز نياز به خوردن هيچ داروي مكملي پس از عمل كاشت مو نداريد اما در مورد تركيبات روي(Zn) چنانچه بعد از عمل مصرف شود ميتواند در رشد موها تاثير مثبتي داشته باشد.
تمام موهاي كاشته شده پس از عمل نمي ريزند ريزش ساقه موها در افراد مختلف متفاوت است كه بين 10 تا 90 درصد متفاوت است نكته مهم اين است كه 2 تا 3 ماه بعد تمام فوليكولها شروع به رشد ميكنند البته در برخي متون افزايش رشد را تا 13 الي 15 ماه بعد از عمل هم نوشته اند.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: در دوران بارداری به دلیل تغییرات هورمونی که در بدن اتفاق می افتد ریزش موها بسیار کاهش میابد ولی پس از ان مجددا ریزش موها شدت پیدا میکند در اغلب موارد پس از گذشت 1 سال از قطع شیر دهی تا حدود 80% از موها مجددا رشد پیدا میکند اگر پس از این مدت رشد نکند بایستی علت ان توسط پزشک متخصص کاشت مو بررسی شود درمانهای لازم صورت پذیرد و حتی گاهی نیز ممکن است نیاز به کاشت مو باشد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: این روش نه تنها متد جدیدی نبوده بلکه به دلیل عوارضی که دارد مدتهاست کنار گذاشته شده . برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله ای تحت عنوان \"کاشت موی اتوماتیک\" که در قسمت اخرین خبرهای سایت وجود دارد مراجعه نمایید.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

با توجه به انجام عمل واریکوسل بهتر است فیناستراید را کاملا با احتیاط و تحت نظر پزشک مصرف نماییداین دارو به هیپ وجه سبب عقیم شدن نمیشود و در صورت تصمیم به بچه دار شدن بایستی از حدود 1 تا 2 ماه قبل مصرف ان را قطع نمایید و حتی ان را از منزل خارج نمایید . حتی لمس این قرص توسط خانمهای باردار میتواند احتمال عوارض جنینی را در پی داشته باشد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: اگر بیماری شما تحت کنترل بوده و غیر فعال شده باشد قادر به کاشت مو هستید . برای تشخیص وضعیت خود حتما باید به یک پزشک متخصص پوست و مو مراجعه نمایید.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: ماينوكسيديل در 6_4 هفته اول ممكن است سبب افزايش ريزش مو شود كه معمولا اين حالت موقت بوده و برگشت پذير است شما بايد چند هفته ديگر به مصرف ادامه داده و صبور باشيد اگر بعد از 3 ماه هنوز ريزش شديد داشتيد بايد ماينوكسيديل را قطع كرده و از داروي جايگزين استفاده نماييد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: به اين دليل كه هنوز علت ريزش موي سكه اي پيدا نشده است روشهاي درماني استفاده از تزريق كورتون و انجام PRP است جهت انجام PRP ميتوانيد با شماره 09194594616 تماس بگيريد لازم به ذكر است اين مركز اولين مركز درماني كشور جهت انجام طرح تحقيقاتي PRP با همكاري دانشگاه علوم پزشكي اصفهان بوده است.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: چنانچه مو از قسمت درست برداشت شود و روش كار هم علمي و صحيح باشد و موها در محيط مناسب نگهداري شوند امكان ريزش وجود ندارد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: روش FUT در تمام دنيا استاندارد كاشت مو ميباشد البته اگر به صورت علمي و اصولي انجام شود اكثر عملهاي fut كه در حال حاضر در حال انجام است روشهاي قديمي بوده اند و اثر وسيعي پشت سر برجاي ميگذارند . تنها تعداد محدودي از پزشكان كاشت مو ميباشند كه ميتوانند به صورت صحيح اين عمل را انجام دهند از جمله اقايان دكتر عباسي و دكتر كهنمويي كه همگي داراي بورد جراحي پيوند مو از امريكا ميباشند.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: بله مصرف فيناسترايد ميتواندد سبب بزرگي سينه در مردان شود و كاهش دوز ان عوارض ان را كم نميكند بلكه اثر ان را هم كم ميكند.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: نتيجه كامل و نهايي كاشت مو حداكثر بعد از يكسال تا يكسال و سه ماه بعد از كاشت ظاهر ميشود.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: همانطور كه بارها به اين سوال پاسخ داده ايم تحقيقات در زمينه استفاده از سلولهاي بنيادي براي انجام كشت مو چندين سال است كه در كشورهاي امريكا و انگلستان در حال انجام است ولي با توجه به پيچيدگيهاي مراحل تحقيقاتي و اينكه يك فاز از تحقيقات در سال 2011 به شكست انجاميد موفقيت در اين زمينه به تاخير افتاده و زمان ان مشخص نيست. جهت كسب اطلاعات بيشتر به قسمت تازه ترين خبرها در وب سايت مراجعه نماييد
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: مصرف قرص فين پشيا در كوتاه مدت ممكن است سبب كاهش موقت ميل جنسي شود و شايعترين عارضه بلند مدت ان عوارض كبدي است كه بايستي ساليانه انزيم هاي كبدي چك شود. اين قرص تاثيري روي جذب ويتامين ها ندارد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: سفيدي موي سر پس از سن 18 سالگي طبيعي و ژنتيكي است و درمان ندارد ولي مصرف مواد غذايي حاوي ويتامين B ميتواند تا حدودي سبب كاهش سرعت سفيدي موها شود در ضمن در اوايل شروع سفيد شدن موها ميتوان با يك سري اقدامات درماني سرعت سفيد شدن موها را كاهش داد .
جهت رزرو نوبت به منظور مشاوره درماني با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: خير بررسي شده و به هيچ وجه صحت ندارد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: مصرف همزمان كافئين و ماينوكسيديل نتنها عوارضي ندارد بلكه تحقيقات انجام شده نشان ميدهد احتمالا كافئين تاثير مثبت و تحريكي در كاهش سرعت ريزش مو دارد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: قرص فيناسترايد بطور كلي براي خانمها در سن بارداري تجويز نميگردد . شايعترين عارضه اين دارو احتمال ايجاد ناهنجاريهاي جنيني در نوزاد پسر است و به دليل باروري در هر زمان بهتر است در خانمها مصرف نگردد
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: علت ريزش موي سكه اي هنوز مشخص نيست درنتيجه درمان قطعي نيز براي ان وجود ندارد. چون در اين بيماري فوليكولهاي مو از بين نميرود بنابراين كاشت مو انجام نميگيرد. از طرفي احتمال ريزش مجدد موهاي كاشته شده در اثر اين بيماري وجود دارد. البته اخيرا گفته ميشود در صورتي كه حدود 5 سال از اين بيماري گذشته باشد و وسعت منطقه ريزش تغييري نكرده باشد( بيماري غير فعال شده باشد) ميتوان بدون تضمين كاشت مو انجام داد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: بانك موي شما يا قسمت پشت سر شما حتما بايد معاينه شود بنظر ميرسد 2 مرحله ديگر يك مرحله FUT و يك مرحله FIT بتوان براي شما برداشت انجام داد به اين صورت از موهاي كناره سر( بالاي گوش) هم ميتوان استفاده كرد اما در مورد برداشت مو از بدن اين روش منسوخ شده است هم به دليل اثري كه بر جا ميگذارد و هم به دليل موهاي بدون كيفيتي كه از ان نواحي بدست ميايد . توانايي برداشت مو از پشت سر بستگي زيادي به علم و مهارت پزشك شما دارد
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: جهت جلوگيري از ورم صورت بعد از عمل روشهاي درماني داريم كه كاملا از ورم صورت جلوگيري مينمايند . چنانچه صورت شما ورم كند بعد از يك هفته خوب ميشود چنانچه پزشك شما علم و مهارت كامل داشته باشد طبق متد جديد صورت شما به هيچ وجه ورم نميكند.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: ليزرتراپي بعد از دارو درماني دومين روش تاييد شده در درمان ريزش مو ميباشد دستگاه شانه ليزري هير مكس تنها دستگاه مورد تاييد FDA امريكا ميباشد كه در ليزرتراپي مورد استفاده قرار ميگيرد اين كه تا چه حد در درمان ريزش موي شما موثر است بسته به موارد زيادي دارد از جمله شروع زمان ريزش مو ، همراهي با بيماري ، الگوي ريزش موي فاميلي و نوع كار و ....
با يك پزشك متخصص مو مشورت نماييد .
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: برداشت مو بصورت كامل است يعني پياز مو برداشت ميشود بنابراين در محل خالي مويي وجود ندارد كه بخواهد رشد كند يا برگردد. يكي از دلايل غير استاندارد بودن روش بدون جراحي يا FIT همين مساله است كه برداشت مو بصورت تك تك باعث ايجاد منظره خالي در پشت سر ميشود
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: كاشت موي طبيعي براي شما متاسفانه قابل انجام نيست . كاشت موي مصنوعي نيز قابل انجام است كه البته ممكن است پس از مدتي دچار عوارض حساسيتي و خارش و حتي عفونت گردد و ظرف چند سال ريزش پيدا كنند بنابراين ما هيچكدام از اين روشها را يه شما پيشنهاد نميكنيم . بهتر است از روشهاي ترميم مو نظير كلاه گيس استفاده كنيد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: ماينوكسيديل ميتواند در 4تا 6 هفته اول مصرف ريزش موها را تشديد كند ولي پس از اين مدت ريزش موها تثبيت شده و سپس ارام ارام ممكن است تعدادي از موهايي كه به تازگي دچار ريزش شده اند مجددا رشد نمايند . البته همه افراد پاسخ درماني يكساني نسبت به ماينوكسيديل انجام نميدهند و گاها ممكن است ماينوكسيديل ريزش موها را بطور كلي تشديد نمايد يا باعث ايجاد حساسيت شود كه در اين صورت بايد قطع گردد . در حال حاضر در ريزش موي ارثي همانند شما بتدريج حجم موها كاهش ميابد و اساسي ترين راه درمان انجام پيوند موي طبيعي است . درمانهاي دارويي فقط سبب كاهش سرعت ريزش مو ميشود و هنوز دارويي كه بتواند سبب توقف كامل ريزش مو يا بازگشت موهاي از دست رفته شود شناخته نشده است . در صورت تمايل به انجام مشاوره با متخصص پيوند مو ميتوانيد با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: كاشت ابرو با تكنيكهاي جديدي بسيار پرپشت تر و طبيعي تر از روشهاي قديمي قابل انجام است ولي جهت و زاويه ابروها كاملا يكسان با ابروهاي خدادادي نخواهد بود اما با كوتاه نگه داشتن ابروها اين مطلب خيلي به چشم نمي ايد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: علت ريزش مو يشما الوپسي اره اتا يا ريزش موي منطقه اي ميباشد . استفاده از كورتون تراپي به صورت دائمي ميتواند عوارض جبران ناپذيري داشته باشد استفاده از روش PRP به عنوان روش جايگزين در صورت پاسخ دهي ميتواند گزينه بهتري باشد
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: اگر عمل كاشت مو بر اساس اصول علمي انجام گيرد موهاي كاشته شده به هيچ وجه نخواهند ريخت . PRP اثري در درمان ريزش مو ندارد و از لحاظ علمي مردود شده است . فقط ممكن است چند ماهي موقتا سبب كاهش سرعت ريزش موها شود كه انهم به دليل PRP نيست بلكه به دليل اثرات تحريكي سوزنهاي است كه در PRP استفاده ميشود.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: اگر برداشت گرافتهاي مو از نواحي صحيح در بانك مو انجام گيرد به دليل اينكه اين گرافتها فاقد گيرنده هاي ژنتيكي هستند بنابراين چهدرقسمتهاي جلو وچه در قسمتهاي مغز سر كاشته شوند هيچگونه ريزشي در اينده نخواهند داشت بنابراين مطلب فوق از لحاظ علمي صحيح نيست.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: اين دارو جزء داروهاي اثبات شده در درمان ريزش مو نمي باشد ولي به عنوان يك داروي مكمل در افزايش رشد موها در كنار داروهاي تاييد شده ميتواند مورد استفاده قرار گيرد
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو

بيشترين تاثير اين داروها در تحريك مجدد رشد موها تا قبل از سن 25 سالگي است كه احتمال ضخامت گرفتن و رشد موهاي نازك شده وجود دارد ولي بعد از اين سن تاثير اين داروها در تحريك فوليكولهاي غير فعال به تدريج كمتر وكمتر ميشود
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: شما ميتوانيد از روش PRP هم استفاده نماييد اما به ياد داشته باشيد علت ريزش موي سكه اي نا شناخته است و حتي درمان مكمل هم تضميني بر دائمي بودن ان نمي باشد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: هزينه كاشت مو بر اساس روش كاشت ، تعداد تار موي مورد نياز ، جنس مو رنگ مو و ضخامت مو ميباشد . از نظر زمان هر عمل تقريبا بين 6_4 ساعت طول ميكشد .
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: كاشت مو كاملا تاييد شده است ، انجمن تاييد شده در جهان دارد و به هيچ وجه سرطان يا سر درد نمي دهد البته در ايران و بعضي كشورها كاشت مو توسط تكنسين و بدون حضور پزشك بعضا توسط پزشك غير ماهر و غير مطلع انجام ميشود . صرف متخصص پوست بودن يا جراح پلاستيك دليل بر داشتن دانش كاشت مو نمي باشد . جهت اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: بعد از بارداري چراكه در هنگام حاملگي ودوران شير دهي امكان ريزش مو وجود دارد بنابر اين بهتر است كاشت مو بعد از دوران شير دهي انجام شود.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: قطع ناگهاني يا بتدريج دارو در عدم برگشت ريزش مو موثر نيست با قطع دارو اثرات ان از بين ميرود البته علت ريزش موي شما نيز در اين امر مهم است اگر علت ريزش موي شما ارثي باشد قطع دارو باعث برگشت ريزش موي شما ميشود دارو درماني با ماينوكسيديل و فيناسترايد تاييد شده FDA امريكا در درمان ريزش مو و البته به طور موقت ميباشد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: الوپسي اره اتا درمان قطعي ندارد كورتون تراپي ميتواند ان را درمان كند ولي احتمال بروز مجدد وجود دارد در حال حاضر P R P به عنوان يك جانشين بي عارضه بجاي كورتون تراپي ميتواند انجام شود .
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: منظور از كاشت موي تركيبي استفاده از هر دو روش برداشت FUT و FIT در عمل كاشت مو ميباشد برداشت 15 تا 16 هزار تار مو غير ممكن است چنانچه بخواهيم اين تعداد مو را از پشت سر برداريم پشت سر شما طاس به نظر ميرسد ولي برداشت مو با تعداد بالا در حد نهايت ممكن در طي يك جلسه با استفاده از روش تركيبي امكان پذير است هزينه ان بسته به تعداد تار موي برداشت شده دارد .
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: این روش هیچگونه ارتباطی با کاشت موی روباتیک یا توسط روبات ندارد. روبات کاشت مو همانطور که قبلاً در قسمت «آخرین خبرها» در مورد آن توضیح داده شده آرتاس (ARTAS) نام دارد که در آمریکا در حال ساخت است. در آخرین همایش بین اللملی سالیانه انجمن جراحان پیوند مود (ISHRS) که در سال 2011 در شهر آنکوریج در آمریکا برگزار شد سازندگان این روبات فقط از ماکت آن پرده برداری کردند و اظهار داشتند با توجه به نواقص زيادي كه اين روبات دارد هنوز به حد توليد صنعتي و قابل فروش نرسيده و در حال حاضر مشغول رفع نواقص آن می باشند. بنابراین روبات پیوند مو نیز هنوز در دنیا کار خود را شروع نکرده است.
در مورد روش «کاشت موی اتوماتیک» یا (SAFER) این روش در واقع همان روش FIT یا FUE است که توسط دستگاه انجام می‌شود که البته دارای معایب زیادی است. جهت کسب اطلاعات بیشتر به بخش «آخرین خبرها» در پایین همین صفحه مراجعه نمایید.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: در اين مورد شما ( تريكو تيلو مانيا ) بايد تا 6 ماه صبر كنيم چنانچه تا 6 ماه رشد مجدد نداشتيد در اين صورت ميتوانيد از كاشت مو استفاده نماييد. داروها تا 6 ماه اول ميتوانند استفاده شوند و پس از ان به عنوان كمك درمان. به ياد داشته باشيد بايد حتما مورد شما ( كندن موها به دليل استرس) رفع شده باشد وگرنه مجددا موها را ميكنيد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو

كاشت مو عمل يك مرحله اي نيست شما در طي چند مرحله ميتوانيد كاشت مو را انجام دهيد چون عمل كاشت مو يك عمل زيبايي است و در جهت حفظ وضعيت ظاهر بنابراين شما ميتوانيد در حال حاضر كاشت مو كنيد .
به ياد داشته باشيد جهت جلوگيري از ريزش ساير موها قبل از عمل احتياج به استفاده از دارو و مراقبت خاص داريد و حتما بايد تحت نظر پزشك كاشت مو باشيد . شما ميتوانيد جهت دريافت اطلاعات بيشتر يا مشاوره حضوري با آقاي دكتر كهنموئي با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: شما ميتوانيد كاشت مژه انجام دهيد البته بايد علت ريزش مژه شما برطرف شده باشد ، مژه كاشته شده دائمي بوده و مشكلي نخواهيد داشت . البته مواردي در مورد مژه كاشته شده به شما توصيه ميشود كه بايد حتما در نظر داشته باشيد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: ماينوكسيديل در 50% افرادي از ان استفاده ميكنند بسيار موثر و در 25 % موارد تا حدودي موثر و در 15 % موارد اثر ضعيف و در 10% موارد بي اثر است. اين دارو معمولا در 4 تا 6 هفته ابتداي مصرف تا حدودي سبب افزايش ريزش موها شده ولي پس از ان سبب تثبيت موها و پس از گذشت حدود 3 ماه سبب تحريك رشد مجدد موها و كاهش سرعت ريزش انها و نيز افزايش ضخامت موها مي گردد. از عوارض شايع اين دارو افزايش رشد موها در صورت و بدن ميباشد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: ميتوان با موهاي بلند هم كاشت مو انجام داد اما شرايط خاص خود را دارد بهتر است موهاي منطقه ي كاشت ترجيحا كوتاه بوده تا بقا و رشد موهاي كاشته شده بهتر باشد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: تنها داروهاي موثر در ريزش مو ماينوكسيديل و فيناسترايد ميباشند و مواردي مثل ليزر تراپي يا مزو تراپي ميتواند بعد از دارو كمك كننده باشد ، اما همه اين موارد اثر موقت داشته و سرعت ريزش مو را كند ميكند . تنها روش دائمي درمان ريزش موها و طاسي سر كاشت موي طبيعي ميباشد موهاي كاشته شده موها خود شما هستند و رشد طبيعي دارند و ميتوانيد انها را كوتاه كرده يا تيغ بزنيد و ميتواند نمكاي طبيعي صورت شما را برگرداند ، شامپوها تنها اثر كمكي داشته و اثر درماني ندارد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو

سوال بسيار مهم و جالبي كرده ايد . عوامل بسيار زيادي در ميزان موفقيت عمل كاشت مو موثر است كه به طور كلي به سه دسته تقسيم ميشوند:

الف_عوامل وابسته به پزشك و تيم پزشكي كه مهمترين فاكتور در ميزان راندمان كاشت مو محسوب ميشوند . هرگونه اسيب وارده به پيازهاي مو در هريك از مراحل كاشت مو ميتواند سبب عدم رشد و يا رشد ضعيف موها گردد. دانش ، مهارت و تجربه پزشك در انجام عمل و نظارت مستمر وي بر كار تيم بسيار حائز اهميت است .
متاسفانه امروزه شاهد ان هستيم كه تعدادي از تكنسينها به صورت غير قانوني اقدام به كاشت مو مينمايند و يا اينكه با پرداخت مبلغي به يك پزشك فاقد دانش و تجربه در زمينه پيوند مو و اكثرا بدون حضور وي دست به عمل كاشت مو ميزنند كه در اكثريت موارد شكست عمل ويا ايجاد عوارض بعد از عمل از همين امر ناشي مي شود.

