Inner Banner
پرسش و پاسخ
درطول روز چه مدت محلول ماینوکسیدیل Minoxidil باید روی سرم بماند؟ با عرض سلام ، در ابتدا می خواهم از اینکه یک پایگاه اطلاع رسانی عالی در مورد مو ایجاد کرده اید تشکر کنم. سوال من این است که محلول ماینوکسیدیل پس از استفاده چه مدتی بایستی روی سر باقی بماند؟ می خواستم در صورت امکان این مطلب را برای من روشن کنید چون دوست ندارم دارو را تمام روز روی سرم نگه دارم و موهایم چرب و چسبناک به نظر برسد به علاوه اینکه من سایت شما را برای پیدا کردن یک شامپوی مناسب جستجو کردم.آیا می توانید در کنار محلول نیزورال Nizoral که هفته ای یک مرتبه طبق دستور تولید کننده استفاده می کنم شامپوی دیگری نیز به من معرفی کنید. می خواهم یک شامپو با مارک معروف که هر روز بتوانم با آن سرم را بشویم انتخاب کنم.شما توصیه کرده بودید که آن شامپوئی را انتخاب کنم که بتهر جواب می دهد. با این حال می خواستم ببینم که شما می توانید مارک معروف یا مواردی خاصی را به من پیشنهاد کنید علاوه بر این باید بگویم که من چهار پنج ماه است از قرص پروپشیا استفاده می کنم و اعتفاد دارم ریزش موی من را کند کرده است.من یک مرد 28 ساله هستم و تازه استفاده از محلول ماینوکسیدیل را شروع کرده ام.
  محلول ماینوکسیدیل باید بعد از حمام کرن که منافذ پوست سر باز است و به علت آب گرم گردش خون در سر زیاد است روی سر زده شود. استفاده از کف (Foam) ماینوکسیدیل در صبح آن حالت چربی را از بین می برد و بسیاری از مردم آن را به مایع ماینوکسیدیل ترجیح می دهند.همچنین گزارش شده که کف 50% تاثیر گذاری بهتری دارد.اگر شما بگذارید که دارو برای یک یا چند ساعت کامل جذب شود ( من می گویم 2 تا 3 ساعت ) شما می توانید آن را بشوئید.البته ماینوکسیدیل بصورت کف (Foam) در حال حاضر فقط در آمریکا در دسترس است. حال پیشنهادی در مورد شامپوی خاصی ندارم ولی در نظر دارم مقاله ای در مورد محصولات محتلف در زمینه ریزش مو که در بازار وجود دارد بنویسم.
آیا از مو های سینه و شکم جهت پیوند مو سر میتواند استفاده کرد؟
  استفاده از موهای بدن جهت کاشت مو در سر در حال حاضر روش مرسومی نمیباشد و به دلایل متعددی این روش توسط بسیاری از پزشکان کاشت مو توصیه نمی گردد. از جمله این دلایل عبارتند از :

احتمال ریزش موهای بدن پس از کاشت در سر (دوام آنها دائمی نیست)
عدم هماهنگی رشد موهای بدن با موهای سر
یکسان نبودن جنس موهای سر با موهای بدن که ظاهری به زیبایی موی سر ایجاد نمی کند
برجای ماندن جوشگاههای ناشی از زخم حاصله در نواحی برداشت مو از بدن
عدم امکان استفاده از موهای بدن به تعداد زیاد برای پوشاندن پوست سر
آیا مصرف داروهای ضد افسردگی بر زیزش مو اثر می گذارد؟
  حدود يك سال و نيم پيش موهاي من در سمت فرق سرم شروع كرد به كم شدن از اين يكسال من مشكلي نداشتم ولي از حدود يك سال ونيم پيش شروع به خوردن داروهاي ضدافسردگي نمودم. سوال من اين است : آيا اگر داروهاي خود را قطع كنم ، رشد موهاي من بر مي گردد ؟ البته بايد بگويم كم شدن موها تنها در یک طرف سر من مي باشد.
- اين داروها باعث ريزش مو مي شوند ولي اين به آن معني نيست كه ريزش موهاي شما حتماً به دليل اين داروها باشد شما بايد توسط يك نفر پزشك عمومي يا متخصص پوست معاينه كامل شويد تا ساير علل ريزش مو در شما بررسي گردد.
برای ترمیم مو جای زخم وبخیه چه روشی بهترین روش است؟
  در صورتی که ابعاد جوشگاه (اسکار) زخم بسیار کوچک باشد میتوان از متد برداشت اسکار که با یک جراحی ساده انجام می شودبهره برد. ولی در مواردی که ابعاد جوشگاه مذکور بزرگتر باشد بهترین کار برای پوشاندن استفاده از کاشت موی طبیعی است. تصمیم گیری در مورد انتخاب روش توسط یک پزشک ماهر و متخصص مو به راحتی انجام می گیرد.
بهترین سن جهت پیوند مو سر چه سنی است؟
  انجام کاشت موی طبیعی محدودیت سنی خاصی ندارد و هرگاه فاصله بین موهای باقیمانده در حدی باشد که قابلیت کاشت موهای جدید با روشهای کنونی مابین آنها وجود داشته باشد قابل انجام است. معمولا این وضعیت پس از سن 22_20 سالگی اتفاق می افتد و در سنین پایین تر هنوز کم پشتی موها در این حد وجود ندارد گرچه در این سنین استفاده از دارو درمانی قبل از انجام کاشت مو نیز به دلیل اینکه ریزش موها در مراحل اولیه است پاسخ خوبی در بر خواهد داشت.
آیا موهای کاشته شده به استحکا م موهای طبیعی هستند ؟
  ایا موهای کاشته شده به استحکا م موهای طبیعی هستند ؟

سوال: ایا موهای کاشته شده حد اقل یک سال پس از کاشت مو به طور تئوریک دارای ریشه شکنند ه تر و ضعیف تر از موهای طبیعی که کاشته نشده اند و نیز مینیا توریزه هم نشده اند,می باشند؟ من گاهی اوقات سرم را در قسمتی که مو کاشته ام می خارانم ( گاهی اوقات کمی شدیدتر )ایا این کار به موهایم لطمه میزندو یا برای اینکه موها از ریشه و زیر پوست سر رشد میکنند این خاراندن اثری بر انها ندارد؟

جواب : هر دو موی کاشته شده و طبیعی دارای استحکام بالایی هستند. اگر کاشت موهایتان توسط سوزن ریز انجام شده نباید احساس خارش کنید. در حالتی که اعصاب کوچک آسیب دیده باشند احساس خارش میکنید که این هم نهایتا برطرف میشود.
سلام و عرض ادب سوالی است که چند روزی مرا به فکر انداخته...آیا دمای آب در حمام در ریزش مو تاثیری دارد؟ با تشکر از شما
  با سلام و تشکر از بازدید از پایگاه پزشک مو ، حرارت بالا می تواند سبب آسیب دیدن فولیکول های مو و در نتیجه افزایش ریزش مو گردد.
بهترین درجه حرارت برای استحمام درجه حرارت معادل بدن می باشد ( 37 درجه سانتیگراد )
با سلام آیاپیوند مو بین دو نفر امکان پذیر است؟ آیا پیاز مو قابل تکثیر می باشد؟
   به دلیل اختلافات ژنتیکی بین افراد مختلف امکان انجام پیوند مو بین 2 نفر وجود ندارد (مگر دو قلوهای همسان)

در مورد سوال دوم نیز در حال حاضر تحقیقات گسترده ای به منظور تکثیر پیازهای مو در حال انجام است اما هنوز به نتیجه نرسیده است ولی به نظر می رسد ظرف چند سال آینده این کار قابل انجام باشد.
سلام خسته نباشین . من در سن 16 سالگی به سرم یه ماده صاف کننده به نام گیلت به سرم زدم تا موهایم را لخت کند . .بعد انکه گذاشتم رو سرم و بعد از چند دقیقه با اب شستم موهایم را دیدم جلوی موهایم هم از وسط و هم از کناریه جلوی موهام یعنی از چپ و راست موهایم ریخت .. و یعنی موهای من ریزش مو ندارند فقط با اون ماده ریزش کردند یعنی فقط موهای جلو یعنی فرق و چپ و راست ریزش کردن.. حالااز شما سوالم اینه که آیا اون مو ها قابل بازگشته یعنی اینکه موهایی که با مواد ریخته شدند ممکنه با دارویی یا چیز دیگر قابل بازگشت به حالات اولیه شود ..
  گلات کردن مو باعث ریزش مو نمی شود و فقط ساقه موهارا شکننده می کند . بنابراین موهایی که می ریزند در واقع ساقه های شکسته شده مو هستند . البته ممکن است شما دچار ریزش مو هم باشید که ربطی به گلات کردن ندارد و مثلا ممکن است دلیل آن ارثی باشد ولی همزمان با گلات کردن موها اتفاق افتاده و شروع شده بهتر است توسط یک پزشک متخصص پوست و مو معاینه و ویزیت شوید .
من 38 ساله هستم.ریزش موی سر دارم.در مورد روشهای کاشت مو میخواستم بدانم(مزایا ومعایب) در ضمن درمورد داروی pretoxan اگر اطلاعاتی دارید لطفا برایم بفرستید.
  روش های کاشت موی طبیعی به دو قسمت اصلی روشهای برداشت گرافتها (ریشه های مو) از پشت سر و روش های کاشت مو در نواحی دچار ریزش موی سر تقسیم می شوند .
روش های برداشت مو از پشت سر شامل دو روش FUT و FUE) FIT) می باشند .
1-روش FUT : این متد که در واقع روش استاندارد پرداخت مو از ناحیه دهنده پشت سر می باشد شامل برداشت یک نوار باریک از ریشه های مو است که توسط یک جراحی ساده و کاملاً ظریف و به صورت سرپایی و با بیحسی موضعی انجام می گیرد . سپس نوار برداشته شده به قطعات کوچکتری که به آنها گرافت گفته می شود و هریک شامل یک تا سه تار مو همراه با ریشه مربوطه و ضمائم هستند تقسیم می گردند . به دلیل اینکه در این روش کمترین آسیب ممکن به ریشه های مو در حین برداشت نوار وارد می شود و در نتیجه ریشه های موی برداشت شده پس از کاشت با درصد بالایی رشد می نمایند. بعنوان روشی استاندارد برداشت مو تلقی می گردد. از مزایای دیگر این روش کاهش طول مدت کاشت مو و سرعت عمل در آن است که خود از عوامل مهم در زنده گرافتهای مو و رشد آنها می باشد که در واقع همان محل بخیه هاست . البته اخیراً روش ابداع شده که این خط بخیه در بسیاری از قسمت ها قابل دید واضح نیست و در اکثر قسمت های آن مجدداً موها رشد می نمایند که این روش توسط پزشکان این پایگاه در حال حاضر انجام می گردد .
2-روش FUE (FIT) : در این متد گرافتهای مو به صورت تک تک از پشت سر توسط ابزار مخصوصی برداشت می شوند . مزیت این روش عدم نیاز به جراحی و انجام بخیه است و در نتیجه خطی هم پشت سر بر جا نمی ماند بطوریکه حدود 10 روز پس از عمل وضعیت پشت سر کاملاً حالت عادی دارد . مهمترین معایب این روش عبارتند از :
الف) آسیب دیدن تعدادی از گرافتها در حین برداشت که سبب می گردد درصد رشد موها کاهش یابد.
ب) طولانی شدن زمان عمل که خود سبب از بین رفتن تعدادی از گرافتهای مو می شود .
البته اخیراً با ابداع ابزارهای جدید درصد آسیب گرافتها در حین برداشت در روش FUE کاهش یافته است ولی در مجموع این روش بیشتر در مواردی که کاشت مو در وسعت کمی انجام شود کاربرد دارد .
لازم به ذکر است در مراکز مجهز کاشت مو که از پرسنل ماهر و با تجربه و وتجهیزات کافی برخوردار هستند جدیداً از روش به نام روش ترکیبی (Combined Method) استفاده می شود که در واقع ترکیب دو روش FUT و FUE است . این متد برای افردی کاربرد دارد که در آنها سطح وسیعی از سر دچار کم پشتی و طاسی شده است و با استفاده از این روش می توان ظرف مدت کوتاهی (مثلا در دو یا سه روز متوالی) تقریباً کل سطح کم پشت را با کاشت مو پرپشت نمود.
در مورد روش های کاشت مو در ناحیه گیرنده (نواحی طاس یا کم پشت سر) هرچه از ابزار و تیغهای ظریف تری استفاده شود مسلماً نتیجه و کار هم از لحاظ پرپشتی موها و هم از نظر عدم باقیماندن محل زخم (اسکار) در ناحیه کاشته شده بهتر خواهد بود بطوریکه ظرف چند سال گذشته پیشرفت چشمگیری در این زمینه حاصل شده است و نتایج کاشت مو از لحاظ طبیعی بودن چهره و پرپشتی موها در حال حاضر به هیچ وجه قابل مقایسه با سالهای گذشته نمی باشد. از نکات بسیار مهم دیگر در کاشت مو طراحی خط موی جلوی پیشانی است که مبحث مهمی را در کاشت مو تشکیل داده است و نقش بسیار مهمی در طبیعی جلوه دادن چهره باز می کند .
در پایان به شما توصیه می کنم با توجه به اینکه روش های قدیمی تر کاشت مو هنوز هم در بسیاری از مراکز مورد استفاده قرار می گیرد برای اطمینان از کیفیت کار همه پزشک یا کلینیک حتماً تعدادی از افرادی که در آن مرکز تحت کاشت مو قرار گرفته اند را از نزدیک مشاهده کنید و به هیچ وجه فقط به دیدن عکس و آلبوم بسنده نفرمایید .
متأسفانه اخیراً مشاهده می شود تبلیغات زیادی در ارتباط با انجام کاشت مو با هزینه های بسیار نازل و یا کاشت 12 هزار تا 15هزار تار مو در یک جلسه صورت می گیرد که به هیچ عنوان توجیه علمی نداشته و فقط در جهت فریب مردم انجام می شود و یا اینکه افرادی که هیچگونه اطلاعات علمی در زمینه کاشت مو نداشته و حتی حداقل مدرک تحصیلی در ارتباط با رشته پزشکی هم ندارند بطور تجربی است به این کار می زنند که البته خوشبختانه اخیراً وزارت بهداشت مصوبات خوبی را برای تحت پیگرد قرار دادن و تعطیل نمودن محل کار این افراد به تصویب رسانده است .
به خاطر داشته باشید نتایج عمل کاشت موی طبیعی تأثیر بسیار مهم و ماندگاری در چهره شما و در نتیجه در اعتماد به نفس و روابط اجتماعی شما خواهد گذاشت . بنابراین در انتخاب پزشک و مرکز کاشت مو بایستی دقت فراوانی نمایید .