ب_عوامل وابسته به خود بيمار : بيماري هايي نظير ديابت پيشرفته ، مصرف داروهايي نظير اسپرين كه سبب خونريزي بيش از حد حين كاشت مو ميشود و نيز سبب از بين رفتن گرافتهاي مو در نتيجه عدم رشد كافي موها ميشود. كشيدن سيگار نيز مي تواند همين مساله را نيز باعث شود.

ج_ عوامل نامشخص در موارد بسيار نادر عليرغم رعايت تمامي نكات فوق ممكن است نتيجه مطلوب و رشد كافي موها اتفاق نيفتد. پزشكان جراح پيوند مو عوامل ناشناخته اي را در اين موارد دخيل ميدانند و به انها x factor ميگويند.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: داروهاي هورموني نظير تستوسترون يا ناندرولون كه در مواردي مانند افزايش ميل جنسي و نيز در بدن سازي براي تسريع حجم دهي عضلات مورد استفاده قرار ميگيرند داراي عوارض جانبي بسيار از جمله تشديد ريزش مو ميشوند. طبيعتا اين داروها بر ضد فيناسترايد عمل ميكنند.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: اولا بنابر عقيده اكثر منابع علمي مصرف فيناسترايد در زنان در سن باروري مجاز نيست و فقط به خانمها پس از سن يائسگي تجويز ميگردد. ضمنا دوز مصرف ان 1 ميلي گرم در روز است و نه بيشتر. با قطع مصرف دارو اثرات ان پس از چند روز از بين ميرود.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: درد قفسه سينه بطور كلي از عوارض مصرف ماينوكسيديل نيست ولي مصرف بيش از حد ان ميتواند سبب سردرد و حساسيت پوستي شود . به هر حال هر نوع دارويي ممكن است عوارضي هرچند نادر را هم باع شود.
شما بهتر است توسط يك متخصص قلب و عروق از لحاظ سلامت قلبي و عروقي معاينه شويد . ماينوكسيديل را نيز مجددا شروع كنيد اگر با شروع مصرف ماينوكسيديل دچار درد قفسه سينه شديد در اين صورت ممكن است اين عارضه به مصرف ماينوكسيديل ربط داشته باشد و بايستي ان را قطع نماييد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: قرص فيناسترايد با مصرف مداوم سبب كاهش سرعت ريزش مو بويژه در نواحي فرق سر ميشود ضمنا اثرات ان از حدود 6 ماه پس از مصرف هويدا ميشود . معمولا ريزش موها بطور كامل قطع نميشوند . در ضمن اين قرص سبب رشد مجدد تعدادي از موها نيز ميشود . نكته مهم اينكه اثرات اين دارو تا زماني كه ان را استفاده كنيد ادامه دارد و در صورت قطع مصرف ريزش موهايتان دوباره شروع ميشود.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: خير اين مساله ربطي به خون رساني ندارد . جريان خون در همه نواحي پوست سر يكسان است. در عمل كاشت مو معمولا در موارديكه وسعت طاسي سر زياد بوده و مساحت پوست سر نيز زياد است اگر فرد متقاضي كاشت مو تمايل به پوشش كامل مناطق طاسي داشته باشد با توجه به اينكه بانك مو از لحاظ تراكم و تعداد قابليت پوشش كامل مناطق طاسي را داشته باشد پزشك جراح پيوند مو براي توزيع اين ميزان محدود مو طوري برنامه ريزي مينمايد كه نواحي جلوي سر شامل خط مو و قسمت پيشاني را كه از لحاظ زيبايي چهره نقش بسيار مهمتري ايجاد ميكند با تراكم بالا تر و نواحي عقب تر شامل نواحي مغز سر را اجبارا با تراكم پايين تري كاشت مو نمايدو به اين صورت از ميزان محدود گرافتها ميتوان نهايت استفاده را در باز گرداندن زيبايي چهره و در عين حال ايجاد پوشش نسبي در نواحي كم پشت و يا طاس نمود.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: كاشت مو محدوديت سني ندارد اما بهتر است بعد از 21 سالگي كاشت مو انجام شود.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: اصلاح و تراشيدن موي سر هيچ كمكي به رشد موها نمي كند.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: براي كاشت ابرو اصولا از موهاي سر استفاده ميگردد. رشد موهاي سر بيش از موهاي ابرو است وتا حدود يك سال و نيم بعد از كاشت ابرو كم كم رشد موهاي سر در ناحيه ابرو و كاهش ميابد ولي در اين مدت بايستي مرتبا انها را كوتاه نگه داريد. نكته ديگر اينكه حتي با جديدترين تكنيكها امكان كاشت ابرو با تراكم و جهت و زاويه كاملا طبيعي وجود ندارد . در كاشت ابرو از ليزر استفاده نميشود . بهتر است توسط يك متخصص كاشت مو تحت معاينه قرار بگيريد تا ببينيد امكان كاشت ابرو براي شما وجو دارد يا خير.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: خير، مصرف داروهاي تاخير دهنده انزال سبب ريزش مو نميگردد و تداخل دارويي ميان اين دسته از داروها و فيناسترايد تا انجا كه اينجانب مطالعه كردم وجود ندارد. (دكتر كهنموئي)
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: اين اصطلاح و اصطلاحات مشابه همانند SUT و غيره همگي مربوط به ترميم مو هستند كه در واقع همان موهاي مصنوعي و يا انواع كلاه گيس ميباشد و ارتباطي با پيوند موي طبيعي يا همان كاشت مو كه يكي از رشته هاي تخصصي پزشكي است و در ان از فوليكولهاي زنده ي مو استفاده ميشود ندارد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: استفاده از ابزار جديد امكان انجام كاشت مو در هر جا كه فاصله موها از حدود 2_1 ميليمتر بيشتر باشد وجود دارد . اگر موها به هر علت كنده شوند و تا حدود 1 سال بعد مجددا رشد ننمايند ميتوان از كاشت موي طبيعي استفاده نمود . شما بهتر است ابتدا توسط يك متخصص پوست و مو معاينه شويد .
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: اگر ريزش موي خانمها ارثي باشد بهترين و اساسي ترين راه پيوند موي طبيعي است . مسلما موي قابل رشد ، طبيعي و بدون ريزش قابل مقايسه با با كلاه گيس و موي مصنوعي نيست . استفاده از روشهاي ترميم مو مانند كلاه گيس فقط در مواردي كه انجام پيوند موي طبيعي (كاشت موي طبيعي) به هر دليل مقدور نباشد پيشنهاد ميگردد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: روش پي آر پي در درمان ريزش موي ارثي يا اندروژنتيك هيچگونه تاثيري ندارد و استفاده از اين روش بدين منظور اخيرا توسط وزارت بهداشت نيز ممنوع شده است . اين روش فقط در درمان ريزش موي منطقه اي (Alopecia areata) ممكن است تا حدودي موثر واقع شود.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: اثرات تركيبات و روغنهاي گياهي در تقويت مو به اثبات نرسيده است حتي بعضا ممكن است عوارضي نيز در بر داشته باشد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: ماينوكسيديل در طبقه بندي مصرف داروها در بارداري جز طبقه C ميباشد . عوارض جانبي اين داروها در دوران بارداري هنوز به طور كامل مطالعه و به اثبات نرسيده است . بهتر است اين دسته از داروها در طول زمان بارداري مورد استفاده قرار نگيرد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: در كاشت مو به روش FIT بايد موي سر كاملا كوتاه شود در حالي كه در روش FUT ميتوان با موي بلند هم كاشت مو انجام داد
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: مصرف قرص فيناسترايد به هيچ عنوان سبب عقيم شدن نميشود فقط ممكن است سبب كاهش ميل جنسي شود كه معمولا موقتي بوده و پس از چند ماه برطرف ميگردد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: چنانچه منظور شما الوپسي اره اتا يا ريزش موي سكهاي يا موريسك ميباشد ، خير درمان قطعي وجود ندارد و چنانچه منظور شما الوپسي به معناي ريزش مو ميباشد درمان دائمي كاشت موي طبعي بوده ولي روش قطعي براي جلوگيري از ريزش موها وجود ندارد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: ميزان تفاوت اثر بخشي بين دوتاسترايد و فيناسترايد هنوز به اثبات نرسيده ولي انچه مسلم است عوارض دوتاسترايد بيشتر از فيناسترايد است.
بهتر است فعلا فيناسترايد را ادامه دهيد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: كاشت مو براي خانم ها هم ميتواند انجام شود اما بايد علت ريزش مو مشخص شود چراكه در خانم ها علت هاي زيادي سبب ريزش مو ميشود كه چنانچه اين علتها درمان نشود ممكن است موهاي كاشته شده هم دچار ريزش شود ولي چنانچه علت ريزش مو مشخص باشد به هيچ وجه موهاي كاشته شده نميريزد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: فوم ماينوكسيديل در ناحيه وسط سر اثر بهتري دارد و جواب ان نيز سريعتر است اما فرم محلول يا لوسيون ان براي قسمت جلوي سر مفيد تر است.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: در حال حاضر تحقيقات در اين زمينه به سمتي پيش ميرود كه به هيچ وجه دورنماي طاسي با سلولهاي بنيادي تا دو سال اينده به نظر نميرسد ،هنوز كاشت موي طبيعي تنها درمان قطعي طاسي مردان است.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: نيازي به كم كردن و سپس قطع دارو نيست شما ميتوانيد به يكباره مصرف دارو را قطع نماييد ولي با قطع دارو مجددا ريزش موهاي شما شروع ميشود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: در روش بدون جراحي يا FIT موها حتما بايد با تيغ تراشيده شود اما در روش با جراحي يا FUT احتياج به تراشيدن يا كوتاهي موها نيست و با موي بلند هم ميتوان برداشت را انجام داد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پسری 24 ساله هستم که از4سال پیش مشکل افسردگی دارم از همان زمان هم ریزش مو پیدا کردم ولی خیلی زیاد نبود ولی از 2سال پیش ریزش موهام خیلی شدید شد به طوری که هنگام شانه کردن و یل شستن تمام موهام می ریخت حتی شبها که می خابیدم وقتی صبح بیدار می شدم می دیدم تا نزدیک به 100عدد از موهام روی متکام ریخته .چند ماه پیش به روان پزشک مراجعه کردم یه قرص فلوکستین 10 میلی گرم و نورتریپتیلین 10میلی برام نوشت وریزش موهام خیلی کم شد به طوری که شبا که می خابیدم شاید 2یا 3 عدد از موهام می ریخت و موقع شانه کردن هم همینطور .یکی دو ماه بعد برای اینکه بهتر بشه به متخصص پوست مراجعه کردم داروی ماینوکسیدیل دست ساز وفینستراید ایرانی و قرص زینک 25 میلی گرم امریکایی برام نوشت که حدودا تا 2 ماه بعد از مصرف خوب بود و ریزش موهامو متوقف کرد حالا نمی دونم توقف ریش موهام به خاطر داروهایی بوده که دکتر پوست نوشته یا یا به خاطر داروهای دکتر روانپزشک و کم شدن استرس و اعصابم بوده و لی الان چند ماهه دباره ریزش موهام زیاد شده در حال حاضر هم هر دو نوع دارو یعنی هم ضد افسردگی و هم ریزش مو رو مصرف می کنم و باز ریزش موهام زیاد شده به طوری که فرق سر و یک کمی هم دو طرف شقیقه ام ریخته .به خاطر همین هم از درس و دانگاه و کلا از زندگی نا امید شدم و دلم می خاد بمیرم و لی کچل نشم خاهش می کنم کمکم کنید .    6 خرداد 1392
bullet پاسخ: افسردگي يكي از مواردي است كه باعث ريزش شديد مو ميشود مراقب باشيد درمان افسردگي را ادامه داده و حتما تحت نظر پزشك باشيد و داروها را قطع نكنيد همين نگراني از وضعيت موها ميتواند افسردگي را تشديد كند و ريزش موهيتان را زياد كند چنانچه بخواهيد كاشت مو انجام دهيد حتما بايد افسردگي شما كنترل شده باشد چراكه افسردگي حتي روي موهاي كاشته شده نيز اثر ميگذارد .
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: ليزر تراپي يكي از روشهاي پيشنهادي در جهت كاهش ريزش مو ميباشد كه با افزايش خون رساني اثر خود را ميگذارد .
شانه ليزري hair max داراي FDA بوده و هيچگونه عارضه اي ندارد اما در مورد ديگر شانه هاي ليزري تاييديه اي وجود ندارد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با توجه به سن شما هيچ احتياجي به صبر كردن نداريد البته مصرف قرص فيناسترايد براي نگه داشتن بيشتر موهاي خودتان مفيد است ولي به راحتي ميتوانيد كاشت مو انجام دهيد .
اينكه ميگوييد بعضي از پزشكان گفته اند بايد موهايتان بريزد تا كاشت مو انجام دهيد گاها به دليل اين است كه امكان كاشت مو در بين موها براي انها مقدور نيست چراكه احتياج به علم و تجهيزات مخصوص دارد حتما بايد تيغهاي خاصي با ضخامت 0.6 _0.5 ميلي متر استفاده شود كه به موهاي خود شخص اسيب وارد نكند .
جهت اطلاعات بيشتر با شماره 6288005_0311 مركز اصفهان تماس بگيريد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: الوپشيا يعني ريزش مو اگر منظور شما ريزش منطقه اي (alopeciia areata) ميباشد كاشت مو كاربرد ندارد و معمولا از كورتون براي اين نوع ريزش استفاده مي كنيم . البته PRP هم ميتواند روش موثري براي اين نوع ريزش مو با شد كه عارضه اي هم ندارد .
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: درمان دارويي فقط تا زمان مصرف دارو موثر است و با قطع دارو مجددا ريزش موها شروع ميشود ولي شديدتر نمي شود در حال حاضر تنها درمان اساسي ريزش مو انجام كاشت موي طبيعي است با روشهاي جديد ميتوان در فواصل بيش از يك ميليمتر بين موها نيز پيوند مو را انجام داد . البته اگر بانك موي خوبي داشته باشيد ممكن است در اينده هم نياز به كاشت موي مجدد داشته باشيد چون موهاي موجودتان به مرور خواهد ريخت.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: داروي ماينوكسيديل بايد به مقدار مشخص و 2 بار در روز مصرف شود مصرف يكبار در روز تقريبا اثري ندارد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: سيگار كشيدن سبب تغيير و مشكل در عروق خون رسان به فوليكولهاي مو مي شود در نتيجه ممكن است موهايي كه كاشته ميشوند خون رساني مناسبي نداشته باشند و رشد نكنند البته هيچ ميزان مشخصي وجود ندارد . يعني كسي كه 10 نخ در روز سيگار ميكشد ممكن است وضعيت بهتري نسبت به يك پاكت در روز سيگار مي كشد نداشته باشد پس در كل سيگار كشيدن براي مو مناسب نبوده و بهتر است حداقل 5_4 ماه پس از كاشت مو سيگار نكشيد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: پيوند مو مانند پيوند ساير اعضاي بدن ميباشد يعني چنانچه بخواهيم از فردي عضوي را پيوند كنيم بايد حتما داروهاي كاهنده ي ايمني و كورتوني مصرف شود كه داراي عوارض خطرناكي مي باشد بنابراين جهت پيوند مو كه صرفا جهت زيبايي و افزايش اعتماد به نفس است مصرف اين داروها به هيچ وجه علمي و درست نبوده به همين دليل پيوند مو از شخص ديگر معني ندارد تنها دوقلوهاي كاملا يكسان ميتوانند از يك ديگر مو بگيرند.