ضمناً در موارد داروی پرتکسان باید گفت با توجه به اینکه ماده مذکور دارای تأییدیه از محافل معتبر بین المللی نمی باشد نمی توان با اطمینان در مورد اثرات آن اظهار نظر نمود .
من پسری هستم 19 ساله مشکل ریزش مو دارم.اما به متخصص پوست و مو مراجعه نکردم.هنگام بیدار شدن از خواب روی بالشتم 5-4 مو افتاده است.همچنین در حمام حدود 17-18 تار مو در وان می بینم.روی لباسم روزی حداقل 6- تار مو می افتد.حالا از شما خواهش میکنم که تشخیص بدهید من ریزش مو دارم ؟همچنین مو های من پوسته زیادی دارد و از شامپو celejel استفاده می کنم اما اصلا تاثیری نداشته است
  ریزش موها به صورت روزانه 50 تا 100 تار مو به شرط اینکه احساس کم پشتی مو نکنید پدیده ای طبیعی قلمداد می شود . اما اگر احساس می کنید موهایتان در حال کم پشت شدن است بایستی حتماً توسط پزشک مو معاینه و تحت درمان های کنترل ریزش مو یا دارو اقداماتی نظیر لیزرتراپی و ... قرار گیرید . پوسته ریزی سر نیز علل مختلفی دارد که برای درمان بایستی به پزشک پوست و مو مراجعه فرمایید همچنین در قسمت بیماریهای شایع مو در سایت نیز توضیحاتی در این زمینه داده شده است..
ایا شامپو در درمان ریزش مو تاثیر دارد؟
  با تشکر از شما شامپو های مختلف تاثیر چندانی در درمان ریزش مو ندارند
تفاوت روشهای کاشت موی طبیعی در قدیم و روشهای جدید چیست؟
  در اینجا به طور خلاصه به مقایسه روشهای قدیمی و جدید درکاشت مو می پردازیم :
در روش های قدیمی نظیر پانچ گرافت محل موهای کاشته شده دچار فرو رفتگی و برجستگیهای می شود که بر روی پوست سر باقی مانده و از فاصله چند متری کاملاً هویدا بود . همچنین موها معمولا بصورت چندتایی کاشته می شوند و بین هر دسته فاصله نسبتاً زیادی وجود دارد. همچنین یکی از مهمترین مسایل در کاشت مو طبیعی جلوه دادن خط مو و رعایت فاکتورهای ایجاد چهره طبیعی در بازسازی خط مو است . در روش های قدیمی خط مو مصنوعی به نظر می رسد در حالیکه در روش های جدید تشخیص خط موی بازسازی شده بعنوان موی کاشته شده بسیار مشکل است از طرف دیگر یکی از نکات بسیار مهم در افزایش راندمان و کیفیت عمل کاشت مو زمان انجام عمل است که هرچه کوتاهتر باشد مسلماً در صد زنده ماندن و رشد گرافتهای مو بیشتر می شود . در کاشت موهای با تعداد زیاد مو که به آنها «جلسات بزرگ» یا «Megasession» و یا جلسات خیلی بزرگ یا «Giga sission» گفته می شود و اخیراً در بعضی مراکز در دنیا انجام می گردد تجربه و مهارت و سرعت پزشک و دستیاران وی حرف اول را می زند .
برای پوشش کامل موهای از دست رفته جلوی سر چند تار مو نياز است؟
  تعداد تار موی مورد نیاز برای جلوی سر بستگی به میزان ریزش مو در این ناحیه ، جنس و رنگ موها و نیز تراکم و پر پشتی ناحیه پشت سر (ناحیه دهنده) دارد . بطوری که اگر جنس موهای شما ضخیم و رنگ آنها تیره باشد تعداد موی کمتری نسبت به زمانی که جنس موها نازک و رنگ آنها روشن باشد برای پرپشتی لازم است . همچنین هرچه پرپشتی موها در ناحیه پشت سر بیشتر باشد طبیعتاً تعداد موی بیشتری می توان از این قسمت برداشت نمود . در مورد البته به شما توصیه می کنیم قبل از تصمیم گیری نهایی در انتخاب پزشک و کلینیک مربوطه چندین نمونه از کار هر پزشک و یا کلینیک را از نزدیک حتماً مشاهده کنید چون در اکثر موارد بین عکس های تبلیغاتی و واقعیت موجود تفاوت زیادی وجود دارد . معمولاً برای پر پشت شدن جلو سر بسته به عوامل ذکر شده بین 3000 تا 6000 تار مورد نیاز است.
برای پوشش کامل موهای از دست رفته جلوی سر چند تار مو نياز است؟
  تعداد تار موی مورد نیاز برای جلوی سر بستگی به میزان ریزش مو در این ناحیه ، جنس و رنگ موها و نیز تراکم و پر پشتی ناحیه پشت سر (ناحیه دهنده) دارد . بطوری که اگر جنس موهای شما ضخیم و رنگ آنها تیره باشد تعداد موی کمتری نسبت به زمانی که جنس موها نازک و رنگ آنها روشن باشد برای پرپشتی لازم است . همچنین هرچه پرپشتی موها در ناحیه پشت سر بیشتر باشد طبیعتاً تعداد موی بیشتری می توان از این قسمت برداشت نمود . در مورد البته به شما توصیه می کنیم قبل از تصمیم گیری نهایی در انتخاب پزشک و کلینیک مربوطه چندین نمونه از کار هر پزشک و یا کلینیک را از نزدیک حتماً مشاهده کنید چون در اکثر موارد بین عکس های تبلیغاتی و واقعیت موجود تفاوت زیادی وجود دارد . معمولاً برای پر پشت شدن جلو سر بسته به عوامل ذکر شده بین 3000 تا 6000 تار مورد نیاز است.
آيا پس از پيوند مو استفاده از داروهايي مانند فيناسترايد ضروري است?
  بعد از کاشت مو پدیده ای در سر داریم که تعدادی از موهای قبلی که مریض داشته دچار شوک شده و میریزند. اگر از 2 ماه قبل از کاشت مو قرص فیناستاید مصرف شود میتوان بین 70 تا 90 درصد از این پدیده جلوگیری کرد. در افرادی که قبل از کاشت مو دچار طاسی نیستند ، مصرف فیناستراید باعث کاهش چشمگیر سرعت ریزش مو ، افزایش ضخامت موها و رویش مجدد موهای از دست رفته میشود.
البته اثر فیناستراید تا زمانی است که دارو را مصرف می کنید و در صورت قطع دارو ریزش موها شروع میشود.
البته موهای کاشته شده بدون مصرف هرگونه دارو نیز رشد میکنند و فیناستراید به عنوان کاتالیزور عمل می کند و سرعت رشد و کیفیت موها را افزایش میدهد.
در شهریور ماه گذشته من عمل کاشت مو انجام دادم و پزشکم به من توصیه نمود که پروسکار(فیناستراید) را به صورت 4/1 قرص یک روز در هفته بخورم. سوال من این است آیا مصرف داروی فیناستراید با این دوز و با این شیوه مصرف برای نگهداری و رشد موهای من کافی و صحیح است یا نه؟
  در مورد این سوال از پروفسر راسمن سوال شد:

راجع به این سوال باید بگویم گاهی به دلایلی در رابطه با بعضی بیماران دوز کمتری از داروی فیناستراید را توصیه میکنم.
ولی در مورد مصرف من متوجه علت تجویز یک در میان دارو نمیشوم ، چرا که نیمه عمر این دارو 4_5 ساعت بوده و چنانچه روزانه مصرف نشود اثر حفاظتی آن برای فولیکول مو بین دو نوبت از بین میرود.
من در یک منطقه بادگیر زندگی میکنم و جنس موی من به صورتیست که اگر از کرم، واکس ، چسب مو یا اسپری مو به صورت روزانه استفاده نکنم سرکار موهایم فرم خیلی بدی پیدا میکند و اگر آن را شامپو نکنم شانه کردن آن خیلی سخت میشود در سایت و مقالات شما خواندم که برای یک فرد عادی باید شامپو کردن یک یا دوبار در هفته انجام شود(مثل توصیه پزشکان اروپا) نظر و توصیه شما برای موی من چیست و ایا میتوانم از کاندیشنر استفاده کنم؟
  با توجه به مواردی که گفته اید به شما توصیه میشود روزانه موهای خود را شامپو بزنید.
شامپوهای خوب زیادی وجود دارد که حاوی کاندیشنر می باشد توجه داشته باشید شامپو کردن مو برای افراد مختلف متفاوت است.
شانه لیزری به چه میزان در رشد مجدد موها موثر است؟
  استفاده از لیزر کم توان یا شانه لیزری به عنوان روشی مکمل در جهت تقویت رشد موها و افزایش ضخامت انها به اثبات رسیده ولی به تنهایی قادر به باز گرداندن موهای از دست رفته در حد کاشت موی طبیعی به هیچ وجه نمی باشد.
تاکنون از سلولهای بنیادی یا روش کلونینگ برای کشت پیاز مو در انسان استفاده شده است؟
  استفاده از این روشها فعلا در حد ازمایش بر روی حیوانات است و بر روی انسان هنوز انجام نگرفته است.
لازم به ذکر است رییس تیم تحقیقاتی کشت پیاز مو یا کلونینگ در دنیا آقای دکتر بسام فرگو بوده که از مشاوران این پایگاه اطلاع رسانی نیز می باشند، در صورت تمایل و چنانچه سوالات بیشتری در این زمینه دارید میتوانیم سوالات شما را با ایشان مطرح نموده تا پس از جواب ایشان تازه ترین اطلاعات و دستاوردها در این زمینه را برای شما ارسال نماییم.
ایا استفاده از داروی ریوایوژن در درمان ریزش مو موثر است؟
   اثر ریوایوژن در درمان ریزش مو هنوز به تائید محافل معتبر علمی در دنیا نرسیده است. در حال حاضر تنها دو داروی ماینوکسیدیل با نام تجاری ROGAINE و فیناستراید با نام تجاری PROPECIA در درمان ریزش مو مورد تایید و به اثبات رسیده است.
موهای من زرد رنگ است ایا رنگ موها اثری در نتیجه کاشت مو دارد؟
  کی از فاکتور هایی که در نتیجه کاشت مو از لحاظ پرپشتی بسیار موثر میباشد رنگ مو است ،هرچه رنگ مو تیره تر باشد نتیجه کاشت پرپشت تر خواهد بود.
با توجه به اینکه رنگ موی شما زرد رنگ است مسلما نتیجه کاشت موی شما به پرپشتی فردی که موهای او مشکی یا اصولا تیره رنگ است نمیشود. البته لازم به ذکر است ضخامت موها نیز فاکتور بسیار مهمی است یعنی اگر موهای ضخیمی داشته باشید این مطلب تا حدود زیادی جبران رنگ زرد موهای شما را مینماید.
آیا استفاده از موهای بدن برای کاشت روی سر امکان پذیر است؟
  استفاده از موی بدن برای کاشت در ناحیه ی سر (BHT) امکان پذیر است ولی با توجه به تفاوت جنس موهای سر و بدن احتمال ریزش مو های کاشته شده پس از چند سال و محدودیت تعداد موی قابل پیوند فقط در مواردی استفاده میشود که پوشش منطقه ی محدودی از سر با استفاده از موهای بدن مد نظر باشد.
این کار اغلب در مواردی انجام میشود که نواحی جلوی سر از لحاظ زیبایی نقش مهمی در حفظ چهره دارند قبلا با استفاده از موهای پشت سر مورد کاشت قرار گرفته اند و فقط مناطق کوچکی از فرق سر باقی مانده اند که برای پوشاندن این نواحی که چندان در دید نیستند می توان از موهای بدن استفاده نمود.
آیا در فرد مبتلا به بیماری لیکن پلانوپیلاریس امکان کاشت موی طبیعی وجود دادرد؟
  بیماری لیکن پلانوپیلاریس یک بیماری التهابی با علت نا معلوم است در نتیجه درمان مشخصی برای آن وجود ندارد ، مواد شیمیایی ممکن است در شعله ور کردن این بیماری نقش داشته باشند ولی همانطور که گفته شد علت اصلی آن هنوز نا مشخص است.
خوشبختانه در بسیاری از موارد پس از گذشت مدتی این بیماری غیر فعال میشود که در این صورت به شرط آنکه موهای ناحیه ی پشت سر شما باقی مانده باشد امکان کاشت موی طبیعی وجود خواهد داشت.
بهترین راه برای حالت دادن موهای فر و خشن چیست؟
  بهترین پیشنهاد ما به شما استفاده از شامپو های کاندیشنر و نیز شامپوی بچه است.
استفاده از اتوی مو به مدت طولانی می تواند ریزش مو را تشدید کند.
آيا ضروري است قبل از عمل کاشت موی طبیعی ريزش مو متوقف شود؟
  تاکنون هیچ گونه دارویی که بتواند ریزش مو را کاملا متوقف کند اصولا ساخته نشده ولی نکته مهمی که باید به ان اشاره کرد آن است که اگر قرار باشد کاشت مو در نواحی از سر که هنوز دچار طاسی کامل نشده و در واقع لابلای موها انجام شود احتمال بروز پدیده ای به نام shok loss پس از کاشت مو وجود دارد ،در اثر این پدیده موهای قبل از انجام به دلیل وارد امدن استرس به انها دچار ریزش شدید،سریع و غیر قابل بازگشت میشوند.
قرص فیناستراید میتواند با درصد بسیار بالایی احتمال بروز چنین پدیده ای را کاهش دهد. به همین دلیل اکثر پزشکان با تجربه در کاشت مو در چنین مواردی از چندین ماه قبل از کاشت مو این داروها را تجویز می نمایند. از سوی دیگر هرچه سرعت ریزش موها قبل از کاشت مو کاهش یابد و این موها حفظ گردد پس از کاشت مو و رشد موهای کاشته شده مسلما پرپشتی موها بیشتر و ظاهر طبیعی تری برای شخص ایجاد میگردد. بنابراین تلاش در جهت حفظ موهای باقیمانده همزمان با انجام کاشت موی طبیعی کاملا عاقلانه و امری منطقی خواهد بود.
آیا در بیماری طاسی ریشه های مو از بین می روند؟
   تعداد فولیکولهای مو(ریشه ها یا پیاز های مو) از بدو تولد تا پایان عمر ثابت و در حدود 100000 عدد میباشد. این موها به دو دسته تقسیم میشود موهای ضخیم و موهای کرکی. موهای ضخیم ،قطور،پررنگ و با دوام بوده و بخش اعظم موهای سر را تشکیل میدهد . موهای کرکی بسیار نازک، کوتاه و کم رنگ هستند وغالبا در حوالی خط موی پیشانی و در سرتاسر پوست سر دیده میشوند.
در روند طاسی موها دچار یک نوع دگر گونی به نام کرکی شدن (miniaturization) میشوند. در این دگرگونی موهای ضخیم رفته رفته کوتاهتر ، نازک تر و کم رنگ تر شده و نهایتا به موهای کرکی تبدیل میشوند.
اگر شما به دقت به سر مردان طاس توجه کنید خواهید دید که در بسیاری از نواحی ، موهای نازک و کرکی جایگزین موهای ضخیم و سالم شده است. بنابراین در فرایند طاسی ریشه های مو ازبین نمی روند و ساقه ی موها تغییر ضخامت پیدا میکنند به نحوی که قادر به پوشش سطح پوست سر نیستند.
آیا مزوترابی می تونه باعث جلوگیری از ریزش مو ارثی بشه ؟
  اثر مزو تراپی در درمان یا جلوگیری از ریزش موی ارثی اگر چه هنوز به تایید محافل معتبر علمی در دنیا قرار نگرفته است ولی در حال حاضر بسیاری از پزشکان از این روش به عنوان مکمل دارودرمانی استفاده نموده و مقالاتی نیز در زمینه تاثیر مثبت این متد وجود دارد.
ايا استفاده از تاپيك دردرمان ريزش موثر است ؟
  تاپیک از فیبرهای بسیار نازک مو تشکیل شده که بطور موقت می تواند مناطق کم پشت راپوشش دهد. استفاده از تاپیک هیچ عارضه ای ندارد و این ماده با شستو شوی شامپو از بین میرود.
آیا فیناستراید مفید تر واقع میشود در جلوگیری از ریزش مو یا مزوترابی یا راهی سراغ دارید که بهتر باشه داروی فیناستراید امریکایی نمی دونم کجا بخرم آخه از رشت هستم یه نوعشو خریدم اما ایرانی بود ببخشید درباره فیناستراید بیشتر توضیح بدید آیا جلوگیری می کنه از ریزش مو یا تا حد زیادی ممنون می شوم زود جواب بدید :(
   با سلام وبا تشکر از ارتبط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
اثرات داروی فیناستراید در جلو گیری از ریزش مو و افزایش حجم موها از چندین سال قبل مورد تایید محافل معتبر علمی دنیا از جمله FDA (اداره غذا و داروی آمریکا) قرار گرفته در صورتی که اثرات مزو تراپی هنوز کاملا اثبات نشده است. بنابراین مسلما اثرات فیناستراید بهتر و مطمئن تر است.
داروی فیناستراید با نام های تجاری propecia (نوع آمریکایی) و finpecia (نوع هندی) در بازار ایران وجو دارد که شما می توانید قرصهای یک میلی گرمی آن را با نسخه پزشک از دارو خانه های معتبر تهیه فرمایید. البته این دارو دارای عوارض جانبی نیز هست که برای اطلاع از آنها میتوانید پس از مراجعه به سایت در منوی سمت راست لیست مقالات مو را مطالعه فرمایید.
من 2 سال پیش کاشت مو را انجام دادم ولی موهای کاشته شده ام تقریبا نصف ان ریخت.علت چه میباشد؟
  بیشترین علت ریزش موهای کاشته شده بعد از چندین سال می تواند ناشی از برداشت ناصحیح گرافت های مو از نواحی دارای گیرنده های هورمونی_ ارثی باشد. در واقع در نواحی اطراف گوشها و پشت سر قسمت های وجود دارد که به انها نواحی SDA (نواحی بی خطر برای برداشت گرافت مو) میگویند. اگر گرافتهای مو از نواحی خارج از این مناطق برداشت شود پس از چند سال با ادامه یافتن ریزش مو های سر مو های مذکور نیز خواهند ریخت. البته ریزش مو های کاشته شده می تواند به دنبال بروز برخی بیماری ها نظیر دیابت نیز باشد.
آیا کسانی که موی پشت و اطراف سرشان ضعیف و کم تراکم است،میتوانند عمل پیوند مو انجام دهند؟
  هرچه تراکم موهای پشت سر و اطراف گوشها بیشتر باشد وننز ضخامت موهای مذکو بیشتر و رنگ موها تیره تر باشد نتیجه ی کاشت مو از لحاظ نمای ظاهری بیشتر خواهد بود .
بنابر این افرادی که موهای سرشان شرایط فوق را ندارد از کاشت مو نتیجه کمتری میگیرند و نیاز به جلسات کاشت بیشتری خواهند داشت.
جلوی سرم بدلیل کاشت مو زخم شده آیا امکان دارد در آن منطقه مو رشد نکند ؟ نزدیک به 2 ماه است که عمل کاشت مو را انجام داده ام ولی خیلی کم پشت و موها غیر قابل انعطاف هستند . چرا ؟
  با سلام وبا تشکر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشک مو

معمولا زخمها و دلمه های ناشی از کاشت مو در منطقه کاشته شده حداکثر پس از یک هفته تا یک ماه بهبود یافته و از بین میروند چون 2 ماه از کاشت موی شما گذشته حتما برای کشف علت وجود این زخمها به پزشک خود مراجعه نمایید.
در مورد سوال دوم شما موهای کاشته شده از حدود هفته دوم پس از کاشت مو بتدریج شروع به ریزش میکنند ولی پیاز موها زنده و پا برجا هستند و رشد اصلی موها معمولا حدود 3 ماه پس از کاشت مو شروع میشود بنابراین کم پشتی موهای کاشته شده پس از دو ماه طبیعی به نظر می رسد، از طرفی چون ضخامت موهای پشت سر بیشتر از موهای جلوی سر است بنابراین موهای کاشته شده زبرتر به نظر میرسند ولی با گذشت زمان حالت پذیر خواهند شد.
ايا تا 5 ساله اينده درمان با سلول هاي بنيادي امكان پذير مي شود ؟
  با سلام وبا تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