مي كه جهت پيوند مو براي يك نفر استفاده ميشود از خود شخص و از منطقه اي در پشت سر كه بانك مو ناميده ميشود برداشت ميشود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: به نظر ميرسد علت ريزش موي شما ارثي باشد معمولا دارو درماني در شروع ريزش مو اثر زيادي دارد و به راحتي ميتواند ان را كنترل كند بنابراين بهتر است شما مشاوره حضوري شده تا پس از اطمينان از علت ريزش مو براي شما درمان مناسب اعم از دارو درماني ، ليزر درماني و مزوتراپي درنظر كرفته شود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با توجه به اينكه عمل كاشت مو جزء اعمال زيبايي محسوب مشود متاسفانه در ايران بيمه به اعمال زيبايي هيچ هزينه اي پرداخت نمي كند.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: قبلا هم گفته شده PRP روش درمان ريزش موي ارثي نيست شايد تا حدودي موهاي كركي و نازك را ضخيم كند ولي با قطع دوره درمان اثار ان هم از بين ميرود بنابراين تاثيري در بهبود وضعيت شما ندارد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: هيچ شامپويي اثر قطعي در درمان ريزش مو ندارد تنها از نظر رعايت بهداشت مو و سر و كم چربي موها ميتواند موثر باشد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: خير لازم به ريزش كامل موها براي انجام عمل كاشت مو نيست و محدوده سني نيز ندارد اما بهتر است كاشت مو بعد از 21 تا 22 سال انجام شود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: داروي جايگزيني وجود ندارد ، اگر عوارض فيناسترايد شما را اذيت ميكند تنها بايد دارو را قطع كنيد البته ميتوان در زمان ترك فيناسترايد از محلول ماينوكسيديل يا اسپري ان استفاده كرد كه ريزش موها شديد نشود و موها مجددا به فاز ريزش نرود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: بهترين زمان كه بقاي فوليكولها تقريبا 100% است 4 ساعت مي باشد ولي تا 8 ساعت هم حدود 90% فوليكولها زنده ميماند پس از اين مدت به تدريج درصدي از فوليكولها از بين ميرود . البته بر اساس تحقيقانجام شده پس از 48 ساعت نيز اگر شرايط نگهداري فوليكولها استاندارد باشد هنوز 10_20 درصد انها زنده هستند.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: اثر فيناسترايد در كاهش سرعت ريزش موها و افزايش پر پشتي موها به اثبات رسيده است ولي اثر دوتاسرايد هنوز ثابت نشده است مضافا بر اينكه اوج اثر فيناسترايد را در تحقيقات تا حدود 5 سال ذكر ميكند و پس از ان كاهش اثر پيدا ميكند . در ضمن عوارض دوتاسترايد بيشتر از فيناسترايد گزارش شده است. بهتر است همان فيناسترايد را ادامه دهيد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: ارث ريزش مو طبق قانون خاصي به فرزندان منتقل نمي شود . ضمن اينكه از لحاظ ژنتيكي ژنهاي مادري در ريزش مو بر ژنهاي پدري غالب هستند . بنابراين هيچگونه پيش بيني خاصي در اين زمينه تا قبل از سن بلوغ نمي توان كرد. البته اخيرا دانشمندان كانادايي تستي را ابداع كرده اند كه با استفاده از بزاق دهان قبل از سن بلوغ تا حدود 60% الي 70% ميتوان احتمال ريزش مو را بررسي كرد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: اگر پس از كنده شدن موها پيازهاي مو باقي مانده باشد قاعدتا بايد پس از 6 ماه تا 1 سال رشد نمايند . شما بايستي حدود 5 ماه ديگر صبر كنيد و محلول ماينوكسيديل را حتما ادامه دهيد . اگر موها رشد نكردند بايستي كاشت مو نماييد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: سفيد شدن موها پس از سن 18 سالگي در آقايان امري ارثي و طبيعي است . اما قبل از اين سن ميتوان به دليل كمبود بعضي ويتامين ها و مواد معدني مانند مس و روي باشد . در اين صورت بايد ازمايشات لازم و بر اساس نوع كمبود درمان لازم صورت گيرد . در سن بالاي 18 سالگي درمان قطعي براي موهاي سفيد وجود ندارد ولي جهت پيشگيري و كاهش سرعت سفيد شدن موها استفاده از ويتامينهاي گروه B ميتواند تا حدودي موثر باشد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: امكان دارد ، اما اين روش منسوخ شده است ، يكي از علتها به جاي گذاشتن اسكار‌(جاي زخم) در ناحيه برداشت ( قفسه سينه و دست ها) مي باشد و دليل مهم ديگر تفاوت رشد ، جنس و فاز رشد موهاي بدن است . موهاي بدن ممكن است بعد از 5-4 سال به فاز ريزش رفته و تا سالها در فاز ريزش باقي ميمانند بنابراين مجددا محل كاشته شده به وسيله موهاي بدن خالي ميماند ضمنا چون حالت كركي دارند نسبت به ساير موها وضعيت زيبايي ايجاد نمي كنند . در كل فايده اي ندارد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: خير تمام فوليكولهاي مو برداشت ميشود و ديگر در ان محل مويي وجود ندارد كه ريشه كند اين مورد يكي از برتري هاي روش FUT نسبت به FIT است. يعني در روش FUT به دليل قرار گرفتن دو لبه برداشت كنار هم و رشد مو در روي خط برداشت هيچگونه كاهش تراكم مو ديده نميشود در صورتي كه در روش FIT كم شدن تراكم مو مشهود است.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: الكل سبب افزايش ريسك خونريزي به دليل افزايش زمان انعقاد خون ميگردد بنابراين بهتر است از 10_7 روز قبل از كاشت مو از خوردن ان پرهيز شود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: داروي لاتيس يك داروي جديد ميباشد كه داراي تايديه FDA امريكا بوده و براي جلوگيري از ريزش مژه و رشد ان موثر است البته در تحقيقات جديد اين دارو را براي ابرو و موي سر هم موثر دانسته اند اين دارو در ايران مو جود نيست چنانچه شما خواستار اين دارو هستيد بايد يا از كشور امريكا تهيه نموده و يا از نمايندگيهاي پخش دارو در كشورهاي نزديك ايران و يا با شماره 09194594616 جهت راهنمايي تماس حاصل فرماييد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: تنها دو داروي تاييد شده توسط FDA امريكا فيناسترايد و ماينوكسيديل است و جايگزيني ندارد ممكن است تركيبات گياهي بتواند تاثير داشته باشد مورد شك و سوال هستند.
بنابراين ترك داروي ماينوكسيديل ميتواند ريزش موي شما را برگرداند
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: ريزش موهاي شما ممكن است ريزش موهاي كاشته شده نباشد و ساير موهاي شما ريزش پيدا كرده اند كه بايد مجددا توسط پزش خود معاينه شويد.
در كاشت مو به روش FIT يا FUE ممكن است برداشت از منطقي صورت بگيرد كه امكان ريزش ارثي مو را دارند چنانچه پزشك ماهر و با اطلاع نبوده ويا توسط تكنسين اين كار انجام شود احتمال برداشت از منطقه اشتباه وجود دارد ، بنابراين ممكن است به نظر شما تعداد موي زيادي برايتان كاشته شده باشد ولي تعدادي از اين موها از بانك موي حقيقي شما نبوده و دچار ريزش ميشوند.
ريزش پس از يك سال امر طبيعي نيست و به ياد داشته باشيد انتخاب صحيح پزشك در انجام اين كار بسيار مهم است.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: بعد از پيوند مو ملزم به مصرف دارو يا انجام ليزر نيستيد. مصرف ماينوكسيديل با توصيه پزشك و تحت نظارت پزشك شما بايد انجام شود ادامه يا قطع مصرف دارو با نظر پزشك است.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: چنانچه قبل از كاشت مو داراي مو بوده ايد و تنها فضاي خالي بين موها يا قسمتهاي را كاشت كرده ايد به احتمال زياد بقيه موهاي شما ريخته است ، با مصرف دارو تا حدي ميتوانستيد اين پروسه را كاهش داده و به عقب بيندازيد اما به ياد داشته باشيم انچه باعث ريزش موي شما شده است وضعيت اندروژنتيك يا ارث شما ميباشد ، در برخي موارد پس از كاشت مو ساير موها دچار حالت shock loss ميشوند كه براي جلوگيري از اين پروسه بايد زودتر و هم زمان و با كاشت مو درمان شويد . در هر حال چاره ي كار شما كاشت مجدد مي باشد اما دقت كنيد انتخاب روش كاشت مناسب براي شما در اين حالت بسيار مهم است. جهت اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: اين روش Flap نام دارد كه در چند سال گذشته بيشتر انجام ميشود ولي براي كساني كه بانك موي خوبي داشته باشند انجام كاشت مو ارجح است چون در روش فوق جاي محل جراحي به صورت يك خط روي سر باقي ميماند ولي در كاشت مو هيچ جايي باقي نمي ماند.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: موهاي كاشته شده در واقع همان موهاي نواحي پشت گردن و اطراف گوشها هستند كه پس از برداشت با پيازشان به نواحي داراي ريزش مو منتقل ميشوند بنابراين تمام خصوصيات موهاي طبيعي را در بر داشته و كاملا به طور طبيعي رشد ميكنند و ضمنا هرگز ريزش ندارند.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: روش PRP فقط تا حدودي در درمان ريزش موي منطقه اي ( موريسك) موثر است و تاكنون مدركي مبني بر تاثير ان در درمان ريزش موي ارثي و يا ساير دلايل ريزش مو وجود ندارد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: ژن ريزش مو بيشتر از سمت مادري به ارث ميرسد بنابراين ممكن است شما نيز از اقوام مادري خود به ارث برده باشيد . اگر اين چنين نيست خود استرس ميتواند به طور موقت ريزش مو را ايجاد و يا تشديد نمايد كه البته و با رفع استرس و پس از چند ماه به حالت عادي باز ميگردد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با تحقيقاتي كه انجام داده ايم چنين تونيكي هنوز در هيچيك از مقالات و يا منابع علمي ذكر نشده و داراي تاييديه از هيچ يك از مراجع معتبر بينالمللي نميباشد .
لازم به ذكر است محلولها و تونتكهاي بسيار زيادي توليد شده اند كه گاها به طور موقت سبب ريزش مو ميگردند ولي هيچگاه پشتوانه علمي ندارند.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: مصرف هر دارويي به جز داروهاي مجاز بدون نسخه حتما بايد تحت نظر پزشك و با كنترل باشد. هيچ دارويي حتي داروهاي الزامي بدون مصرف پزشك نبايد دائمي مصرف شود. مصرف فيناسترايد در جهت تامين كاهش ريزش مو هم از اين قاعده مستثني نيست.
فراموش نكنيد مصرف فيناسترايد پس از چند سال اثر اوليه را ندارد بنابراين مصرف مادامالعمر در اين روش مورد معني ندارد. طولاني مصرف كردن فيناسترايد اگر با نظر شما باشد حتما تحت نظر و با كنترل انجام بايد گيرد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: روش استاندارد برداشت مو در عمل كاشت مو FUT يا روش نواري ميباشد چنانچه انجام 2 بار عمل به روش نواري براي شما نتيجه اي نداشته با درصد زياد احتمال مشكل از پزشك شما ميباشد كه اطلاع و مهارت كافي در اين زمينه نداشته است .
در صورت تمايل عكسهاي خود را به ادرس dr.hamid@pezeshkemoo.com براي ما فرستاده تا وضعيت شما بررسي گردد.
در صورت تمايل به اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد و در خواست مشاوره با خانم دكتر فشاركي را داشته باشيد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: انچه خوانده ايد درست ميباشد ، دارو درماني فقط به صورت موقت ميتواند ريزش موي سر را كند نمايد و ضخامت موهاي كركي را تا حدي افزايش دهد بنابراين فقط كاشت مو ميتواند در اين مورد به شما كمك كند.
دارو درماني ، ليزر درماني، مزوتراپي و حتي PRP در اين مورد به هيچ وجه دائمي نمي باشد.
در صورت تمايل به كسب اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد و خواستار مشاوره تلفني با خانم دكتر فشاركي باشيد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: ريزش موي شما ارثي است با توجه به سنتان لازم نيست كه موهاي سرتان كامل بريزد تا كاشت مو انجام دهيد در حال حاضر با تكنيكهاي جديد وسايل كاشت به اندازه اي ظريف شده است كه ميتوان لا به لاي موهاي خودتان نيز كاشت كرد . بنابراين شما ميتوانيد كاشت مو انجام دهيد ولي قبل از عمل بايد دارو مصرف كنيد تا موهاي خودتان نا انجا كه ممكن است حفظ گردد و تنها نياز به يك روز حضور در مركز داريد تا عمل كاشت مو براي شما انجام شود.
جهت دريافت اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: در بيماري alopecia universalise امكان كاشت مو وجود ندارد. تنها روشهاي ترميمي و استفاده از كلاه گيس موثر ميباشد . گاهي استفاده از كورتون تراپي يا PRP در نمونه هاي جديد ميتواند موثر باشد
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: به نظر ميرسد ريزش مو يشما ارثي باشد تمام روشهاي درماني كه به كار ميبريد در كاهش سرعت ريزش موي شما موثر بوده اما دائمي نيستند روش PRP هم كه تزريق پلاكتهاي تغليظ شده خون خود شما به پوست سر است كه هيچ گونه مقاله تاييد شده اي در مورد انجام PRP براي ريزش موي اندروژنتيك يا ارثي وجود ندارد و انجام اين كار براي شما در بهترين حالت يك نتيجه موقت و صرف زمان و هزينه ميباشد در مورد شما كاشت موي طبيعي درمان دائمي است جهت انجام مشاوره حضوري و كسب اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: كاشت مو براي افراد داراي موهاي كم پشت نياز به مشاوره حضوري دارد چراكه بايد فاصله بين موهاي شما بررسي شده و به حدي رسيده باشده كه به بقيه موها اسيبي نرساند . در تكنيكهاي جديد كاشت مو وسايل به حدي ظريف شده ( در حد ميكرون) كه حتي در فواصل كم هم ميتوان كاشت مو انجام داد البته به شرطي كه پزشك شما تكنيكهاي شما را بداند و تجهيزات مربوط به ان را داشته باشد.
جهت مشاوره حضوري يا دريافت اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: به نظر مكيرسد كه ريزش موي شما ارثي بوده و با مصرف فيناسترايد براي مدتي كنترل شده است اما بدانيد دارو درماني تا مدتي ميتواند اثر مثبتي داشته باشد چراكه واكنش گيرنده ها به دارو بعد از مدتي كم شده و اثر دارو كم ميشود .
روش درمان دائمي براي شما كاشت مو مي باشد و چنانچه در حال حاضر وضعيت ريزش موهاي شما به حدي ميباشد كه بتوان كاشت مو انجام داد به لحاظ سني هيچ منعي نداريد توصيه ما به شما انجام مشاوره حضوري و يا فرستادن عكسهايتان به ادرس ايميل پزشكان ما ( Dr.hamid@pezeshkemoo.com) ميباشد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: روش PRP براي افرادي كه دارداي ريزش مو ي سكه اي مبباشند ميتواند موثر باشد روش مزوتراپي هم كه به عنوان روش مكمل ميتواند به شما كمك كمك كند اما اين روش ها درمان دائمي نيستند چراكه درمان PRP يا مزوتراپي تنها باعث بهبود وضعيت كنوني شما ميشود و چنانچه بار ديگر ريزش موي سكه اي شما عود كند بايد مجددا درمان گردد . براي انجام PRP ميتوانيد با شماره 09194594616 تماس حاصل فرماييد تا PRP با روش صحيح و هزينه مناسب براي شما انجام گردد
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: كاشت مو يك رشته تخصصي ميباشد كه تنها داشتن تخصص جراح پلاستيك يا جراح سر و گردن و يا تخصص پوست دليل بر دانستن علم كاشت مو نيست .
براي اين رشته حتما بايد دوره مخصوص البته در خارج از كشور در مراكز اموزشي مخصوص ان گذرانده شود و بعد بر اساس ميزان كار و گذراندن دوره و داشتن تجربه كافي ميتوان در امتحان تخصصي ان كه هر ساله در كشور امريكا انجام ميشود شركت كنند كه شركت كردن در اين امتحانات مستلزم انجام دادن تعداد زيادي عمل كاشت مو مي باشد . در واقع بالاترين مدرك در اين رشته بورد تخصصي كشور آمريكاست .
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: بله، استفاده از رنگهاي شيميايي سبب افزايش ريزش مو ميگردد وبهتر است از رنگهاي گياهي استفاده نماييد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: بله كشيدن سيگار حتي در حد كم نيز باعث كاهش كيفيت رشد موهاي كاشده شده دارد .
حداقل سه ماه پس از عمل بايد از كشيدن سيگار پرهيز كرد. چراكه با كاهش خونرساني پوست سر باعپ عدم رشد موهاي كاشته شده ميشود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: داروي فيناسترايد به صورت قرص 1 ميلي گرم بايد حداقل به مدت 6 ماه مصرف شود تا اثرات ان در كاهش ريزش مو مشاهده شود . بيشترين تاثير اين دارو در كاهش سرعت ريزش مو در ناحيه وسط سر ميباشد و بهترين تاثيرات ان پس از حداقل 1تا 2 سال مشاهده ميشود . بهتر است مصرف ان تداوم داشته باشد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: استفاده از سشوار اطوي مو و هرگونه روشي كه با حرارت زياد انجام شود ميتوانند سبب اسيب به ساقه مو گردد . بنابراين بايستي در صورت استفاده از سشوار از حرارت كم و با فاصله حداقل 30 سانتي متري از موها اين كار انجام شود
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: چنانچه علت ريزش موي شما ارثي باشد تنها راه درمان قطعي كاشت مو ميباشد .
در مرحله بعد درمان دارويي به صورت اسپري محلول و يا قرص ميتواند موثر باشد كه معمولا وابسته به زمان مصرف است يعني با قطع دارو وضعيت ممكن است برگردد در مراحل بعدي ليزر تراپي ، مزوتراپي ويا گاهي PRP تا حدي به جلوگيري از روند ريزش مو و پرپشت شدن موهاي كركي ميتواند كمك كند
جهت دريافت اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 ( خانم دكتر فشاركي) تماس بگيريد
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: علت ريزش مو الودگي محيط نمي باشد اما عدم رعايت بهداشت موها در افزايش روند ريزش مو بسيار موثر است.
احتمالا شما داراي ريزش موي ارثي هستيد و اكنون به دليل محيط ريزش موي شما بيشتر شده است