تحقیقات و مطالعه درباره امکان استفاده از سلولهای بنیادی که همان کشت مو نام دارد از چندین سال قبل در دنیا آغاز شده و همچنان ادامه دارد یکی از مهمترین مراکز در این زمینه در انگلستان واقع شده که رئیس تیم تحقیقاتی در این زمینه آقای دکتر بسام فرجو هستند که از مشاوران این پایگاه اطلاع رسانی هستند . بنا به آخرین اظهارات ایشان که بزودی در بخش اخبار سایت منتشر میشود در حال حاضر فاز دوم تحقیقاتی بر روی انسان در حال انجام است که نتایج امیدوار کنندهای در بر داشته است. برای اطلاعات بیشتر تا چند روز اینده به بخش اخبار سایت مراجعه فرمایید.
ايا استفاده از داروي فيناسترايد براي آقایان بدون تجويز پزشك مانعي دارد؟
  فیناستراید یکی از معدود داروهای مورد تایید محافل معتبر علمی دنیا از جمله اداره نظارت بر غذا و داروی آمریکا (FDA ) میباشد.نقش این دارو در جلوگیری از ریزش مو و نیز افزایش حجم مو به اثبات رسیده است . البته این دارو که به صورت قرصهای خوراکی تجویز میشود عوارضی نیز دارد که از جمله مهمترین عوارض آن کاهش میل جنس است که البته در اکثریت موارد پس از چند هفته استفاده از دارو این حالت از بین میرود ، یکی دیگر از عوارض این دارو ناهنجاریهای جنینی است که به همین دلیل خانمهای باردار حتی نباید به این دارو دست بزنند چون از طریق پوست نیز قابل جذب شدن است. در مورد آقایان متاهل هم توصیه میشود چند ماه قبل از تصمیم به بچه دار شدن از این دارو استفاده نکنند .
در مجموع می توان گفت استفاده از آن در اقایان مجرد منع خاصی ندارد ولی با این حال بهتر است مصارف دراز مدت آن تحت نظارت و تجویز پزشک انجام شود.
لطفا درمورد مزوتراپی و اثرات آن توضیح دهید؟
   با سلام وبا تشکر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشک مو

مزوتراپی تشکیل شده از تزریقات متعدد در زیر پوست با مقدار معینی از مواد در عمق معینی از پوست و با فواصل معین در طول زمان مشخص . این تزریقات بدون درد بوده و به سادگی و به سرعت انجام می شود . مواد تزریقی شامل ویتامینها ، آمینو اسیدها و ... می باشد.
در مزوتراپی این مواد باعث ویتامینه شدن ریشه مو و تحریک و تسریع خون رسانی به فولیکول موها میشوند. البته لازم به ذکر است هنوز مزوتراپی کاملا مورد تایید محافل علمی معتبر دنیا از جمله FDA ( اداره نظارت بر دارو و غذای آمریکا) نمی باشد.
آیا علت ریزش مو در نواحی پشت سر و اطراف گوشها ارثی است؟
  با سلام وبا تشکر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشک مو

ریزش مو در نواحی پشت سر و اکثریت قریب به اتفاق موارد غیر ارثی است و یکی از دلایل مهم آن ریزش سکهای موها یا Alopecia areata میباشد که درمان آن نسبی است.
البته ریزش در این نواحی میتواند علل دیگری نیز نظیر بیماریهای قارچی و.... نیز داشته باشد.
نمونه برداری (بیوپسی) از پوست سر یکی از دقیقترین روشهای تشخیص بیماریهای پوست و مو می باشد.
ايا مصرف قرص فيناستريد(يا پروپشيا) براي جلوگيري از ريزش مو باعث عقيم شدن ميشود؟
   با سلام وبا تشکر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشک مو

از سال 1993 یعنی حدود 17 سال پیش که فیناستراید در دنیا مصرف می شود تا کنون هیچ مورد عقیمی گزارش نشده و در تمام مقالاتی که تا کنون در مورد فیناستراید نوشته شده احتمال بروز عقیمی ضعیف و در حد صفر است.
این دارو فقط کاهش موقت میل جنسی آن هم فقط در تعدادی از مصرف کنندگان باعث میشود.
آیا برای کاشت مو حتما باید سر تراشیده شود؟
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
باسلام هر چه موها كوتاهتر باشد سرعت و كيفيت كاشت مو بهتر مي شود ولي مي توان بدون تراشيدن سر نيز كاشت مو را انجام داد. در صورت تمايل به انجام مشاورۀ كاشت مو با پزشكان ما بدون تراشيدن سر مي توانيد با شماره 09194594616 تماس حاصل فرمائيد.
من 20 سال دارم و دارای ریزش مو هستم آیا در این سن کاشت مو توصیه میشود؟
با توجه به سن شما قاعدتا انجام کاشت مو برای شما زود است ولی اگر واقعا ریزش موهایتان در نواحی جلوی سر و وسط به اندازهای شدید است که قابلیت کاشت موی جدید وجود داشته باشد میتوانید این کار را انجام دهید ، البته قطعا ریزش موهای فعلی شما ادامه خواهد یافت در این صورت شما در صورت داشتن بانک موی مناسب می توانید دوباره کاشت مو انجام دهید.
در ضمن بهترین سن برای انجام کاشت مو معمولا بعد از 22 سالگی است.  
آیا کاشت مو برای افراد دیابتیک مضر است؟
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

بر اساس جستوجوی ما ممنوعیت مطلق برای انجام کاشت مو در افراد دیابتیک در هیچ کتاب مرجعی وجودندارد و انجام کاشت مو در افراد دیابتیک بستگی به چگونگی کنترل دیابت و وضعیت جسمانی دارد.
آیا روشی برای کاشت موی مصنوعی وجود دارد که مصنوعی بودن آن مشخص نباشد?
  كاشت موهاي مصنوعي و يا سنتتيك فقط در مواردي استفاده مي شود كه امكان كاشت موي طبيعي وجود نداشته باشد. موهاي سنتتيك در زير پوست كاشته مي شوند و فاقد رشد هستند ولي نمايي بسيار طبيعي تر از موهاي كلاه گيس ايجاد مي نمايند. انجام كاشت موي سنتتيك توسط انجمن بين المللي پيوند مو مورد تأئيد قرار نگرفته است كه دليل آن احتمال ايجاد واكنشهاي حساسيتي و آلرژيك در پوست مي باشد . به همين دليل توسط بسياري از پزشكان توصيه نمي شود ولي در هر حال در تعدادي از كلينيكهاي داخل و خارج از كشور اين كار صورت مي گيرد. طول عمر اين موها بين 3 تا 5 سال مي باشد. و در طول اين زمان به مرور مي ريزند . در خصوص ت‌أثير اين موها بر روي ريزش موهاي باقيمانده در سر چيزي اثبات نشده است.
ایا قرص فیناستراید برای آقایان متاهل نیز در کاهش ریزش مو تاثیرگذار است؟
باسلام قرص نيناسترايد سبب كاهش ترشحات هورمونهاي مردانه نمي شود بلكه اثر اين هورمونها براي گيرنده هاي سلولي را مهار مي كند. اين قرص چه در مردان مجرد يا متأهل سبب كاهش ريزش مو مي شود ولي به دليل عوارضي كه براي خانمهاي باردار دارد آقايان متأهل در صورت تصميم به بچه دار شدن بايستي از مدتي قبل اين قرص را حتماً قطع نمايند. لازم به ذكر است اين قرص مي تواند از طريق ترشحات بدن و يا مني به همسر شخص منتقل شود و حتي از طريق پوست هم قابل جذب است.  
آیاداروهای ماینوکسیدیل وفیناسترایدباعث کاهش میزان نهایی ریزش مونسبت به پدر یا دایی می شود؟
   با سلام و با تشکر از ارتبط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
مصرف مداوم داروهاي مذكور سرعت ريزش مو را كاهش مي دهند و ضمناً اثر اين دارو تا زماني است كه آنها را مصرف مي كنيد و در صورت قطع مصرف دوباره ريزش مو شروع مي شود. در واقع وضعيت ريزش موها الگوي دائمي دارد و بسته به اينكه چه الگوي ارثي را داشته باشد نهايتاً به سمت آن پيش مي رود.
کدام روش کاشت مو بهتر است FUT یا FIT ؟
  کاشت مو همان پیوند موی طبیعی است و این دو اصطلاح هر دو به یک معنا هستند.بهترین و با کیفیت ترین روش برداشت در کاشت موی طبیعی روش FUT است، چون در این روش گرافتهای مو حین برداشت کمترین اسیب را می بینند و در نتیجه درصد بالایی از گرافتها رشد میکنند.
درحالیکه در روش FUE یا همان FIT امکان صدمه دیدن گرافتهای مو بسیار بیشتر است.
البته در مواردی که وسعت ریزش کم باشد ویا امکان برداشت مو به دلیل سفتی پوست سر با روش FUT امکان پذیر نباشدمیتوان از روش FUE نیز استفاده کرد.
تراکم و پر پشتی موها پس از کاشت موی طبیعی به چه عواملی بستگی دارد؟
  میزان تراکم و پرپشتی سر بعد از کاشت مو بستگی به فاکتورهای زیر دارد:
1.ضخامت موها: هرچه ضخامت موها بیشتر باشد موهای کاشته شده پرپشت تر به نظر میرسد.