جهت اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 ( خانم دكتر فشاركي) تماس بگيريد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: روش PRP روش كاشت مو نيست و از لحاظ علمي فقط در درمان ريزش موي سكه اي يا منطقه اي كاربرد دارد كه انهم در بعضي موارد موفقيت اميز است ولي در مورد ريزش موي ارثي كه اكثريت ريزش مو را تشكيل ميدهد تا كنون هيچ اثري ثابت نشده است ولي متاسفانه تبليغات نادرست بسياري در اين زمينه انجام شده است و هزينه هاي زيادي از بيماران دريافت ميگردد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: كاشت مژه فقط در مواردي انجام ميشود كه قسمتي از مژه ها كاملا از بين رفته باشد ، براي كاشت مژه معمولا از موهاي سر استفاده ميشود ولي به دليل تفاوت جنس موهاي سر با مژه و بخصوص عدم انهناي انها ممكن است پس از عمل عوارضي مثل برگشت موها به داخل قرنيه چشم و.... بوجود بيايد.
بنابراين كاشت مژه در موارد بسيار محدودي انجام ميشود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: بله راندمان روش FIT از لحاظ رشد موهاي كاشته شده بسته به مهارت پزشك و ابزار مورد استفاده متفاوت بوده ولي در هر حال از راندمان روش نواري FUT كمتر ميباشد
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: خانم كرايي PRP روش كاشت مو نيست PRP تزريق پلاكت غليظ شده خون خود شما ميباشد كه به دليل دارا بودن فاكتورهاي رشد ميتواند فوليكول يا پيازهاي موي شما را تحريك كند از لحاظ اثر درماني براي تمامي موارد ريزش مو يا كم پشتي مو كاربرد ندارد بخصوص در موارد ريزش موي ارثي يا اندروژنتيك هيچ گونه مقاله اي در مورد موثر بودن PRP تا كنون ثبت نشده است
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: روش درماني يكي از روشهاي درماني جديد ميباشد اين روش در واقع تزريق پلاكت هاي غليظ شده است ( PRP ) كه حاوي فاكتورهاي رشد و باعث تحريك پيازهاي مو ميباشد .
اين روش در بعضي از موارد خاص ريزش مو كاربرد دارد كه هنوز در مورد ريزش موي اندروژنتيك يا ارثي مقاله مستدلي وجود ندارد .
پيشنهاد ما به شما انجام مشاوره حضوري ميباشد جهت انجام مشاوره با شماره 09194594616 تماس بگيريد
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: تنها از موهاي خودتان ميتوانيد جهت كاشت موي طبيعي استفاده كنيد مگر اين كه دوقلوي همسان داشته باشيد . استفاده از موهاي شخص ديگر حتي پدر و مادر مشروط به استفاده از داروهاي كاهش دهنده سيستم ايمني بدن و كورتون ميباشد كه در كاشت مو كاربرد ندارد . ولي شايد بتوان طي 3_2 مرحله و يا از طريق روش تركيبي تعداد نسبتا خوبي از موهاي شما را برداشت كرد. جهت اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشكر ااز ارتباط شما با پيگاه اطلاع رساني پزشك مو

ماينوكسيديل داراي تاييديه FDA ( سازمان غذا و داروي آمريكا) ميباشد و از لحاظ اعتبار در سطح بالاتري نسبت به زاندروكس قرار دارد گرچه در تركيب زاندروكس نيز همان ماينوكسيديل وجود دارد ولي به هر صورت زاندروكس داراي تاييديه FDA نيست . ضمنا گفته ميشود از مدتي قبل اكثر زاندروكسهاي موجود در ايران تقلبي است.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: يكي از علل بد حالت شدن موها ، ناشي از كم پشت شدن موها است يا به دليل ريزش مو يا نازك شدن ساقه مو
ازدلايل شكنندگي موها ميتوان به مواردي چون سشوار از نزديك گرفتن و برس زدن شديد از جهات مختلف و يا ابكشي كردن زياد موها در حمام با اين تصور كه هنوز شوينده داخل موها ميباشد اشاره كرد
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: داروهاي فيناسترايد و ماينوكسيديل تا زماني كه استفاده شوند موثر خواهند بود، ولي با توجه به اينكه اين داروها بيشتر در كاهش سرعت ريزش مو تاثير دارند و بتدريج با افزايش سن ، علارغم مصرف دارو موها كم پشت تر ميشوند اين احساس ميشود كه به مرور زمان اثر داروها كم شده درحالي كه اينطور نيست.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: اگر اين بيماري در فاز غير فعال باشد امكان پيوند مو وجود دارد بنابراين بايستي ابتدا تحت درمان قرار بگريد و پس از غير فعال شدن بيماري ميتوانيد اقدام به پيوند نماييد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: تركيب اصلي اين دارو همان ماينوكسيديل 6.5% است و طبعا ميتواند عوارض ماينوكسيديل نظير خارش ، قرمزي، حساسيت و در موارد مصرف بيش از حد سر درد را به دنبال داشته باشد ولي در مجموع داروي مفيدي است اما شما مي توانيد از درصدهاي پايين تر داروي ماينوكسيديل نظير 2% و يا 5% نيز استفاده نماييد و در صورت عدم دريافت پاسخ درماني نهايتا از vetron استفاده نماييد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: روبات موسوم به ARTAS در آمريكا ساخته شده و فقط سبب تسريع در روند برداشت گرافتهاي مو از پشت سر و ساير نواحي دهنده در روش FUE يا همان FIT ميگردد . اخبار تكميلي در اين زمينه بزودي در بخش \" اخرين خبرها\" در سايت قرار خواهد گرفت.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: اثرات فيناسترايد در كاهش ريزش موي اقايان به اثبات رسيده ولي هنوز در مورد خانمها ثابت نشده است ولي توسط بعضي از پزشكان تجويز ميشود . مصرف اين دارو فقط براي دوران بارداري مضر است چون احتمال ناهنجاريهاي جنيني وجود دارد ولي غير از اين مورد عوارض جانبي خطرناك ديگري ندارد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: معمولا در انتخاب تعداد موي كاشته شده براي بيمار ، هدف اصلي برداشت و كاشت بيشترين تعداد تار مو در مرحله اول مي باشد چراكه معمولا در طي مراحل بعدي امكان برداشت تار موها محدودتر مي گردد و چون تعداد تار مو بسته به بيمار ، وضعيت پوست سر ، رنگ مو، ضخامت مو، حالت مو و كنتراست پوست سر و مو ي بيمار براي هر شخص متفاوت ميباشد بنابراين انتخاب تعداد تار مو به نظر پزشك بيشتر وابسته است .
البته لازم به ذكر است كه مگر در موارد ريزش موي كم و محدود ، در بيشتر موارد حداكثر برداشت تار مو براي بيمار صورت ميگيرد.
جهت كسب اطلاعات بيشتر يا شماره 09194594616 ( خانم دكتر فشاركي ) تماس بگيريد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: چنانجه علت ريزش موي شما ارثي يا اندروژنتيك باشد شما به راحتي ميتوانيد كاشت مو انجام دهيد ، موهاي كاشته شده دائمي بوده و چنانچه كاشت موي شما توسط پزشك ماهر و به روش صحيح انجام گيرد هيچگونه عوارض جانبي نخواهيد داشت .
عمل شما بين 4_6 ساعت طول ميكشد و شما در طي عمل كاشت مو به هوش بوده و به راحتي ميتوانيد ااز موسيقي و يا فيلم دلخواه خود به راحتي بهره ببريد ، ميتوانيد در حين عمل خوراكي ميل نماييد و حتي مدت كوتاهي استراحت كرده و راه برويد . تنها يك پانسمان موقت بر حسب نياز بعد از عمل روي سر شما گذاشته ميشود كه فرداي ان روز پانسمان را باز ميكنيم.
هزينه عمل كاشت مو بر حسب روش كاشت و تعداد تار كاشته شده متفاوت ميباشد
جهت دريافت اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 (خانم دكتر فشاركي)تماس حاصل فرماييد
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: در ابتداي مصرف ماينوكسيديل موها ممكن است ريزش بيشتري پيدا كند ولي پس از 2 ماه معمولا اين حالت برطرف ميشود و بهبود وضعيت ديده ميشود . شما بايد از لحاظ هورموني چك شويد و در صورتي كه ازمايشهاي شما نرمال بود و مشكلي نداشتيد انديكاسيون كاشت مو داريد.
چنانچه علت ريزش موي شما اندروژنتيك و يا ارثي باشد كاشت مو براي شما نتيجه مطلوب و دائمي خواهد داشت .
جهت تمايل به مشاوره حضوري رايگان و دريافت اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet مزوتراپی چیست؟    6 خرداد 1392
bullet پاسخ: يكي از روشهاي پيشنهادي جهت بهبود وضعيت ريزش موهاي سر مزوتراپي مي باشد در اين روش مجموعه اي از داروهاي گياهي (تقريبا گياهي) به صورت زير جلدي داخل پوست سر تزريق مي شود و اثر تحريكي اين دارو در افزايش ضخامت موها و كاهش ريزش مو تاثير گذار است. البته لازم به ذكر است اين روش هنوز داراي تاييديه از سازمان FDA آمريكا نمي باشد . جهت اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: تعداد متوسط مو در هر سانتی متر مربع از پشت سر در حدود 200 تار مو میباشد. لازم به ذکر است که تراکم موها در نواحی مختلف سر متفاوت است .ضمنا تعداد کل تار موها در پوست سر انسان از 80000 تا 120000 عدد متغیر است.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: بطور کلی پیوند موی طبیعی در افرادی که دچار الوپسی اره اتا هستند توصیه نمی شودچون احتمال فعال شدن دوباره بیماری و افزایش ریزش موها (هم موهای قبلی هم موهای کاشته شده) وجود دارد . شما بهتر است از سایر روشهای ترمیمی مانند استفاده از کلاه گیس یا موی سنتتیک استفاده نمایید
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: انجام پيوند موي طبيعي با استفاده از ساير نواحي بدن از جمله سينه امكان پذير است ولي به دلايل مختلف در حال حاضر كنار گذاشته شده است ازجمله: تعداد محدود موي قابل استفده ، عدم هماهنگي موهاي بدن با سر از لحاظ شكل ، رشد و ساير خصوصيات كه سبب مصنوعي شدن ظاهر فرد ميشود ، احتمال ريزش موهاي بدن پس از مدتي ،به جاي ماندن محل برداشت موها به صورت جوشگاه هاي بد شكل در بدن و......
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: استفاده از تاپيك كه نوعي فيبر مو ميباشد به منظور پر پشت كردن موقت موها قابل استفاده است و استفاده ي مداوم از ان هيچ عوارضي ندارد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: معمولا بعد از سن 20 سالگي امكان رشد خود به خودي موهاي ريخته شده بواسطه علت ارثي وجود ندارد با مصرف داروهاي تاييد شده ميتوان تا حدي موهاي كركب را ضخيم نمود و از ريزش ساير موها جلوگيري كرد اما دارو درماني هم پس از چند سال اثر خود را از دست داده و گيرنده ها مقاوم به دارو ميشود و معمولا ريزش موي ارثي غالب است تنها دو داروي تاييد شده و موثر در درمان ريزش مو قرص فيناسترايد و محلول ماينوكسيديل ميباشد و ساير روشهاي درماني موجود تنها كمكي بوده و هنوز از لحاظ پزشكي و سازمان FDA امريكا تاييد نشده است.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو

با عرض معذرت در تاخير پاسخ به سوال شما ، علت تاخير ما اين بود كه منتظر بوديم اقاي دكتر كهنموئي پس از شركت در همايش بين المللي \"پيوند مو و تازههاي آن\" در استانبول تركيه اخرين اخبار را به ما بدهند. براساس اطلاعات ايشان شركت intercytex از حدود 2 سال پيش تصميم به متوقف نمودن ادامه پروژه كشت مو نموده و علت خاصي نيز براي اين تصميم خود رسما اعلام نكرده است و از حدود 1 سال پيش پروژه مذكور را رها نموده است.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: راه حل اساسي درمان ريزش موي ارثي انجام كاشت موي طبيعي است . موهاي پيوندي از نواحي پشت سر و دور سر برداشت ميشوند كه به اين نواحي بانك مو گفته ميشود .هرچه بانك موي پرپشت تري داشته باشيد تعداد موي قابل كاشت بيشتري نيز خواهيد داشت .
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: مهمترين عارضه جانبي مصرف فيناسترايد كاهش ميل جنسي است كه معمولا پس از چند ماه برطرف ميشود و پر مويي جز عوارض جانبي ان نمي باشد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: قطع مصرف داروهاي ريزش مو مانند فيناسترايد سبب شروع مجدد ريزش موها ميشود ولي شدت ريزش مو افزايش نمي يابد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: استرس و فشارهاي عصبي از عوامل اصلي ريزش مو نيستند ولي ميتوانند سبب تشديد ريزش موها شوند.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: بعد از كاشت مو رويش كامل موها ي پيوندي تا حدود 15 ماه به طول مي انجامد و در واقع پرپشتي و نتيجه نهايي عمل كاشت مو در سال دوم پس از انجام عمل نمايان ميگردد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: كاشت مو از جمله اعمالي است كه انجام ان نيازمند داشتن اطلاعات علمي ، فراگيري تكنيكهاي پيوند مو ، مهارت كافي و هنرمندي است . مسلما فردي ميتواند اين همه فاكتورها را داشته باشد كه حتما علم پزشكي را فراگرفته باشد و علاوه بر ان دوره كاشت مو را نيز گذرانده باشد . حتي تعداد بسياري از پزشكان متخصص پوست و مو و ..... نيز به دليل عدم گذراندن دوره كاشت مو نيز قادر به انجام ان نيستند چه رسد به اينكه تكنسينها بخواهند اين عمل را انجام دهند. تكنسينها اطلاعات بسيار اندكي از علوم پايه پزشكي دارند و چه بسا هيچگونه اطلاعاتي درباره اناتومي و كلينيك پوست و مو نداشته باشند و فقط اموخته هاي تجربي دارند . تكنسينها مانند همه ي اعمال جراحي فقط نقش كمكي را براي پزشك ايفا ميكنند و باعث تاسف است كه درحال حاضر تعدادي از تكنسينها كه اكثر اوقات حتي مدرك پيراپزشكي نيز ندارند به طور تجربي اقدام به كاشت مو مينمايند و اكثر عوارض جانبي و مشكلات ايجاد شده پس از كاشت مو دقيقا به همين دليل است و از سوي ديگر بر اساس تحقيقات و مقالات ارائه شده در كنگره هاي بين المللي كاشت مو عدم استفاده از ميكروسكوپ يا ذره بين در اماده نمودن گرافتهاي مو سبب كاهش محسوسي در كيفيت و راندمان عمل كاشت مو ميشود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: مصرف ويتامين E تاثير مثبت يا منفي بر روي موهاي كاشته شده ندارد ولي به دليل اينكه مصرف اين ويتامين ميتواند احتمال خونريزي را افزايش دهد بنابراين مصرف ان از چند هفته قبل از كاشت مو تا چند روز پس از كاشت بايد قطع گردد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: حرارت بالا در 1الي 2 هفته اول پس از كاشت مو در بيماران مضر است اما بعد از دو هفته منعي ندارد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: قبل از كاشت مو يك معاينه دقيق و يك بررسي ازمايشگاهي بايد انجام شود.
موفقيت در كاشت مو بستگي به تراكم موي بيمار حالت ارتجاعي پوست سر و فاكتورهاي متعدد ديگر دارد. رد پيوند در كاشت مو نداريم .
ميزان پرپشتي موها بستگي به تكنيك مورد استفاده در كاشت مو ، جنس موها، رنگ موها و كنتراست موها دارد . به طوريكه با استفاده از متدهاي جديد و در صورتيكه ساير شرايط بيمار مناسب باشد ميزان پرپشتي موها در حد بسيار بالايي خواهد بود . در صورت تمايل به كسب اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: عارضه اي كه ممكن است ديده شود اين است كه اگر پزشك شما تخصص و مهارت كافي در اين زمينه نداشته باشد برداشت مو از ناحيه دهنده يا بانك مو را به گونه اي انجام ميدهد كه برداشت مو براي عمل دوم ( درصورت نياز ) امكان پذير نباشد ، از عوارض ديگر به جاي ماندن جوشگاه به صورت نقطه به نقطه روي پوست سر شما و نيز خالي شدن موهاي پشت سر در عمل FIT(FUE) و نيز جوشگاه خطي با گوشت اضافه در محل FUT‌ است .
يك عارضه مهم ديگر ايجاد نماي غير طبيعي و حالت فرورفتگي در پوست سر در محل كاشت مو و نماي عروسكي در ظاهر افراد ميباشد.
تمامي اين موارد زماني ايجاد ميشود كه كاشت مو توسط تكنسينها ويا پزشكاني كه تجربه و تخصص كافي ندارند انجام گيرد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: هزينه عمل بسته به روش كاشت و تعداد تار مو متفاوت است . در ارزيابي تعداد تار مو ، وسعت منطقه ريزش ، رنگ موها، جنس موها وضخامت ان و نيز وضعيت تراكم و laxity (انعطاف پذيري) پوست منطقه دهنده هم بسيار موثر است. به صورتي كه ناحيه مورد سوال ( بالاي سر )‌ ممكن است براي يك نفر 3000 و براي نفر ديگر 6000 تار مو نياز باشد تا ظاهري يكسان داشته ياشند.
جهت مشاوره و اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: استفاده از موهاي ساير نقاط بدن به جز پشت سر جهت پيوند مو كه به ان BHT گفته ميشود در حال حاضر به چند دليل كاربرد شايعي ندارد كه مهمترين دلايل ان عبارتند از :
1.عدم رشد زياد و عدم زيبايي طبيعي به دليل تفاوت موهاي سر با موي بدن
2.محدوديت در تعداد موي مورد استفاده از موهاي بدن
3.به جاي ماندن نقاط برجسته ( اسكار) در محل برداشت موهاي بدن
4.عدم ايجاد پرپشتي مناسب در استفاده از موهاي بدن ( چون اكثر اين موها به صورت تك تار مو برداشت ميشوند)
5.امكان ريزش بخشي از موهاي بدن در آينده
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: بله ميتوان براي پوشاندن بخيه از كاشت موي طبيعي استفاده نمود . موهاي پيوندي (كاشته شده) از جنس موهاي پشت سر بوده وبنابراين تمام خصوصيات موي طبيعي از قبيل رشد و... را دارند. جهت رزرو نوبت و انجام مشاوره با شماره 09194594616( سركار خانم دكتر فشاركي ) تماس حاصل فرماييد. ضمنا در متدهاي جديد كاشت مو امكان پرپشت نمودن موها درمحل كاشت نيز وجود دارد
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: استفاده از ماساژ پوست سر به دليل افزايش جريان خون پوست سر به عنوان روش مكمل ميتواند در كاهش ريزش موها و افزايش ضخامت و حتي تحريك رشد مجدد موها نقش داشته باشد ولي به تانهايي كافي نيست و شما بايستي از ساير روشهاي درماني نظير استفاده از داروهاي تاييد شده نيز استفاده نماييد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: اگر در انجام كاشت مو از متدهاي قديمي تر استفاده شود نقاط برجسته اي در اطراف محل رشد موها ايجاد ميشود كه ديگر از بين نميرود و به انها اسكار گفته ميشود ولي در روشهاي جديد كاشت مو كه از ابزارها و تيغهاي بسيار ظريف استفاده ميشود اين نقاط به وجود نمي ايد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: در روشهاي جديد كاشت مو ميتوان در مناطقي كه فاصله موهاي موجود از 2_3 ميليمتر بيشتر باشد با انجام كاشت موي طبيعي ميتوان موها را پر پشت تر نمود و نيازي به ريزش كامل موها نيست.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: همه موها طي يك دوره ريزش و رويش مجدد دارند اما در مورد ريزش مو كه باعث طاسي ميشود موها ديگر رويش مجدد ندارند . در مورد بانك مو كه قسمت پشت سر ميباشد چون فاقد گيرنده هاي حساس به هورمونهاي جنسي مردانه ميباشند بنابراين اگر جلوي سر كاشته شود دچار ريزش دائمي نخواهد شد و رويش مجدد دارند.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام.دستگاه ليزر داراي تاييديه مي باشد ولي ليزر ترابي به عنوان يك روش درمان هنوز مورد تاييد كامل fdaنمي باشد.تنها روش درمان كامل تاييد شده دارو درماني با مينوكسيديل و فيناسترايد است.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام وبا تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو

كاشت مو اثري بر موهاي كركي ديگر ندارد. تقويت موهاي كركي توسط دارو درماني و ليزر تراپي ميتواند انجام شود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: استفاده از موهاي بدن به چند دليل در حال حاضر چندان مورد استفاده قرار نميگيرد كه مهمترين انها عبارتند از: نا مشخص بودن دوام موهاي بدن_ عدم هماهمگي جنس و ميزان رشد موها ي بدن با موهاي سر _ محدوديت تعداد موهاي بدن براي استفاده در سر و باقي ماندن جوشگاه ناشي از برداشت مو از بدن.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: معمولا پس از انجام كاشت مو در حدود چند هفته بعد اكثريت ساقه ي موهاي كاشته شده ميريزد ولي با گذشت حدود 3_4 ماه مجددا رشد مينمايد . انجام كاشت مو در مورد موهاي موجود مانند شمشير دو لبه تاثير ميكند يعني هم ميتواند سبب تقويت موهاي موجود و هم ميتواند سبب افزايش ريزش انها شود . ولي با مصرف فيناسترايد ميتوان از ريزش ناشي از كاشت مو جلوگيري كرد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: بله ، داروي ماينوكسيديل بايد در دوران بارداري و شير دهي قطع شود . استفاده از داروهاي گياهي مانند vite ، جوانه گندم و روي تنها دارو هاي مجاز براي كند شدن ريزش مو در اين دوران مي باشد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: تاثير دوتاسترايد تا حدي بيشتر از فيناسترايد است البته عوارض ان هم بيشتر است . ولي لازم است بدانيد اثر داروي فيناسترايد بعد از 6 ماه ظاهر ميشود بنابراين توصيه ميشود به مصرف دارو ادامه دهيد (‌در صورت تمايل به استفاده از دمتاسترايد بايد از خارج از كشور تهيه نمود.)
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: بله ميتوان در لا به لاي موهاي كاشته شده در صورتيكه فاصله بين موها به ما اجازه بدهند كاشت موي مجدد انجام داد. البته انجام مراحل كاشت موي متعدد بستگي به بانك موي شما دارد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: مينوكسيديل يكي از داروهاي ثابت شده توسط FDA امريكا در در مان ريزش مو مي باشد. مصرف ان طبق دستور پزشك باعث كاهش ريزش مو افزايش ضخامت مو و افزايش رشد مو در حد كم مي باشد . و البته اثر دارو وابسته به مصرف دارو مي باشد بنابراين رشد مو كاذب نيست ولي وابسته به مصرف دارو مي باشد
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو

در هيچ يك از اقدامات تشخيصي و در ماني پزشكي تضمين 100% وجود ندارد.
شايعترين مشكلات در بحث كاشت مو عدم استقرار و رشد گرافتها ، هموراژي (خونريزي حين عمل) عفونت و فوليكوليت ميباشد.
البته اين عوارض بسيار نادر ميباشد و بيشتر در مواردي رخ ميدهد كه عمل كاشت مو بدون حضور پزشك و توسط تكنسينها انجام ميگيرد.متاسفانه در ايران در حال حاضر بصورت غير قانوني انجام ميشود . بنابراين در صورتي كه قصد كاشت مو داريد در انتخاب پزشك خود بسيار دقت كنيد و مطمئن شويد عمل شما توسط پزشك متبحر و با تجربه انجام شود. بهترين راه مشاهده چندين مورد از اعمال كاشت مو بصورت مستقيم ميباشد. از پزشك خود بخواهيد چند نمونه زنده از بيماران خود را به شما نشان دهند.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو

كك مك زمينه ارثي داشته و از كودكي و تا پايان عمر همراه انسان است. اجتناب از قرار گرفتن در معرض نور افتاب و ساير منابع UV و استفده از ضد افتابهاي مناسب سبب كم رنگي و حتي محو كك مك ميشود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو
مزوتراپي به معني تزريق داروهاي معالج و يا محرك رشد مو به صورت داخل درمي ( بين دولايه پوست ) ميباشد . از نظر علمي درمان هاي موجود عمدتا به حفظ موهاي موجود كمك كرده و احتمال رشد مجدد و بازگشت موها حدود 10% موهاي ريخته شده است. روش مزوتراپي در مركز كاشت مو ليزر وزيبايي ايرانيان انجام ميگرد . براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو

PRP كاشت مو نمي باشد بلكه تزريق پلاكتها و فراورده هاي پلاكتي خود فرد مبتلا در محل ريزش مو در بيماري Alopecia-areata ( طاسي سكه اي )ميباشد .
احتمال موفقيت PRP در حفظ و برگرداندن موها حدود 60% است. در حال حاضر اين روش در مركز پيوند موي طبيعي و ليزر ايرانيان بصورت تحقيقاتي با همكاري دانشگاه علوم پزشكي اصفهان در حال انجام است . براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: محلول ماينوكسيديل ميتواند سبب افزايش تعداد و ضخامت موها هم در سر و هم در صورت شود هنوز دارويي جلوگيري كننده از افزايش ضخامت موهاي صورت وجود ندارد . با قطع مصرف ماينوكسيديل موها نازك شده و ريزش مو شروع ميشود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: اسپيروتولاكتون در واقع يك داروي ضد فشار خون است ولي از ساير تاثيرات ان مهار ترشح هورمونهاي جنسي مردانه در خانمهاست و نه در اقايان.
چون مركز ترشح هورمونهاي مردانه در خانمها با اقايان متفاوت است بنابراين مصرف ان دارو از لحاظ علمي فقط در خانها موثر است و در آقايان نه تنها سود بخش نيست بلكه ممكن است سبب عوارضي نظير بزرگي سينه ها شود (ماخذ : كتاب معروف فارماكولوژي Goodman & gilman ) ضمنا استفاده از ساير داروهاي ضد هورمونهاي مردانه ( انتي اندروژن ) در اقايان سبب بروز و ايجاد صفات زنانه شود و تاثير مثبتي ندارد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با استفاده از داروهاي ماينوكسيديل و فيناسترايد ميتوان ريزش موي ارثي را تا حدودي كنترل كرد و سرعت ريزش موها را كاهش داد ولي بهترين و اساسي ترين راه براي بازگرداندن موهاي از دست رفته در حال حاضر كاشت موي طبيعي است.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با استفاده از داروهاي ماينوكسيديل و فيناسترايد ميتوان ريزش موي ارثي را تا حدودي كنترل كرد و سرعت ريزش موها را كاهش داد ولي بهترين و اساسي ترين راه براي بازگرداندن موهاي از دست رفته در حال حاضر كاشت موي طبيعي است.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با توجه به شرح حالي كه داده ايد علت ريزش موهاي شما اختلال هورموني است . بهتر است ابتدا با درمانهاي دارويي اختلال هورموني را كنترل نماييد در صورتي كه ميزان هورمون مردانه در خون شما به حد نرمال بازگردد به شرط اينكه در نواحي پشت سر دچار ريزش مو نباشيد ميتوانيد كاشت مو نماييد ولي بايد بدانيد از لحاظ علمي كاشت انجام كاشت مو در خانمهايي كه دچار اختلالات هورموني هستند قابل تضمين نيست ولي در صورت كم پشتي شديد موها بعنوان اخرين راه حل قابل انجام است .بهترين كانديد هاي كاشت مو در خانمها افرادي هستند كه علت ريزش موي انها ارثي است.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: بله در حال حاضر مركز كاشت موي طبيعي ليزر و زيبايي ايرانيان _شعبه ي اصفهان با همكاري دانشگاه علوم پزشكي اصفهان اين روش را انجام ميدهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس حاصل فرماييد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: استفاده از محلول ماينوكسيديل پس از كاشت مو هم به رشد موهاي كاشته شده كمك ميكند و هم سرعت ريزش موهاي قبل از كاشت را كاهش ميدهد همچنين سبب افزايش ضخامت موهاي ظريف شده نيز ميگردد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: روش PRP هنوز مراحل تحقيقاتي خود را طي ميكند و ميزان دقيق موفقيت ان در انواع ريزش مومشخص نيست و اين روش هنوز هم به تاييد محافل علمي معتبر دنيا نرسيده است.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: اين اسامي مربوط به روشهاي ترميم موي مصنوعي و يا همان انواع كلاه گيس است.
اخرين پيشرفت در زمينه كاشت موي طبيعي در حال حاضر استفاده از واحدهاي فوليكول (FU‌) است كه بهترين نماي طبيعي و رشد را به چهره فرد ميدهد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: در اكثريت موارد تعداد زيادي از موهاي كاشته شده به طور موقت ريزش ميكنند و پس از حدود 3 ماه رشد اصلي خود را شروع ميكنند ولي در تعداد معدودي از افراد اكثريت موهاي كاشته شده بدون ريزش به رشد خود ادامه ميدهند
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: هنوز داروي اثبات شده در مورد جلوگيري از از ريزش ابرو وجود ندارد ولي گفته ميشود استفاده ار محلول 5% ماينوكسيديل ميتواند موثر باشد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: ضخامت موها امري نژادي و ژنتيكي است كه در موارد ريزش موي ارثي شروع به كاهش ميكند.
استفاده از ماينوكسيديل و فيناسترايد در افزايش ضخامت موها موثر است همچنين گفته ميشود ليزرتراپي نيز ميتواند به افزايش ضخامت موه كمك كند كه اين موضوع تحت مطالعه و بررسي است
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو

سيپروتردن در درمان ريزش موي ارثي در اقايان كاربردي ندارد و عوارض جانبي جدي به همراه دارد.
تركيب پيشنهادي شما خوب است اما ميتوان به ان پودر فيناسترايد را هم اضافه كرد.
قرص دوناسترايد در ايران هم وجو دارد ولي ميزان تاثير ان در ريزش مو هنوز در حال بررسي است و درصد ذكر شده صحت ندارد .
روش استاندارد در كاشت مو FUT است كه در ان اكثر فوليكولها سالم مانده و رشد ميكنند ولي روش FIT اگر با مهارت و به درستي انجام شود نيز راندمان خوبي دارد ولي نه به اندازه FUT ضمنا اگر FIT‌با اصول صحسح و علمي انجام شود جاي سوراخها پشت سر مشخص نمي شود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو
لطفا عكسهاي خود را به ادرس ايميل زير ارسال نماييد تا پس از مشاوره با پزشكان پايگاه در اسرع وقت جواب شما ارسال گردد.

faghihi_2007@yahoo.com
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: معمولا ريزش موهاي كاشته شده پس از دو تا سه هفته شروع شده و با گذشت حدود 3 ماه مجددا موها رشد ميكند.ريزش موها از ماه پنجم امري غير عادي است مگر اينكه موهايي كه قبلا خودتان داشتيد ريزش كند .
براي انجام مرحله دوم اگر از بانك موي خوبي برخوردار باشيد ميتوانيد از هر دو روش FUT و FIT استفاده كنيد ولي در غير اين صورت روش FUT بهتر است.
ضمنا توجه داشته باشيد كه روشهاي فوق مربوط به برداشت گرافت مو از پشت سر ميباشد و يكي از مهمترين مسائل در كاشت مو روش استفاده شده شده براي كاشت موها در نواحي ريزش است كه تراكم بيشتر و طبيعي تر شدن چهره را سبب ميشود .
براي كسب اطلاعات بيشتر ميتواني با شماره 09194594616 تماس حاصل فرماييد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: ريزش موي ارثي در مراحل اوليه با دارو درماني و روشهاي ديگري نظير ليزر تراپي و... قابل كنترل و كاهش است .ولي اين نوع ريزش مو نهايتا منجر به كم پشتي شديد موها ميشود كه در اين حالت درمان اساسي انجام كاشت موي طبيعي است.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام وبا تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو

با توجه به شرح حالي كه داده ايد به نظر ميرسد در درجه اول علت ريزش موهاي شما ارثي باشد . ولي بهتر است با مراجعه به پزشك بيماريهاي پوست و مو معاينه شويد و در صورت لزوم ازمايشات هورموني نظير تستسترون و DHEA را نيز انجام دهيد تا اختلالات هورموني رد شود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: موهاي خود فرد كه پس از انجام كاشت مو مي ريزند به دو دسته تقسيم ميشوند : يك دسته موهايي كه در نتيجه استرس و به طور موقت ريزش ميكنند ،كه معمولا هم زمان با رشد موهاي كاشته شده مجددا رشد ميكنند .
دسته دوم موهايي هستند كه در اثر شوك وارده در اثر عمل جراحي كاشت مو ميريزند كه به اين پديده (Shok loss ) گفته ميشود . اين دسته از موها ريزش دائمي ميكنند و غير قابل برگشت هستند، ثابت شده است مصرف قرص فيناسترايد (فين پشيا) از مدتي قبل از انجام كاشت مو متواند از اين پديده جلوگيري نمايد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: استفاده از پوشش هاي مختلف بر روي سر نظير كلاه ، روسري، چادر و ... هيچگونه تاثيري در افزايش ريزش مو ندارد چون ريشه هاي مو اكسيژن مورد نياز جهت حيات را از خون ميگيرند (منبع: كتاب راهنماي كاشت مو براي بيماران نوشته ي:پروفسور ويليام راسمن)
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: اصولا يكي از كاربردهاي اصلي كاشت موي طبيعي افزايش پرپشتي و تراكم موها در نواحي دچار ريزش است . در واقع كاشت مو يا پيوند مو فقط براي افراد كاملا طاس كاربرد ندارد بلكه در بسياري از موارد براي پرپشت كردن موها استفاده ميشود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: از لحاظ كمي پس از برداشت ريشه هاي مو از ناحيه پشت سر تعداد انها كم ميشود ولي از لحاظ كيفي و ظاهري اين برداشت به طوري صورت ميگيرد كه چشم انسان قادر به تشخيص كم پشتي موها نيست.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: در روش FUT ميتوان موهاي ناحيه پشت سر را كوتاه ننمود .
ضمنا اكثر پزشكان مشهور در ايران و تمام دنيا روش FUT را به عنوان روش استاندارد و با كيفيت بالا در كاشت مو انجام ميدهند.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: روگين (Rogaine) نام تجاري ماينوكسيديل است كه در آمريكا به اين نام گفته ميشود،بنابراين هيچگونه تفاوتي بين اين دو وجود ندارد
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: گر بيماري شما كنترل شده و فعال نيست ميتوانيد اقدام به كاشت مو نماييد.
البته بايد پس از كاشت مو حتما مرتبا تحت نظر پزشك باشيد چون گاها فعال شدن مجدد پسوريازيس پس از انجام كاشت مو ديده شده است.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: كاشت مو را ميتوان در همه فصول انجام داد و از اين لحاظ برتري وجود ندارد نكته مهم مراقبتهاي لازم در چند روز پس از كاشت مو است مانند استراحت كردن در دو روز اول، انجام شستوشوي مرتب و روزانه سر، پرهيز از انجام فعاليتهاي شديد فيزيكي در يك هفته پس از انجام كاشت مو.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: خير، در صورتي كه روش FIT توسط پزشكان مجرب و با استفاده از ابزارهاي جديد انجام شود ميزان ازبين رفتن ريشه هاي مو بسيار كمتر خواهد بود .
البته لازم به ذكر است در حال حاضر اكثر پزشكان مشهور در زمينه كاشت مو روش FUT را به عنوان روش استاندارد برداشت گرافت معرفي مينمايند.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: ليزر تراپي يكي از روشهاي است كه اخيرا تحقيقات زيادي در مورد ان در حال انجام است . گرچه اثرات اين روش هنوز مورد تاييد كامل محافل علمي معتبر قرار نگرفته ولي پزشكان زيادي انجام ليزرتراپي را در جهت كاهش سرعت ريزش موها ، افزايش ضخامت موها و نيز تحريك رشد موها توصيه مينمايند
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: حدود 3 هفته پس از انجام كاشت مو موها شروع به ريزش موقت مي كنند همچنين ممكن است تعدادي از موهاي قبلي نيز ريزش نمايند . رشد اصلي موهاي كاشته شده به طور متوسط از حدود 3 ماه پس از انجام كاشت مو شروع ميشود ، معمولا رشد كامل موهاي كاشته شده حدود يكسال طول ميكشد.
در مورد سوال دوم شما بايد گفت با توجه به پيچيدگيهاي موجود در انجام اين تحقيقات هنوز امكان پيش بيني دقيق وجود ندارد
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