2.رنگ مو:هرچه رنگ مو تیره تر باشد پس از کاشت مو تراکم بیشتری را به وجود می اورد.

3.تضاد بین رنگ پوست و رنگ مو: هرچه این تضاد کمتر باشد یعنی رنگ پوست و مو به هم شبیه تر باشد نتیجه بهتری از کاشت مو حاصل میشود
آیا دستگاه هیرمکس درکاهش ریزش مو به اندازه ی ماینوکسیدیل وفیناسترایدموثراست ؟
  تاثیر استفاده از لیزر هیرمکس در کاهش ریزش موها هنوز کاملا به اثبات نرسیده است در حالی که داروهای ماینوکسیدیل و فیناستراید سالهاست که مورد تایید محافل معتبر دنیا قرار گرفته اند.
براثر سانحه مقداری از پوست سرم از بین رفته است ایا امکان کاشت مو بروی پوستی که مجدد روییده است وجود دارد؟
  در صورتی که در اثر سانحه فولیکولهای مو (پیازهای مو) از بین رفته باشند امکان کاشت موی طبیعی وجود دارد و معمولا نتایج رضایت بخشی به دنبال دارد.
آیا میتوان مقدار ریزش مو در اینده را پیش بینی کرد؟
   اخیرا با انجام آزمایشی از طریق بزاق دهان میتوان تا حدود زیادی ریزش مو در آینده را پیش بینی نمود، این یک تست ژننتیکی است که توسط جمعی از پزشکان کانادایی ابداع شده است.
چه مدت طول میکشد که پس از کاشت مو وضعیت پوست سر عادی شود و آیا برای کاشت مو حتما موها بایستی کوتاه شود؟
  حدود 7 تا 10 روز طول میکشد تا وضعیت پوست سر پس از کاشت مو کاملا به حالت عادی باز گردد . البته بهتر است برای کاشت مو در لابلای موها ، کوتاهی مو صورت بگیرد ولی بدون کوتاه کردن موها نیز کاشت مو قابل انجام است.
خانمی هستم که به علت ریزش مو و مراجعه به پزشک ماینوکسیدیل و فیناستیراید مصرف کردم یک مرحله هم تزریق انجام دادم اما ریزش مو ادامه داشته و ریزش مژه و ابرو هم اضافه شده است انتهای موها و ابروهای ریزشی سفید رنگ بوده و جدیدا دچار خارش سر هم شده ام ماینوکسیدیل و فیناستراید را قطع کردم لطفا راهنمایی فرمایید ممنون.
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشک مو

فیناستراید در درمان ریزش موی خانمها توصیه نشده است ولی در درمان ریزش مو درصورتی که با Hirsatism باشد تجویز میشود .
ماینوکسیدیل تنها داروی موضعی آکادمیک موجود است و ذکر گردیده که تا 50_80 درصد موارد ریزش موی اندروژنتیک موثر است .
وجود نقطه های سفید در انتهای موها نشان دهنده افتادن مویی است که در فاز تلوژن ( فاز ریزش موها) قرار دارد.
ابروها از موهایی است که رشد و رویش آن تحت تاثیر هورمون نمی باشد.
در صورتی که ریزش مو به درمانهای متداول جواب ندهد ، بررسی وسیع جهت کشف علت ریزش مو که دهها علت ذکر شده لازم است تا براساس کشف علت ریزش درمان مناسب صورت گیرد.
در صورتی که ریزش موی ها زمینه ارثی داشته باشد می توان از روش مزوتراپی برای ترمیم موها استفاده کرد؟
  روش مزوتراپی در حقیقت رساندن مواد لازم و املاح ضروری به صورت مستقیم به یک بافت یا ارگان درگیر یک بیمار است ، اگر ریزش مو به دلیل کمبود یک عنصر خاص ایجاد شده باشد تا حدودی موثر است اما مزوتراپی با روشهای درمان موضعی دیگر میتواند به میزان 50_
60% موثر واقع شود.
با سلام من پسری 21 ساله هستم که ریزش مو دارم و به هر جایی که فکر کنین از دکتر تا عطار و ... مراجعه کردم اما نتیجه نگرفتم من نه تنها در سر در تمامی بدنم ریزش مو دارم البته نه خیلی شدید (به راحتی کنده می شوند) میخواستم مشکل من طبیعیه یا نه و چه باید کرد ممنون
  با سلام. ریزش مو تا حدود 80-100 تار مو در سر عادی است. 10 درصد موها بطور کلی در فاز تلوژن هستندو به راحتی از جای خود خارج می شوند.هرگونه وضعیتی بجز این غیر طبیعی بوده و باید بررسی شود.
با سلام خدمت شما.من پسر و 21 ساله هستم. دو و نیم سال قبل در 18 سالگی به خاطر کمی کم پشتی مو های سرم نزد پزشک متخصص پوست مو و زیبایی رفتم. موهای سرم نسبتا کم پشت بود وکمی ریزش داشت و من سرم طاس نبود . که ایشون به من قرص فیناستراید,شامپو REXSOL و محلول HAIR AID رو تجویز کردند. ناگفته نماند بعداز گذشت 7 ماه از مصرف اون داروها من به صورت خودسر از کپسول زینک پلاس به مدت دو ماه استفاده و چون من رو چاق کرده بود قطع کردم.باز دیدم نتیخه ایی نگرفتم که دوباره به پزشک مراجعه کردم که این دفعه به من شامپو به نام اریکه و یک سرم به نام اریکه و قرص فیناستراید تجویز کردند.تا یک سال این داروها رو مصرف کردم که در کمال تعجب موها ریزش پیدا کرد مخصوصا وسط سرم بسیار کم پشت شده و بعضی موقع که کمی عرق میکنه خارش عجیبی در زیر موهای سرم شکل میگیه.بعد از یک سال ونیم مصرف مداوم داروها که اثری نداشت حتی بدتر کرد دوباره پیش همون پزشک متخصص پوست مو و زیبایی رفتم که همون شامپو و سرم اریکه رو داد قرص فیناستراید رو با زهم داد که خودم قطع کردم و به خاطر خارش سرم VITAMIN B COMPLEX داد.از ااون موقع تا الان 8ماه میگذره و ریزش موهای من کم شده اما همچنان وسط سرم خیلی کم پشت هست و خارش هم کمتر شده اما همچنان پا برجاست وبه نظر شما علت این ریزش مو و خارش چه بود؟مگه فیناستراید موهای سر رو پر پشت نمی کنه پس چرا چنین اتفاقی در من رخ داد؟ایا شما چنین بیماری داشتید؟علت این خارش چی بود؟
  با سلام. تاثیر فیناستراید یا هرگونه داروی دیگری در همه افراد یکسان نیست و در امارهای مختلف تاثیر داروهای ضد ریزش مو اعم از سیستمیک و یا موضعی بین 50 تا 85 درصد ذکر شده استو در حدود 30 درصد افراد داروهای ضد ریزش مو بی تاثیر می باشندو در نهایت نیاز به \"کاشت مو\"برای ترمیم موها پیدا میشود.---- در مورد خارش سر باید از نزدیک معاینه شود و پش از پی بردن به علت خارش سر که حتی داروهای مصرفی میتواند عامل ان باشد به درمان علت پرداخت.
آیا احتمال ریزش موی کاشته شده وجود دارد؟
  در صورتی که برداشت گرافتهای مو با روش صحیح و علمی از محل مناسب در ناحیه دهنده پشت سر و نیز کاشت انها در مناطق گیرنده جلوی سر انجام گردد و اصول حفظ و نگهداری گرافتهای مو در حین عمل رعایت شود موهای کاشته شده تا زمان پیری بدون ریزش باقی میمانند.
ترمیم مو بهتر است یا کاشت مو؟
   کاشت مو با توجه به مزایای زیادی که دارد بسیار بهتر از ترمیم مو است چرا که در کاشت مو از موهای زنده و قابل رشد و بدون ریزش بهرهمند میشوید درحالیکه ترمیم مو همان استفاده از کلاه گیس است.
آیا باید صبر کرد تا مو کاملا بریزند بعد شروع به کاشت مو کرد یا در همان ابتدای ریزش نیز متوان کاشت موانجام داد؟
  زمانی که فاصله بین موهای موجود به حدی زیاد شده باشد(حدود 2 میلیمتر) که کم پشتی ان به وضوح کف سر را مشخص کرده باشد قابلیت کاشت مو وجود دارد .
در حال حاضر عقید بر این است که کاشت مو هرچه زود تر انجام شود ، تا چهره شخص دچار دگرگونی و پیری ناشی از ریزش مو نشود و جوانی چهره باقی بماند.
آیا فعالیتهای جنسی تاثیر در ریزش مو دارد؟
  فعالیتهای جنسی نظیر آمیزش و استمناء تاثیری بر روی افزایش شدت مو ندارد.
آیا داروی procerin که جدیداٌ عرضه شده جایگزین مناسبی برای فیناستراید می باشد ؟گویا عوارض داروی فیناستراید را ندارد
   پاسخ سوال شما از پروفسور راسمن:ماده موثره موجود در داروی پروسرین ماده ای به نام saw palmettoمی باشد که هنوز تاثیر ان در ریزش مو در حال بررسی است و در حال حاضر مورد تایید محافل معتبر علمی در دنیا نمی باشد.
ایا کسی که ورزش میکنه مثله شنا با بدنسازی بعد از کاشت ایا خللی در ورزش ایجاد میشه؟یعنی اینکه می تونه به ورزش ادامه بده؟ ایا میشه بعد از کاشتن از سشفار-یا برس استفاده کرد و طریقه خوابیدن هم باید با احتیاط باشه؟ سوم اینکه جدا به ما بگید درسته که این دارو که باید بعد از کاشتن خورد بر روی میل جنسی تاثیر گذاره؟و این دارو رو باید تا چه مدت مصرف کرد؟
  انجام ورزشهای سنگین فقط در یک هفته اول پس از کاشت مو مجاز نمی باشد و پس از ان ایرادی ندارد.استفاده از سشوار برای موهای کاشته شده همانند سایر موهای طبیعی از فاصله حدود 30 سانتی و با حرارت کم اشکالی ندارد .استفاده از قرص فیناستراید پس از کاشت مو اجباری نیست .گرچه برای خفظ موهای قبلی بسیار موثر است.و بجز در زمان حاملگی همسر هیچ منع مصرفی ندارد و فاقد عوارض دراز مدت می باشد.عارضه شایع ان کاهش میل جنسی بوده که پس از چند ماه برطرف می شود.
با سلام آ یا میتوان برای پر کردن کسریهایی در ریش و یا ابرو از پیوند مو در این مناطق برای زیبایی استفاده کرد؟
  با سلام. استفاده از کاشت مو جهت پر پشت کردن ریشها قابل انجام است و نتایج خوبی به همراه دارد . ولی در مورد ابرو ،چون برای کاشت از موی سر استفاده می شود به دلیل رشد زیاد و تفاوت جنس موها و نیز پر پشت شدن کامل ابرو،این کار فقط در موارد کم پشتی شدید ابروها یا پر کردن جای زخمهای موجود در ابرو استفاده می شود.
در صورت مشاهده کم پشت شدن موهای سر مصرف قرص فیناستراید به صورت آزاد و بدون مرتجعه به دکتر چگونه است ؟
   با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

مصرف قرص فیناستراید فقط در اقایان و با معاینه منظم دوره ای و توضیح موارد منع مصرف و تداخلات دارویی ان باید توسط پزشک انجام شود.
چه نوع پوستهایی برای کاشت مو مناسب نیستند?
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

انجام عمل کاشت مو بر روی پوستهایی که به دلیل جراحی قبلی سفت شده اند و به ان اسکار گفته می شود هم امکان پذیر است. ولی به دلیل کاهش جریان خون در این پوستها ممکن است تعدادی از موهای کاشته شده رشد نکنند
درخصوص كاشت ابرو لطفا توضيح دهيد؟ آيا امكان پذير مي باشد؟
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

کاشت ابرو به لحاظ علمی فقط در مواردی که ابروها بسیار کم پشت باشند و یا جای زخمی بر روی ابرو باقی مانده باشد نتیجه مطلوب خواهد داشت. ولی برای افرادی که مایل به کاشت ابرو به منظور پرتر شدن ابروها در لابلای ابروهای موجود هستند به دلیل استفاده از موهای پشت سر جهت کاشت نتایج رضایت بخشی حاصل نمی شود
من به مدت 3-2 سال است که قرص فیناستراید مصرف می کنم(برای درمان ریزش مو) چند وقت قبل از دو نفر دکتر بیو شیمی شنیدم که می گفتند مردانیکه ازین قرص مصرف می کنند می بایست برا ی بچه دار شدن حتما نصف مدت مصرف صبر کنند وگرنه مشکلات ژنتیکی در جنین بوجود می آید . و من با اینکه در این مدت هیچ مشکلی بابت مصرف قرص نداشتم و تاثیر خوبی روی موهایم داشت مصرف قرص را قطع کرده ام. آیا این موضوع صحیح است و مردان برای بچه دار شدن باید مصرف قرص را قطع کنند و مدتی صبر نمایند؟
   با سلامو با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

مهمترین عارضه جانبی فیناستراید احتمال بروز ناهنجاریهای جنینی در نوزادان پسر است.بنابراین استفاده از ان برای خانمهای باردار و همسران انها ممنوع است ولی در غیر این صورت مشکلی ایجاد نمی کند.اگر قصد بچه دار شدن دارید بایستی از چند ماه قبل مصرف ان را قطع کنید.
آیا ریزش مو سکه ای با پیوند مو قابل درمان می باشد؟
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه پزشک مو

اگر روند ریزش مودر آلوپسی اراتا stable شده باشد و پیشرفت بیماری متوقف گردیده باشد و از انواع tatalis و universalis نباشد میتوان گاشت مو را انجام داد.
من چند وقت است عادت به کندن موهای خودم کرده ام و قسمتهایی از سرم که موهاشو کندم والان داره مجددا رشد میکنه خیلی نازک و ضعیف است به دکتر هم مراجعه کرده ام ولی جواب نگرفته ام آیا کاملا موهای من دوباره رشد میکند؟
   با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

کندن مو یا trichotilomony پایه روانشناختی دارد و ضمن درمان پوست و مو باید حتما مشاوره روانپزشکی صورت پذیرد
آیا میتوان از موی ریش برای پیوند آن به سر استفاده نمود؟
   با سلام و تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

استفاده از موی ریش جهت پیوند در سر به 2 دلیل معمول نمی باشد
1.به دلیل ایجاد اسکار ( جوشگاه زخم) در پوست صورت و ناحیه ریش
2. اختلاف بین فازهای رشد موهای ریش و سر
من 3سال هست که مبتلا به بیماری dvt هستم و وارفارین استفاده میکنم و یکسال هست که موهام از ناحیه فرق سرم کم پشت شده آیا میتونم عمل پیوند مو انجام بدم و اختلالی ایجاد نمیکنه 31 سالمه مرد هستم .
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

شما باید 10_7 روز قبل از انجام کاشت مو وارفارین را با نظارت پزشک خود قطع نمایید. اگر پزشک شما اجازه این کار را بدهد اجازه کاشت مو را خواهید داشت.
آیا لیزر هیر مکس در جلوگیری از ریرش مو موثر است؟
لیزر هیرمکس از لحاظ اصول ساخت لیزر به تایید FDA رسیده است اما روش لیزر کردن یا لیزرتراپی هنوز مورد تایید قرار نگرفته است.
البته مقالات زیادی در مورد تاثیر این روش در کاهش و تاخیر ریزش مو وجود دارد.
بهتر است در کنار دارو از این روش نیز استفاده شود بخصوص اینکه فاقد عوارض جانبی نیز میباشد.
برای تهیه این دستگاه میتوانید با شماره 09194594616 تماس بگیرید.
استفاده از ماينوكسيدل در ابتدا باعث ريزش مو مشود ايا در بعد كه موها ريزشان موتوقف ويا كم ميشود ان دسته از موهايي كه در اثر استفاده از ان ريخته شده دوباره رويش مي كند يا خير؟ وايا استفاده طولاني از ماينوكسيدل بيماريهاي پوستي بوجود مي اورد؟
  بله در ابتدا باعث ریزش مو میشود ولی موهای ریخته شده مجددا رشد میکنند.
همچنین عوارض آن ناچیز و بیشتر شامل حساسیت و سر درد است.
آیا برای عمل کاشت مو تراشیدن مو ها لازم است ؟
  بهتر است موها کاملا کوتاه شود ولی پزشکان ماهر قادرند با کوتاه کردن نسبی موها به اندازه چند سانتیمتر نیز عمل کاشت مو را انجام دهند.
روش PRP چیست و آیا در ایران انجام مشود؟
  روش PRP در حال حاضر بیشترین کاربرد را در درمان ریزش موی سکه ای (Alopecia areata ) دارد.
prp عبارتست از تزریق پلاسمای تغلیظ شده از پلاکتها در نقاط کم پشت یا عاری از مو که بر طبق آخرین تحقیقات موجود امکان موفقیت آن تا 60 % میباشد. این روش درمانی در بعضی از نقاط دنیا از جمله در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با همکاری دکتر کهنمویی و دکتر تیموری در حال اجرا میباشد.
لازم به ذکر است این روش در درمان ریزش موی ارثی یا اندروژنتیک کاربرد چندانی ندارد.
آیا داروهای ضد افسردگی باعث ریزش مو میشوند؟
  به طور کلی اکثر داروهای ضد افسردگی ریزش مو را تشدید میکنند
ایا استفاده از داروی مینوکسیدیل پس از کاشت مو الزامی است؟
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