چنانچه تنها مشکل، کاهش تعداد مژه های شما باشد توصیه به کاشت نمشود و شما میتوانید از اخرین دارویی که برای تقویت و رشد مژه ها تولید شده یعنی لاتیس استفاده کنید این دارو به صورت ریمل بکار برده میشود و اثر درمانی دارد البته این دارو هنوز در ایران موجود نیست و چنانچه خواهان آن باشید باید از نمایندگی ان در کشور امارات به صورت تلفنی تهیه نمایید.
اما در صورتی که مژه های شما تقریبا کامل ریخته شده است پس از معاینه کامل امکان کاشت مژه دارید.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

استفاده از محلول مینوکسیدیل پس از کاشت مو الزامی و ضروری نیست اما در بسیاری از کتابها و مقالات علمی توصیه به استفاده از دارویی موثر در رشد مو وجلوکیری از ریزش مو پس از کاشت مو شده است اما الزامی نیست.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: به طور کلی اکثر داروهای ضد افسردگی ریزش مو را تشدید میکنند
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: روش PRP در حال حاضر بیشترین کاربرد را در درمان ریزش موی سکه ای (Alopecia areata ) دارد.
prp عبارتست از تزریق پلاسمای تغلیظ شده از پلاکتها در نقاط کم پشت یا عاری از مو که بر طبق آخرین تحقیقات موجود امکان موفقیت آن تا 60 % میباشد. این روش درمانی در بعضی از نقاط دنیا از جمله در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با همکاری دکتر کهنمویی و دکتر تیموری در حال اجرا میباشد.
لازم به ذکر است این روش در درمان ریزش موی ارثی یا اندروژنتیک کاربرد چندانی ندارد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: بهتر است موها کاملا کوتاه شود ولی پزشکان ماهر قادرند با کوتاه کردن نسبی موها به اندازه چند سانتیمتر نیز عمل کاشت مو را انجام دهند.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: بله در ابتدا باعث ریزش مو میشود ولی موهای ریخته شده مجددا رشد میکنند.
همچنین عوارض آن ناچیز و بیشتر شامل حساسیت و سر درد است.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: لیزر هیرمکس از لحاظ اصول ساخت لیزر به تایید FDA رسیده است اما روش لیزر کردن یا لیزرتراپی هنوز مورد تایید قرار نگرفته است.
البته مقالات زیادی در مورد تاثیر این روش در کاهش و تاخیر ریزش مو وجود دارد.
بهتر است در کنار دارو از این روش نیز استفاده شود بخصوص اینکه فاقد عوارض جانبی نیز میباشد.
برای تهیه این دستگاه میتوانید با شماره 09194594616 تماس بگیرید.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

شما باید 10_7 روز قبل از انجام کاشت مو وارفارین را با نظارت پزشک خود قطع نمایید. اگر پزشک شما اجازه این کار را بدهد اجازه کاشت مو را خواهید داشت.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

استفاده از موی ریش جهت پیوند در سر به 2 دلیل معمول نمی باشد
1.به دلیل ایجاد اسکار ( جوشگاه زخم) در پوست صورت و ناحیه ریش
2. اختلاف بین فازهای رشد موهای ریش و سر
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

کندن مو یا trichotilomony پایه روانشناختی دارد و ضمن درمان پوست و مو باید حتما مشاوره روانپزشکی صورت پذیرد
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه پزشک مو

اگر روند ریزش مودر آلوپسی اراتا stable شده باشد و پیشرفت بیماری متوقف گردیده باشد و از انواع tatalis و universalis نباشد میتوان گاشت مو را انجام داد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

مینوکسیدیل تنها داروی موضعی محرک رویش مو می باشد که توسط FDAبه تایید رسیده است.ات زمان مصرف اثر دارد و 4 هفته بعد از قطع مصرف ریزش مو دوباره شروع می شود همچنین استفاده ازاین دارو محدودیت سنی خاصی ندارد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

شما ممکن است در مراحل اولیه ریزش موی ارثی باشید اخیرا تستی ابداع شده است که تا حدود زیادی قادر به پیشگویی میزان ریزش مو در اینده است.ریزش موی ارثی قابل پیشگیری کامل نیست ولی میتوان با استفاده از دارودرمانی ـلیزر تراپی و ... سرعت ریزش موها را به طور چشمگیری کاهش داد .جهت رزرو نوبت برای مشاوره حضوری و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09194594616 تماس حاصل نمایید.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام وبا تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

استرس به طور موقت می تواند ریزش مو را تشدید نماید.مطالعه تاثیری در ریزش مو ندارد .کمبود اهن و بعضی ویتامین ها و مواد معدنی نظیر ویتامین ب و زینک یا روی نیز از عوامل ریزش مو محسوب می گردند .بنابراین نوع رژیم غذایی در میزان ریزش مو موثر است.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلامو با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

مهمترین عارضه جانبی فیناستراید احتمال بروز ناهنجاریهای جنینی در نوزادان پسر است.بنابراین استفاده از ان برای خانمهای باردار و همسران انها ممنوع است ولی در غیر این صورت مشکلی ایجاد نمی کند.اگر قصد بچه دار شدن دارید بایستی از چند ماه قبل مصرف ان را قطع کنید.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

کاشت ابرو به لحاظ علمی فقط در مواردی که ابروها بسیار کم پشت باشند و یا جای زخمی بر روی ابرو باقی مانده باشد نتیجه مطلوب خواهد داشت. ولی برای افرادی که مایل به کاشت ابرو به منظور پرتر شدن ابروها در لابلای ابروهای موجود هستند به دلیل استفاده از موهای پشت سر جهت کاشت نتایج رضایت بخشی حاصل نمی شود
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

انجام عمل کاشت مو بر روی پوستهایی که به دلیل جراحی قبلی سفت شده اند و به ان اسکار گفته می شود هم امکان پذیر است. ولی به دلیل کاهش جریان خون در این پوستها ممکن است تعدادی از موهای کاشته شده رشد نکنند.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

مصرف قرص فیناستراید فقط در اقایان و با معاینه منظم دوره ای و توضیح موارد منع مصرف و تداخلات دارویی ان باید توسط پزشک انجام شود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام. استفاده از کاشت مو جهت پر پشت کردن ریشها قابل انجام است و نتایج خوبی به همراه دارد . ولی در مورد ابرو ،چون برای کاشت از موی سر استفاده می شود به دلیل رشد زیاد و تفاوت جنس موها و نیز پر پشت شدن کامل ابرو،این کار فقط در موارد کم پشتی شدید ابروها یا پر کردن جای زخمهای موجود در ابرو استفاده می شود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: انجام ورزشهای سنگین فقط در یک هفته اول پس از کاشت مو مجاز نمی باشد و پس از ان ایرادی ندارد.استفاده از سشوار برای موهای کاشته شده همانند سایر موهای طبیعی از فاصله حدود 30 سانتی و با حرارت کم اشکالی ندارد .استفاده از قرص فیناستراید پس از کاشت مو اجباری نیست .گرچه برای خفظ موهای قبلی بسیار موثر است.و بجز در زمان حاملگی همسر هیچ منع مصرفی ندارد و فاقد عوارض دراز مدت می باشد.عارضه شایع ان کاهش میل جنسی بوده که پس از چند ماه برطرف می شود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: پاسخ سوال شما از پروفسور راسمن:ماده موثره موجود در داروی پروسرین ماده ای به نام saw palmettoمی باشد که هنوز تاثیر ان در ریزش مو در حال بررسی است و در حال حاضر مورد تایید محافل معتبر علمی در دنیا نمی باشد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: فعالیتهای جنسی نظیر آمیزش و استمناء تاثیری بر روی افزایش شدت مو ندارد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: زمانی که فاصله بین موهای موجود به حدی زیاد شده باشد(حدود 2 میلیمتر) که کم پشتی ان به وضوح کف سر را مشخص کرده باشد قابلیت کاشت مو وجود دارد .
در حال حاضر عقید بر این است که کاشت مو هرچه زود تر انجام شود ، تا چهره شخص دچار دگرگونی و پیری ناشی از ریزش مو نشود و جوانی چهره باقی بماند.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: کاشت مو با توجه به مزایای زیادی که دارد بسیار بهتر از ترمیم مو است چرا که در کاشت مو از موهای زنده و قابل رشد و بدون ریزش بهرهمند میشوید درحالیکه ترمیم مو همان استفاده از کلاه گیس است.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: در صورتی که برداشت گرافتهای مو با روش صحیح و علمی از محل مناسب در ناحیه دهنده پشت سر و نیز کاشت انها در مناطق گیرنده جلوی سر انجام گردد و اصول حفظ و نگهداری گرافتهای مو در حین عمل رعایت شود موهای کاشته شده تا زمان پیری بدون ریزش باقی میمانند.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet با سلام خدمت شما.من پسر و 21 ساله هستم. دو و نیم سال قبل در 18 سالگی به خاطر کمی کم پشتی مو های سرم نزد پزشک متخصص پوست مو و زیبایی رفتم. موهای سرم نسبتا کم پشت بود وکمی ریزش داشت و من سرم طاس نبود . که ایشون به من قرص فیناستراید,شامپو REXSOL و محلول HAIR AID رو تجویز کردند. ناگفته نماند بعداز گذشت 7 ماه از مصرف اون داروها من به صورت خودسر از کپسول زینک پلاس به مدت دو ماه استفاده و چون من رو چاق کرده بود قطع کردم.باز دیدم نتیخه ایی نگرفتم که دوباره به پزشک مراجعه کردم که این دفعه به من شامپو به نام اریکه و یک سرم به نام اریکه و قرص فیناستراید تجویز کردند.تا یک سال این داروها رو مصرف کردم که در کمال تعجب موها ریزش پیدا کرد مخصوصا وسط سرم بسیار کم پشت شده و بعضی موقع که کمی عرق میکنه خارش عجیبی در زیر موهای سرم شکل میگیه.بعد از یک سال ونیم مصرف مداوم داروها که اثری نداشت حتی بدتر کرد دوباره پیش همون پزشک متخصص پوست مو و زیبایی رفتم که همون شامپو و سرم اریکه رو داد قرص فیناستراید رو با زهم داد که خودم قطع کردم و به خاطر خارش سرم VITAMIN B COMPLEX داد.از ااون موقع تا الان 8ماه میگذره و ریزش موهای من کم شده اما همچنان وسط سرم خیلی کم پشت هست و خارش هم کمتر شده اما همچنان پا برجاست وبه نظر شما علت این ریزش مو و خارش چه بود؟مگه فیناستراید موهای سر رو پر پشت نمی کنه پس چرا چنین اتفاقی در من رخ داد؟ایا شما چنین بیماری داشتید؟علت این خارش چی بود؟    6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام. تاثیر فیناستراید یا هرگونه داروی دیگری در همه افراد یکسان نیست و در امارهای مختلف تاثیر داروهای ضد ریزش مو اعم از سیستمیک و یا موضعی بین 50 تا 85 درصد ذکر شده استو در حدود 30 درصد افراد داروهای ضد ریزش مو بی تاثیر می باشندو در نهایت نیاز به \"کاشت مو\"برای ترمیم موها پیدا میشود.---- در مورد خارش سر باید از نزدیک معاینه شود و پش از پی بردن به علت خارش سر که حتی داروهای مصرفی میتواند عامل ان باشد به درمان علت پرداخت.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام. ریزش مو تا حدود 80-100 تار مو در سر عادی است. 10 درصد موها بطور کلی در فاز تلوژن هستندو به راحتی از جای خود خارج می شوند.هرگونه وضعیتی بجز این غیر طبیعی بوده و باید بررسی شود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: میزان توصیه شده مصرف فیناستراید 1mg در 24 ساعت است اضافه مصرف فقط عوارض جانبی را زیاد میکند.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام.دکلره بیشترین اسیب را به ساقه مو می رساند. ولی سفید شدن موها که با رشد مو اشکار می شود ربطی به دکلره ندارد. درمان موثق و مطمئنی برای برگرداندن رنگ مو نداریم. در یک مقاله استفاده از امپول ویتامین ب 12 و اسید فولیک و ... توصیه شده است .رنگ کردن مجدد مو به شرطی که حساسیت به رنگ مو تداشته باشید اشکالی ندارد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: برای انجام کاشت مو فقط باید از موهای خود شخص استفاده کرد چون از لحاظ ژنتیکی استفاده از موهای هر شخص دیگری به دلیل ناسازگاری ژنتیکی، توسط بدن رد میشود و موهای کاشته شده پس از مدتی خواهند ریخت.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: کاشت مژه طبیعی فقط در موارد خاصی که قسمتی از قسمتی از مژه ها کاملا لز بین رفته اند قابل انجام است و البته عوارضی نیز دارد . به هر حال در مورد شما این کار قابل انجام نیست بهترین راه برای شما استفاده از قطره ای جدید به نام Latisse است که مورد تایید FDA قرار گرفته است ، با استفاده از این قطره پس از مدتی مژه های شما ضخیم شده و پر پشت نیز میشوند قیمت این قطره در حال حاضر 210 هزار تومان است و میتوانید انرا از طریق شماره تلفن 09194594616 تهیه نمایید.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: اثر قرص فیناستراید تا زمانی است که دارو را مصرف کنید . درواقع شما باید دارو را مادام العمر مصرف نمایید به محض قطع فیناستراید ریزش موها دوباره شروع میشود و وضعیت موهای شما همانند زمانی میشود که این دارو را مصرف نمیکردید ، لازم به ذکر است اثرات این دارو در افراد مختلف متفاوت بوده و تاثیر دارد و پس از چند ماه واکثرا به صورت کاهش ریزش موها و افزایش نسبی موها به ویژه در ناحیه ی فرق سر مشاهده می شود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: اين روش يکي از روشهاي برداشت مو از از ناحيه دهنده پشت سرو اطراف گوشهاست .درحال حاضر پزشکان ما هم از اين روش و هم از روش FUT يا برداشت نواري استفاده ميکنند.
البته هريک از انها کاربرد خود را دارند که در آرشيو پرسش و پاسخ سايت مفصل درباره آنها صحبت شده است.
در بعضي افراد با طاسي گسترده که داراي بانک موي خوبي باشند مي توان براي پوشش بيشتري از سر از روش ترکيبي ( combined method ) نيز استفاده نمود که در واقع تلفيقي از دو روش FUT و FIT ميباشد که معمولا به صورت پشت سر هم يا حداکثر به فاصله يک تا دوهفته انجام ميگيرد
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: اگر پایه ژنتیک طاسی بیمار قویتر باشد ( مثلا هم خانواده پدری هم خانواده مادری طاس باشند) طاسی زودتر شروع میشود و سریعتر پیش میرود و به گرید بالاتری از طاسی که وسعت بیشتری دارد میرسد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: روش مزوتراپی در حقیقت رساندن مواد لازم و املاح ضروری به صورت مستقیم به یک بافت یا ارگان درگیر یک بیمار است ، اگر ریزش مو به دلیل کمبود یک عنصر خاص ایجاد شده باشد تا حدودی موثر است اما مزوتراپی با روشهای درمان موضعی دیگر میتواند به میزان 50_
60% موثر واقع شود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشک مو

فیناستراید در درمان ریزش موی خانمها توصیه نشده است ولی در درمان ریزش مو درصورتی که با Hirsatism باشد تجویز میشود .
ماینوکسیدیل تنها داروی موضعی آکادمیک موجود است و ذکر گردیده که تا 50_80 درصد موارد ریزش موی اندروژنتیک موثر است .
وجود نقطه های سفید در انتهای موها نشان دهنده افتادن مویی است که در فاز تلوژن ( فاز ریزش موها) قرار دارد.
ابروها از موهایی است که رشد و رویش آن تحت تاثیر هورمون نمی باشد.
در صورتی که ریزش مو به درمانهای متداول جواب ندهد ، بررسی وسیع جهت کشف علت ریزش مو که دهها علت ذکر شده لازم است تا براساس کشف علت ریزش درمان مناسب صورت گیرد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: حدود 7 تا 10 روز طول میکشد تا وضعیت پوست سر پس از کاشت مو کاملا به حالت عادی باز گردد . البته بهتر است برای کاشت مو در لابلای موها ، کوتاهی مو صورت بگیرد ولی بدون کوتاه کردن موها نیز کاشت مو قابل انجام است.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: اخیرا با انجام آزمایشی از طریق بزاق دهان میتوان تا حدود زیادی ریزش مو در آینده را پیش بینی نمود، این یک تست ژننتیکی است که توسط جمعی از پزشکان کانادایی ابداع شده است.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: در صورتی که در اثر سانحه فولیکولهای مو (پیازهای مو) از بین رفته باشند امکان کاشت موی طبیعی وجود دارد و معمولا نتایج رضایت بخشی به دنبال دارد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: تاثیر استفاده از لیزر هیرمکس در کاهش ریزش موها هنوز کاملا به اثبات نرسیده است در حالی که داروهای ماینوکسیدیل و فیناستراید سالهاست که مورد تایید محافل معتبر دنیا قرار گرفته اند.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: میزان تراکم و پرپشتی سر بعد از کاشت مو بستگی به فاکتورهای زیر دارد:
1.ضخامت موها: هرچه ضخامت موها بیشتر باشد موهای کاشته شده پرپشت تر به نظر میرسد.

2.رنگ مو:هرچه رنگ مو تیره تر باشد پس از کاشت مو تراکم بیشتری را به وجود می اورد.

3.تضاد بین رنگ پوست و رنگ مو: هرچه این تضاد کمتر باشد یعنی رنگ پوست و مو به هم شبیه تر باشد نتیجه بهتری از کاشت مو حاصل میشود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: کاشت مو همان پیوند موی طبیعی است و این دو اصطلاح هر دو به یک معنا هستند.بهترین و با کیفیت ترین روش برداشت در کاشت موی طبیعی روش FUT است، چون در این روش گرافتهای مو حین برداشت کمترین اسیب را می بینند و در نتیجه درصد بالایی از گرافتها رشد میکنند.
درحالیکه در روش FUE یا همان FIT امکان صدمه دیدن گرافتهای مو بسیار بیشتر است.
البته در مواردی که وسعت ریزش کم باشد ویا امکان برداشت مو به دلیل سفتی پوست سر با روش FUT امکان پذیر نباشدمیتوان از روش FUE نیز استفاده کرد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشکر از ارتبط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
مصرف مداوم داروهاي مذكور سرعت ريزش مو را كاهش مي دهند و ضمناً اثر اين دارو تا زماني است كه آنها را مصرف مي كنيد و در صورت قطع مصرف دوباره ريزش مو شروع مي شود. در واقع وضعيت ريزش موها الگوي دائمي دارد و بسته به اينكه چه الگوي ارثي را داشته باشد نهايتاً به سمت آن پيش مي رود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: باسلام قرص نيناسترايد سبب كاهش ترشحات هورمونهاي مردانه نمي شود بلكه اثر اين هورمونها براي گيرنده هاي سلولي را مهار مي كند. اين قرص چه در مردان مجرد يا متأهل سبب كاهش ريزش مو مي شود ولي به دليل عوارضي كه براي خانمهاي باردار دارد آقايان متأهل در صورت تصميم به بچه دار شدن بايستي از مدتي قبل اين قرص را حتماً قطع نمايند. لازم به ذكر است اين قرص مي تواند از طريق ترشحات بدن و يا مني به همسر شخص منتقل شود و حتي از طريق پوست هم قابل جذب است.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: استفاده از محلول ماينوكسيديل ممكن است در چهار تا شش هفتۀ اول شروع استفاده از محلول ريزش مو را افزايش دهد ولي پس از اين مدت ريزش موها كاهش خواهد يافت .
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: كاشت موهاي مصنوعي و يا سنتتيك فقط در مواردي استفاده مي شود كه امكان كاشت موي طبيعي وجود نداشته باشد. موهاي سنتتيك در زير پوست كاشته مي شوند و فاقد رشد هستند ولي نمايي بسيار طبيعي تر از موهاي كلاه گيس ايجاد مي نمايند. انجام كاشت موي سنتتيك توسط انجمن بين المللي پيوند مو مورد تأئيد قرار نگرفته است كه دليل آن احتمال ايجاد واكنشهاي حساسيتي و آلرژيك در پوست مي باشد . به همين دليل توسط بسياري از پزشكان توصيه نمي شود ولي در هر حال در تعدادي از كلينيكهاي داخل و خارج از كشور اين كار صورت مي گيرد. طول عمر اين موها بين 3 تا 5 سال مي باشد. و در طول اين زمان به مرور مي ريزند . در خصوص ت‌أثير اين موها بر روي ريزش موهاي باقيمانده در سر چيزي اثبات نشده است.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

بر اساس جستوجوی ما ممنوعیت مطلق برای انجام کاشت مو در افراد دیابتیک در هیچ کتاب مرجعی وجودندارد و انجام کاشت مو در افراد دیابتیک بستگی به چگونگی کنترل دیابت و وضعیت جسمانی دارد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با توجه به سن شما قاعدتا انجام کاشت مو برای شما زود است ولی اگر واقعا ریزش موهایتان در نواحی جلوی سر و وسط به اندازهای شدید است که قابلیت کاشت موی جدید وجود داشته باشد میتوانید این کار را انجام دهید ، البته قطعا ریزش موهای فعلی شما ادامه خواهد یافت در این صورت شما در صورت داشتن بانک موی مناسب می توانید دوباره کاشت مو انجام دهید.
در ضمن بهترین سن برای انجام کاشت مو معمولا بعد از 22 سالگی است.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
باسلام هر چه موها كوتاهتر باشد سرعت و كيفيت كاشت مو بهتر مي شود ولي مي توان بدون تراشيدن سر نيز كاشت مو را انجام داد. در صورت تمايل به انجام مشاورۀ كاشت مو با پزشكان ما بدون تراشيدن سر مي توانيد با شماره 09194594616 تماس حاصل فرمائيد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام وبا تشکر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشک مو

ریزش مو در نواحی پشت سر و اکثریت قریب به اتفاق موارد غیر ارثی است و یکی از دلایل مهم آن ریزش سکهای موها یا Alopecia areata میباشد که درمان آن نسبی است.
البته ریزش در این نواحی میتواند علل دیگری نیز نظیر بیماریهای قارچی و.... نیز داشته باشد.
نمونه برداری (بیوپسی) از پوست سر یکی از دقیقترین روشهای تشخیص بیماریهای پوست و مو می باشد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام وبا تشکر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشک مو

مزوتراپی تشکیل شده از تزریقات متعدد در زیر پوست با مقدار معینی از مواد در عمق معینی از پوست و با فواصل معین در طول زمان مشخص . این تزریقات بدون درد بوده و به سادگی و به سرعت انجام می شود . مواد تزریقی شامل ویتامینها ، آمینو اسیدها و ... می باشد.
در مزوتراپی این مواد باعث ویتامینه شدن ریشه مو و تحریک و تسریع خون رسانی به فولیکول موها میشوند. البته لازم به ذکر است هنوز مزوتراپی کاملا مورد تایید محافل علمی معتبر دنیا از جمله FDA ( اداره نظارت بر دارو و غذای آمریکا) نمی باشد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: فیناستراید یکی از معدود داروهای مورد تایید محافل معتبر علمی دنیا از جمله اداره نظارت بر غذا و داروی آمریکا (FDA ) میباشد.نقش این دارو در جلوگیری از ریزش مو و نیز افزایش حجم مو به اثبات رسیده است . البته این دارو که به صورت قرصهای خوراکی تجویز میشود عوارضی نیز دارد که از جمله مهمترین عوارض آن کاهش میل جنس است که البته در اکثریت موارد پس از چند هفته استفاده از دارو این حالت از بین میرود ، یکی دیگر از عوارض این دارو ناهنجاریهای جنینی است که به همین دلیل خانمهای باردار حتی نباید به این دارو دست بزنند چون از طریق پوست نیز قابل جذب شدن است. در مورد آقایان متاهل هم توصیه میشود چند ماه قبل از تصمیم به بچه دار شدن از این دارو استفاده نکنند .
در مجموع می توان گفت استفاده از آن در اقایان مجرد منع خاصی ندارد ولی با این حال بهتر است مصارف دراز مدت آن تحت نظارت و تجویز پزشک انجام شود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام وبا تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

تحقیقات و مطالعه درباره امکان استفاده از سلولهای بنیادی که همان کشت مو نام دارد از چندین سال قبل در دنیا آغاز شده و همچنان ادامه دارد یکی از مهمترین مراکز در این زمینه در انگلستان واقع شده که رئیس تیم تحقیقاتی در این زمینه آقای دکتر بسام فرجو هستند که از مشاوران این پایگاه اطلاع رسانی هستند . بنا به آخرین اظهارات ایشان که بزودی در بخش اخبار سایت منتشر میشود در حال حاضر فاز دوم تحقیقاتی بر روی انسان در حال انجام است که نتایج امیدوار کنندهای در بر داشته است. برای اطلاعات بیشتر تا چند روز اینده به بخش اخبار سایت مراجعه فرمایید.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام وبا تشکر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشک مو

معمولا زخمها و دلمه های ناشی از کاشت مو در منطقه کاشته شده حداکثر پس از یک هفته تا یک ماه بهبود یافته و از بین میروند چون 2 ماه از کاشت موی شما گذشته حتما برای کشف علت وجود این زخمها به پزشک خود مراجعه نمایید.
در مورد سوال دوم شما موهای کاشته شده از حدود هفته دوم پس از کاشت مو بتدریج شروع به ریزش میکنند ولی پیاز موها زنده و پا برجا هستند و رشد اصلی موها معمولا حدود 3 ماه پس از کاشت مو شروع میشود بنابراین کم پشتی موهای کاشته شده پس از دو ماه طبیعی به نظر می رسد، از طرفی چون ضخامت موهای پشت سر بیشتر از موهای جلوی سر است بنابراین موهای کاشته شده زبرتر به نظر میرسند ولی با گذشت زمان حالت پذیر خواهند شد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: هرچه تراکم موهای پشت سر و اطراف گوشها بیشتر باشد وننز ضخامت موهای مذکو بیشتر و رنگ موها تیره تر باشد نتیجه ی کاشت مو از لحاظ نمای ظاهری بیشتر خواهد بود .
بنابر این افرادی که موهای سرشان شرایط فوق را ندارد از کاشت مو نتیجه کمتری میگیرند و نیاز به جلسات کاشت بیشتری خواهند داشت.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: بیشترین علت ریزش موهای کاشته شده بعد از چندین سال می تواند ناشی از برداشت ناصحیح گرافت های مو از نواحی دارای گیرنده های هورمونی_ ارثی باشد. در واقع در نواحی اطراف گوشها و پشت سر قسمت های وجود دارد که به انها نواحی SDA (نواحی بی خطر برای برداشت گرافت مو) میگویند. اگر گرافتهای مو از نواحی خارج از این مناطق برداشت شود پس از چند سال با ادامه یافتن ریزش مو های سر مو های مذکور نیز خواهند ریخت. البته ریزش مو های کاشته شده می تواند به دنبال بروز برخی بیماری ها نظیر دیابت نیز باشد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام وبا تشکر از ارتبط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
اثرات داروی فیناستراید در جلو گیری از ریزش مو و افزایش حجم موها از چندین سال قبل مورد تایید محافل معتبر علمی دنیا از جمله FDA (اداره غذا و داروی آمریکا) قرار گرفته در صورتی که اثرات مزو تراپی هنوز کاملا اثبات نشده است. بنابراین مسلما اثرات فیناستراید بهتر و مطمئن تر است.
داروی فیناستراید با نام های تجاری propecia (نوع آمریکایی) و finpecia (نوع هندی) در بازار ایران وجو دارد که شما می توانید قرصهای یک میلی گرمی آن را با نسخه پزشک از دارو خانه های معتبر تهیه فرمایید. البته این دارو دارای عوارض جانبی نیز هست که برای اطلاع از آنها میتوانید پس از مراجعه به سایت در منوی سمت راست لیست مقالات مو را مطالعه فرمایید.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: تاپیک از فیبرهای بسیار نازک مو تشکیل شده که بطور موقت می تواند مناطق کم پشت راپوشش دهد. استفاده از تاپیک هیچ عارضه ای ندارد و این ماده با شستو شوی شامپو از بین میرود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: اثر مزو تراپی در درمان یا جلوگیری از ریزش موی ارثی اگر چه هنوز به تایید محافل معتبر علمی در دنیا قرار نگرفته است ولی در حال حاضر بسیاری از پزشکان از این روش به عنوان مکمل دارودرمانی استفاده نموده و مقالاتی نیز در زمینه تاثیر مثبت این متد وجود دارد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: تعداد فولیکولهای مو(ریشه ها یا پیاز های مو) از بدو تولد تا پایان عمر ثابت و در حدود 100000 عدد میباشد. این موها به دو دسته تقسیم میشود موهای ضخیم و موهای کرکی. موهای ضخیم ،قطور،پررنگ و با دوام بوده و بخش اعظم موهای سر را تشکیل میدهد . موهای کرکی بسیار نازک، کوتاه و کم رنگ هستند وغالبا در حوالی خط موی پیشانی و در سرتاسر پوست سر دیده میشوند.
در روند طاسی موها دچار یک نوع دگر گونی به نام کرکی شدن (miniaturization) میشوند. در این دگرگونی موهای ضخیم رفته رفته کوتاهتر ، نازک تر و کم رنگ تر شده و نهایتا به موهای کرکی تبدیل میشوند.
اگر شما به دقت به سر مردان طاس توجه کنید خواهید دید که در بسیاری از نواحی ، موهای نازک و کرکی جایگزین موهای ضخیم و سالم شده است. بنابراین در فرایند طاسی ریشه های مو ازبین نمی روند و ساقه ی موها تغییر ضخامت پیدا میکنند به نحوی که قادر به پوشش سطح پوست سر نیستند.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: تاکنون هیچ گونه دارویی که بتواند ریزش مو را کاملا متوقف کند اصولا ساخته نشده ولی نکته مهمی که باید به ان اشاره کرد آن است که اگر قرار باشد کاشت مو در نواحی از سر که هنوز دچار طاسی کامل نشده و در واقع لابلای موها انجام شود احتمال بروز پدیده ای به نام shok loss پس از کاشت مو وجود دارد ،در اثر این پدیده موهای قبل از انجام به دلیل وارد امدن استرس به انها دچار ریزش شدید،سریع و غیر قابل بازگشت میشوند.
قرص فیناستراید میتواند با درصد بسیار بالایی احتمال بروز چنین پدیده ای را کاهش دهد. به همین دلیل اکثر پزشکان با تجربه در کاشت مو در چنین مواردی از چندین ماه قبل از کاشت مو این داروها را تجویز می نمایند. از سوی دیگر هرچه سرعت ریزش موها قبل از کاشت مو کاهش یابد و این موها حفظ گردد پس از کاشت مو و رشد موهای کاشته شده مسلما پرپشتی موها بیشتر و ظاهر طبیعی تری برای شخص ایجاد میگردد. بنابراین تلاش در جهت حفظ موهای باقیمانده همزمان با انجام کاشت موی طبیعی کاملا عاقلانه و امری منطقی خواهد بود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: بهترین پیشنهاد ما به شما استفاده از شامپو های کاندیشنر و نیز شامپوی بچه است.
استفاده از اتوی مو به مدت طولانی می تواند ریزش مو را تشدید کند.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: بیماری لیکن پلانوپیلاریس یک بیماری التهابی با علت نا معلوم است در نتیجه درمان مشخصی برای آن وجود ندارد ، مواد شیمیایی ممکن است در شعله ور کردن این بیماری نقش داشته باشند ولی همانطور که گفته شد علت اصلی آن هنوز نا مشخص است.
خوشبختانه در بسیاری از موارد پس از گذشت مدتی این بیماری غیر فعال میشود که در این صورت به شرط آنکه موهای ناحیه ی پشت سر شما باقی مانده باشد امکان کاشت موی طبیعی وجود خواهد داشت.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: استفاده از موی بدن برای کاشت در ناحیه ی سر (BHT) امکان پذیر است ولی با توجه به تفاوت جنس موهای سر و بدن احتمال ریزش مو های کاشته شده پس از چند سال و محدودیت تعداد موی قابل پیوند فقط در مواردی استفاده میشود که پوشش منطقه ی محدودی از سر با استفاده از موهای بدن مد نظر باشد.
این کار اغلب در مواردی انجام میشود که نواحی جلوی سر از لحاظ زیبایی نقش مهمی در حفظ چهره دارند قبلا با استفاده از موهای پشت سر مورد کاشت قرار گرفته اند و فقط مناطق کوچکی از فرق سر باقی مانده اند که برای پوشاندن این نواحی که چندان در دید نیستند می توان از موهای بدن استفاده نمود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: یکی از فاکتور هایی که در نتیجه کاشت مو از لحاظ پرپشتی بسیار موثر میباشد رنگ مو است ،هرچه رنگ مو تیره تر باشد نتیجه کاشت پرپشت تر خواهد بود.
با توجه به اینکه رنگ موی شما زرد رنگ است مسلما نتیجه کاشت موی شما به پرپشتی فردی که موهای او مشکی یا اصولا تیره رنگ است نمیشود. البته لازم به ذکر است ضخامت موها نیز فاکتور بسیار مهمی است یعنی اگر موهای ضخیمی داشته باشید این مطلب تا حدود زیادی جبران رنگ زرد موهای شما را مینماید.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: اثر ریوایوژن در درمان ریزش مو هنوز به تائید محافل معتبر علمی در دنیا نرسیده است. در حال حاضر تنها دو داروی ماینوکسیدیل با نام تجاری ROGAINE و فیناستراید با نام تجاری PROPECIA در درمان ریزش مو مورد تایید و به اثبات رسیده است.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: استفاده از این روشها فعلا در حد ازمایش بر روی حیوانات است و بر روی انسان هنوز انجام نگرفته است.
لازم به ذکر است رییس تیم تحقیقاتی کشت پیاز مو یا کلونینگ در دنیا آقای دکتر بسام فرگو بوده که از مشاوران این پایگاه اطلاع رسانی نیز می باشند، در صورت تمایل و چنانچه سوالات بیشتری در این زمینه دارید میتوانیم سوالات شما را با ایشان مطرح نموده تا پس از جواب ایشان تازه ترین اطلاعات و دستاوردها در این زمینه را برای شما ارسال نماییم.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: استفاده از لیزر کم توان یا شانه لیزری به عنوان روشی مکمل در جهت تقویت رشد موها و افزایش ضخامت انها به اثبات رسیده ولی به تنهایی قادر به باز گرداندن موهای از دست رفته در حد کاشت موی طبیعی به هیچ وجه نمی باشد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: در مورد این سوال از پروفسر راسمن سوال شد:

راجع به این سوال باید بگویم گاهی به دلایلی در رابطه با بعضی بیماران دوز کمتری از داروی فیناستراید را توصیه میکنم.
ولی در مورد مصرف من متوجه علت تجویز یک در میان دارو نمیشوم ، چرا که نیمه عمر این دارو 4_5 ساعت بوده و چنانچه روزانه مصرف نشود اثر حفاظتی آن برای فولیکول مو بین دو نوبت از بین میرود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: بعد از کاشت مو پدیده ای در سر داریم که تعدادی از موهای قبلی که مریض داشته دچار شوک شده و میریزند. اگر از 2 ماه قبل از کاشت مو قرص فیناستاید مصرف شود میتوان بین 70 تا 90 درصد از این پدیده جلوگیری کرد. در افرادی که قبل از کاشت مو دچار طاسی نیستند ، مصرف فیناستراید باعث کاهش چشمگیر سرعت ریزش مو ، افزایش ضخامت موها و رویش مجدد موهای از دست رفته میشود.
البته اثر فیناستراید تا زمانی است که دارو را مصرف می کنید و در صورت قطع دارو ریزش موها شروع میشود.
البته موهای کاشته شده بدون مصرف هرگونه دارو نیز رشد میکنند و فیناستراید به عنوان کاتالیزور عمل می کند و سرعت رشد و کیفیت موها را افزایش میدهد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: تعداد تار موی مورد نیاز برای جلوی سر بستگی به میزان ریزش مو در این ناحیه ، جنس و رنگ موها و نیز تراکم و پر پشتی ناحیه پشت سر (ناحیه دهنده) دارد . بطوری که اگر جنس موهای شما ضخیم و رنگ آنها تیره باشد تعداد موی کمتری نسبت به زمانی که جنس موها نازک و رنگ آنها روشن باشد برای پرپشتی لازم است . همچنین هرچه پرپشتی موها در ناحیه پشت سر بیشتر باشد طبیعتاً تعداد موی بیشتری می توان از این قسمت برداشت نمود . در مورد البته به شما توصیه می کنیم قبل از تصمیم گیری نهایی در انتخاب پزشک و کلینیک مربوطه چندین نمونه از کار هر پزشک و یا کلینیک را از نزدیک حتماً مشاهده کنید چون در اکثر موارد بین عکس های تبلیغاتی و واقعیت موجود تفاوت زیادی وجود دارد . معمولاً برای پر پشت شدن جلو سر بسته به عوامل ذکر شده بین 3000 تا 6000 تار مورد نیاز است.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: در اینجا به طور خلاصه به مقایسه روشهای قدیمی و جدید درکاشت مو می پردازیم :
در روش های قدیمی نظیر پانچ گرافت محل موهای کاشته شده دچار فرو رفتگی و برجستگیهای می شود که بر روی پوست سر باقی مانده و از فاصله چند متری کاملاً هویدا بود . همچنین موها معمولا بصورت چندتایی کاشته می شوند و بین هر دسته فاصله نسبتاً زیادی وجود دارد. همچنین یکی از مهمترین مسایل در کاشت مو طبیعی جلوه دادن خط مو و رعایت فاکتورهای ایجاد چهره طبیعی در بازسازی خط مو است . در روش های قدیمی خط مو مصنوعی به نظر می رسد در حالیکه در روش های جدید تشخیص خط موی بازسازی شده بعنوان موی کاشته شده بسیار مشکل است از طرف دیگر یکی از نکات بسیار مهم در افزایش راندمان و کیفیت عمل کاشت مو زمان انجام عمل است که هرچه کوتاهتر باشد مسلماً در صد زنده ماندن و رشد گرافتهای مو بیشتر می شود . در کاشت موهای با تعداد زیاد مو که به آنها «جلسات بزرگ» یا «Megasession» و یا جلسات خیلی بزرگ یا «Giga sission» گفته می شود و اخیراً در بعضی مراکز در دنیا انجام می گردد تجربه و مهارت و سرعت پزشک و دستیاران وی حرف اول را می زند .
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با تشکر از شما شامپو های مختلف تاثیر چندانی در درمان ریزش مو ندارند
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: ریزش موها به صورت روزانه 50 تا 100 تار مو به شرط اینکه احساس کم پشتی مو نکنید پدیده ای طبیعی قلمداد می شود . اما اگر احساس می کنید موهایتان در حال کم پشت شدن است بایستی حتماً توسط پزشک مو معاینه و تحت درمان های کنترل ریزش مو یا دارو اقداماتی نظیر لیزرتراپی و ... قرار گیرید . پوسته ریزی سر نیز علل مختلفی دارد که برای درمان بایستی به پزشک پوست و مو مراجعه فرمایید همچنین در قسمت بیماریهای شایع مو در سایت نیز توضیحاتی در این زمینه داده شده است..
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: روش های کاشت موی طبیعی به دو قسمت اصلی روشهای برداشت گرافتها (ریشه های مو) از پشت سر و روش های کاشت مو در نواحی دچار ریزش موی سر تقسیم می شوند .
روش های برداشت مو از پشت سر شامل دو روش FUT و FUE) FIT) می باشند .
1-روش FUT : این متد که در واقع روش استاندارد پرداخت مو از ناحیه دهنده پشت سر می باشد شامل برداشت یک نوار باریک از ریشه های مو است که توسط یک جراحی ساده و کاملاً ظریف و به صورت سرپایی و با بیحسی موضعی انجام می گیرد . سپس نوار برداشته شده به قطعات کوچکتری که به آنها گرافت گفته می شود و هریک شامل یک تا سه تار مو همراه با ریشه مربوطه و ضمائم هستند تقسیم می گردند . به دلیل اینکه در این روش کمترین آسیب ممکن به ریشه های مو در حین برداشت نوار وارد می شود و در نتیجه ریشه های موی برداشت شده پس از کاشت با درصد بالایی رشد می نمایند. بعنوان روشی استاندارد برداشت مو تلقی می گردد. از مزایای دیگر این روش کاهش طول مدت کاشت مو و سرعت عمل در آن است که خود از عوامل مهم در زنده گرافتهای مو و رشد آنها می باشد که در واقع همان محل بخیه هاست . البته اخیراً روش ابداع شده که این خط بخیه در بسیاری از قسمت ها قابل دید واضح نیست و در اکثر قسمت های آن مجدداً موها رشد می نمایند که این روش توسط پزشکان این پایگاه در حال حاضر انجام می گردد .
2-روش FUE (FIT) : در این متد گرافتهای مو به صورت تک تک از پشت سر توسط ابزار مخصوصی برداشت می شوند . مزیت این روش عدم نیاز به جراحی و انجام بخیه است و در نتیجه خطی هم پشت سر بر جا نمی ماند بطوریکه حدود 10 روز پس از عمل وضعیت پشت سر کاملاً حالت عادی دارد . مهمترین معایب این روش عبارتند از :
الف) آسیب دیدن تعدادی از گرافتها در حین برداشت که سبب می گردد درصد رشد موها کاهش یابد.
ب) طولانی شدن زمان عمل که خود سبب از بین رفتن تعدادی از گرافتهای مو می شود .
البته اخیراً با ابداع ابزارهای جدید درصد آسیب گرافتها در حین برداشت در روش FUE کاهش یافته است ولی در مجموع این روش بیشتر در مواردی که کاشت مو در وسعت کمی انجام شود کاربرد دارد .
لازم به ذکر است در مراکز مجهز کاشت مو که از پرسنل ماهر و با تجربه و وتجهیزات کافی برخوردار هستند جدیداً از روش به نام روش ترکیبی (Combined Method) استفاده می شود که در واقع ترکیب دو روش FUT و FUE است . این متد برای افردی کاربرد دارد که در آنها سطح وسیعی از سر دچار کم پشتی و طاسی شده است و با استفاده از این روش می توان ظرف مدت کوتاهی (مثلا در دو یا سه روز متوالی) تقریباً کل سطح کم پشت را با کاشت مو پرپشت نمود.
در مورد روش های کاشت مو در ناحیه گیرنده (نواحی طاس یا کم پشت سر) هرچه از ابزار و تیغهای ظریف تری استفاده شود مسلماً نتیجه و کار هم از لحاظ پرپشتی موها و هم از نظر عدم باقیماندن محل زخم (اسکار) در ناحیه کاشته شده بهتر خواهد بود بطوریکه ظرف چند سال گذشته پیشرفت چشمگیری در این زمینه حاصل شده است و نتایج کاشت مو از لحاظ طبیعی بودن چهره و پرپشتی موها در حال حاضر به هیچ وجه قابل مقایسه با سالهای گذشته نمی باشد. از نکات بسیار مهم دیگر در کاشت مو طراحی خط موی جلوی پیشانی است که مبحث مهمی را در کاشت مو تشکیل داده است و نقش بسیار مهمی در طبیعی جلوه دادن چهره باز می کند .
در پایان به شما توصیه می کنم با توجه به اینکه روش های قدیمی تر کاشت مو هنوز هم در بسیاری از مراکز مورد استفاده قرار می گیرد برای اطمینان از کیفیت کار همه پزشک یا کلینیک حتماً تعدادی از افرادی که در آن مرکز تحت کاشت مو قرار گرفته اند را از نزدیک مشاهده کنید و به هیچ وجه فقط به دیدن عکس و آلبوم بسنده نفرمایید .
متأسفانه اخیراً مشاهده می شود تبلیغات زیادی در ارتباط با انجام کاشت مو با هزینه های بسیار نازل و یا کاشت 12 هزار تا 15هزار تار مو در یک جلسه صورت می گیرد که به هیچ عنوان توجیه علمی نداشته و فقط در جهت فریب مردم انجام می شود و یا اینکه افرادی که هیچگونه اطلاعات علمی در زمینه کاشت مو نداشته و حتی حداقل مدرک تحصیلی در ارتباط با رشته پزشکی هم ندارند بطور تجربی است به این کار می زنند که البته خوشبختانه اخیراً وزارت بهداشت مصوبات خوبی را برای تحت پیگرد قرار دادن و تعطیل نمودن محل کار این افراد به تصویب رسانده است .
به خاطر داشته باشید نتایج عمل کاشت موی طبیعی تأثیر بسیار مهم و ماندگاری در چهره شما و در نتیجه در اعتماد به نفس و روابط اجتماعی شما خواهد گذاشت . بنابراین در انتخاب پزشک و مرکز کاشت مو بایستی دقت فراوانی نمایید .

ضمناً در موارد داروی پرتکسان باید گفت با توجه به اینکه ماده مذکور دارای تأییدیه از محافل معتبر بین المللی نمی باشد نمی توان با اطمینان در مورد اثرات آن اظهار نظر نمود .
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: گلات کردن مو باعث ریزش مو نمی شود و فقط ساقه موهارا شکننده می کند . بنابراین موهایی که می ریزند در واقع ساقه های شکسته شده مو هستند . البته ممکن است شما دچار ریزش مو هم باشید که ربطی به گلات کردن ندارد و مثلا ممکن است دلیل آن ارثی باشد ولی همزمان با گلات کردن موها اتفاق افتاده و شروع شده بهتر است توسط یک پزشک متخصص پوست و مو معاینه و ویزیت شوید .
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: به دلیل اختلافات ژنتیکی بین افراد مختلف امکان انجام پیوند مو بین 2 نفر وجود ندارد (مگر دو قلوهای همسان)

در مورد سوال دوم نیز در حال حاضر تحقیقات گسترده ای به منظور تکثیر پیازهای مو در حال انجام است اما هنوز به نتیجه نرسیده است ولی به نظر می رسد ظرف چند سال آینده این کار قابل انجام باشد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام و تشکر از بازدید از پایگاه پزشک مو ، حرارت بالا می تواند سبب آسیب دیدن فولیکول های مو و در نتیجه افزایش ریزش مو گردد.
بهترین درجه حرارت برای استحمام درجه حرارت معادل بدن می باشد ( 37 درجه سانتیگراد )
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: ایا موهای کاشته شده به استحکا م موهای طبیعی هستند ؟

سوال: ایا موهای کاشته شده حد اقل یک سال پس از کاشت مو به طور تئوریک دارای ریشه شکنند ه تر و ضعیف تر از موهای طبیعی که کاشته نشده اند و نیز مینیا توریزه هم نشده اند,می باشند؟ من گاهی اوقات سرم را در قسمتی که مو کاشته ام می خارانم ( گاهی اوقات کمی شدیدتر )ایا این کار به موهایم لطمه میزندو یا برای اینکه موها از ریشه و زیر پوست سر رشد میکنند این خاراندن اثری بر انها ندارد؟

جواب : هر دو موی کاشته شده و طبیعی دارای استحکام بالایی هستند. اگر کاشت موهایتان توسط سوزن ریز انجام شده نباید احساس خارش کنید. در حالتی که اعصاب کوچک آسیب دیده باشند احساس خارش میکنید که این هم نهایتا برطرف میشود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: انجام کاشت موی طبیعی محدودیت سنی خاصی ندارد و هرگاه فاصله بین موهای باقیمانده در حدی باشد که قابلیت کاشت موهای جدید با روشهای کنونی مابین آنها وجود داشته باشد قابل انجام است. معمولا این وضعیت پس از سن 22_20 سالگی اتفاق می افتد و در سنین پایین تر هنوز کم پشتی موها در این حد وجود ندارد گرچه در این سنین استفاده از دارو درمانی قبل از انجام کاشت مو نیز به دلیل اینکه ریزش موها در مراحل اولیه است پاسخ خوبی در بر خواهد داشت.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: در صورتی که ابعاد جوشگاه (اسکار) زخم بسیار کوچک باشد میتوان از متد برداشت اسکار که با یک جراحی ساده انجام می شودبهره برد. ولی در مواردی که ابعاد جوشگاه مذکور بزرگتر باشد بهترین کار برای پوشاندن استفاده از کاشت موی طبیعی است. تصمیم گیری در مورد انتخاب روش توسط یک پزشک ماهر و متخصص مو به راحتی انجام می گیرد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: حدود يك سال و نيم پيش موهاي من در سمت فرق سرم شروع كرد به كم شدن از اين يكسال من مشكلي نداشتم ولي از حدود يك سال ونيم پيش شروع به خوردن داروهاي ضدافسردگي نمودم. سوال من اين است : آيا اگر داروهاي خود را قطع كنم ، رشد موهاي من بر مي گردد ؟ البته بايد بگويم كم شدن موها تنها در یک طرف سر من مي باشد.
- اين داروها باعث ريزش مو مي شوند ولي اين به آن معني نيست كه ريزش موهاي شما حتماً به دليل اين داروها باشد شما بايد توسط يك نفر پزشك عمومي يا متخصص پوست معاينه كامل شويد تا ساير علل ريزش مو در شما بررسي گردد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: استفاده از موهای بدن جهت کاشت مو در سر در حال حاضر روش مرسومی نمیباشد و به دلایل متعددی این روش توسط بسیاری از پزشکان کاشت مو توصیه نمی گردد. از جمله این دلایل عبارتند از :

احتمال ریزش موهای بدن پس از کاشت در سر (دوام آنها دائمی نیست)
عدم هماهنگی رشد موهای بدن با موهای سر
یکسان نبودن جنس موهای سر با موهای بدن که ظاهری به زیبایی موی سر ایجاد نمی کند
برجای ماندن جوشگاههای ناشی از زخم حاصله در نواحی برداشت مو از بدن
عدم امکان استفاده از موهای بدن به تعداد زیاد برای پوشاندن پوست سر
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: در صورت تراشيدن يا كنده شدن ابروها ابتدا بايد بين 6 ماه تا 1 سال صبر كرد تا ببينبم ابرو رشد مجدد خواهد داشت يا نه . در موارد زيادي تعدادي از موهاي ابرو پس از اين زمان رشد نميكنند كه در اين صورت نياز به كاشت ابرو وجود خواهد داشت . در واقع كندن يا تراشيدن و همچنين تاتو نمودن انها كار بسيار خطرناكي است و احتما دارد ابروها پس از اين اعمال هرگز رشد نكنند.
تاریخ جواب : 21 خرداد 1392
bullet پاسخ: ليزرتراپي يك روش درماني بعد از دارو درماني ميباشد ، دستگاه ليزر هيرمكس FDA دارد اما خود ليزر تراپي هنوز تاييديه قطعي ندارد و احتمال درمان ريزش مو با ليزر پيش بيني شده نمي باشد.
تاریخ جواب : 7 خرداد 1392
bullet پاسخ: امكان اندازه گيري DHT وجود دارد ولي از انجا كه تستوسترون و DHT در خون همه اقايان وجو دارد و همچنين ميزان ريزش مو به ميزان DHT بستگي ندارد بلكه بستگي به وجود گيرنده هاي مربوطه دارد ، بنابراين اندازه گيري DHT كمكي به درمان ريزش مو نميكند
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: اخيرا با ابداع ابزار وروشهاي جديد امكان ترميم كاشت موهاي قديمي و مشكل دار وجود دارد.
با اين روشهاي جديد ميتوان كاشت موهاي قبلي را پرپشت تر و تا حدود خيلي زيادي رفع عيب نمود.
جهت مشاوره و رزرو نوبت ويزيت متوانيد با شماره 09194594616 تماس حاصل فرماييد.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392
bullet پاسخ: با سلام وبا تشکر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشک مو

از سال 1993 یعنی حدود 17 سال پیش که فیناستراید در دنیا مصرف می شود تا کنون هیچ مورد عقیمی گزارش نشده و در تمام مقالاتی که تا کنون در مورد فیناستراید نوشته شده احتمال بروز عقیمی ضعیف و در حد صفر است.
این دارو فقط کاهش موقت میل جنسی آن هم فقط در تعدادی از مصرف کنندگان باعث میشود.
تاریخ جواب : 6 خرداد 1392