استفاده از محلول مینوکسیدیل پس از کاشت مو الزامی و ضروری نیست اما در بسیاری از کتابها و مقالات علمی توصیه به استفاده از دارویی موثر در رشد مو وجلوکیری از ریزش مو پس از کاشت مو شده است اما الزامی نیست.
مژه های من خیلی کم شده ایا امکان کاشت وجود دارد؟
   با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

چنانچه تنها مشکل، کاهش تعداد مژه های شما باشد توصیه به کاشت نمشود و شما میتوانید از اخرین دارویی که برای تقویت و رشد مژه ها تولید شده یعنی لاتیس استفاده کنید این دارو به صورت ریمل بکار برده میشود و اثر درمانی دارد البته این دارو هنوز در ایران موجود نیست و چنانچه خواهان آن باشید باید از نمایندگی ان در کشور امارات به صورت تلفنی تهیه نمایید.
اما در صورتی که مژه های شما تقریبا کامل ریخته شده است پس از معاینه کامل امکان کاشت مژه دارید.
من كاشت مو انجام داده ام اما از نتيجه آن راضي نيستم و خط موي جلوي سرم غير طبيعي است آيا ميتوان ان را تغيير داد و مجددا كاشت مو انجام داد؟
اخيرا با ابداع ابزار وروشهاي جديد امكان ترميم كاشت موهاي قديمي و مشكل دار وجود دارد.
با اين روشهاي جديد ميتوان كاشت موهاي قبلي را پرپشت تر و تا حدود خيلي زيادي رفع عيب نمود.
جهت مشاوره و رزرو نوبت ويزيت متوانيد با شماره 09194594616 تماس حاصل فرماييد.
آيا موهاي قبلي فردي كه در اثر كاشت مو ميريزد دوباره رشد ميكند؟
  حدود 3 هفته پس از انجام كاشت مو موها شروع به ريزش موقت مي كنند همچنين ممكن است تعدادي از موهاي قبلي نيز ريزش نمايند . رشد اصلي موهاي كاشته شده به طور متوسط از حدود 3 ماه پس از انجام كاشت مو شروع ميشود ، معمولا رشد كامل موهاي كاشته شده حدود يكسال طول ميكشد.
در مورد سوال دوم شما بايد گفت با توجه به پيچيدگيهاي موجود در انجام اين تحقيقات هنوز امكان پيش بيني دقيق وجود ندارد
آيا ليزر هيرمكس در رشد مو هم تاثير دارد؟
  ليزر تراپي يكي از روشهاي است كه اخيرا تحقيقات زيادي در مورد ان در حال انجام است . گرچه اثرات اين روش هنوز مورد تاييد كامل محافل علمي معتبر قرار نگرفته ولي پزشكان زيادي انجام ليزرتراپي را در جهت كاهش سرعت ريزش موها ، افزايش ضخامت موها و نيز تحريك رشد موها توصيه مينمايند
آيا اين گفته درست است كه نيمي از موها در روش FIT پس از كاشت مو از بين ميروند
  خير، در صورتي كه روش FIT توسط پزشكان مجرب و با استفاده از ابزارهاي جديد انجام شود ميزان ازبين رفتن ريشه هاي مو بسيار كمتر خواهد بود .
البته لازم به ذكر است در حال حاضر اكثر پزشكان مشهور در زمينه كاشت مو روش FUT را به عنوان روش استاندارد برداشت گرافت معرفي مينمايند.
بهترين زمان كاشت مو در كدام فصل از سال مي باشد؟
  كاشت مو را ميتوان در همه فصول انجام داد و از اين لحاظ برتري وجود ندارد نكته مهم مراقبتهاي لازم در چند روز پس از كاشت مو است مانند استراحت كردن در دو روز اول، انجام شستوشوي مرتب و روزانه سر، پرهيز از انجام فعاليتهاي شديد فيزيكي در يك هفته پس از انجام كاشت مو.
من دچار بیماری پسوریازیس در پوست سر خود از سن 18 سالگی هستم. اکنون که 35 سال دارم آیا مجاز به پیوند موی سر خود هستم ؟
  گر بيماري شما كنترل شده و فعال نيست ميتوانيد اقدام به كاشت مو نماييد.
البته بايد پس از كاشت مو حتما مرتبا تحت نظر پزشك باشيد چون گاها فعال شدن مجدد پسوريازيس پس از انجام كاشت مو ديده شده است.
چه فرقی بین روگین و ماینوکسیدیل ایرانی وجود دارد؟
  روگين (Rogaine) نام تجاري ماينوكسيديل است كه در آمريكا به اين نام گفته ميشود،بنابراين هيچگونه تفاوتي بين اين دو وجود ندارد
درصورت تمایل به عدم کوتاه کردن مو از کدام روش کاشت مو می توان استفاده نمود؟
  در روش FUT ميتوان موهاي ناحيه پشت سر را كوتاه ننمود .
ضمنا اكثر پزشكان مشهور در ايران و تمام دنيا روش FUT را به عنوان روش استاندارد و با كيفيت بالا در كاشت مو انجام ميدهند.
ايا باكاشت مو ناحيه برداشت كم مو ميشود ؟
  از لحاظ كمي پس از برداشت ريشه هاي مو از ناحيه پشت سر تعداد انها كم ميشود ولي از لحاظ كيفي و ظاهري اين برداشت به طوري صورت ميگيرد كه چشم انسان قادر به تشخيص كم پشتي موها نيست.
يا ميتوان در ناحيه كم موي سر رابا كاشت تراكم ان را زياد كرد؟
   اصولا يكي از كاربردهاي اصلي كاشت موي طبيعي افزايش پرپشتي و تراكم موها در نواحي دچار ريزش است . در واقع كاشت مو يا پيوند مو فقط براي افراد كاملا طاس كاربرد ندارد بلكه در بسياري از موارد براي پرپشت كردن موها استفاده ميشود.
آيا استفاده از چادر بر روي سر باعث افزايش ريزش مو مي شود؟
   استفاده از پوشش هاي مختلف بر روي سر نظير كلاه ، روسري، چادر و ... هيچگونه تاثيري در افزايش ريزش مو ندارد چون ريشه هاي مو اكسيژن مورد نياز جهت حيات را از خون ميگيرند (منبع: كتاب راهنماي كاشت مو براي بيماران نوشته ي:پروفسور ويليام راسمن)
موهای خود فردي که باکاشت مو ریزش میکنند آیا دوباره رشد میکنند اگر رشد میکنندچه مدت طول میکشه تا رشد کنند؟
  موهاي خود فرد كه پس از انجام كاشت مو مي ريزند به دو دسته تقسيم ميشوند : يك دسته موهايي كه در نتيجه استرس و به طور موقت ريزش ميكنند ،كه معمولا هم زمان با رشد موهاي كاشته شده مجددا رشد ميكنند .
دسته دوم موهايي هستند كه در اثر شوك وارده در اثر عمل جراحي كاشت مو ميريزند كه به اين پديده (Shok loss ) گفته ميشود . اين دسته از موها ريزش دائمي ميكنند و غير قابل برگشت هستند، ثابت شده است مصرف قرص فيناسترايد (فين پشيا) از مدتي قبل از انجام كاشت مو متواند از اين پديده جلوگيري نمايد.
با سلام دختری 26 ساله هستم -مدت 1ماه است که دچار ریزش مو شده ام نه مشکل عصبی دارم و نه بیماری خاصی وهیچ نوع دارویی هم استفاده نمیکنم کاهش یا افزایش وزن هم ندارم که این مشکل رو به تیروئید ربط بدم البته از روزی که مشغول به کاردر بخش رادیولوژی شدم این مشکل شروع شد البته افرادی که 15 سال هست دارند کار میکنند مشکلی ندارند و فکر نمیکنم به این علت هم باشه البته هنوز به دکتر مراجعه نکردم میخواستم نظر شما رو در این باره بدونم-شامپویی که استفاده میکنم تقویت کننده وضد ریزش سریتا هست -با تشکر
  با سلام وبا تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو

با توجه به شرح حالي كه داده ايد به نظر ميرسد در درجه اول علت ريزش موهاي شما ارثي باشد . ولي بهتر است با مراجعه به پزشك بيماريهاي پوست و مو معاينه شويد و در صورت لزوم ازمايشات هورموني نظير تستسترون و DHEA را نيز انجام دهيد تا اختلالات هورموني رد شود.
درمان ريزش موي ارثي چيست؟
  ريزش موي ارثي در مراحل اوليه با دارو درماني و روشهاي ديگري نظير ليزر تراپي و... قابل كنترل و كاهش است .ولي اين نوع ريزش مو نهايتا منجر به كم پشتي شديد موها ميشود كه در اين حالت درمان اساسي انجام كاشت موي طبيعي است.
من به روش fut کاشت مو انجام داده ام ولی از ماه پنجم به بعد همراه با عوض کردن ماینوکسیدل واستفاده از فلویکا ریزش مو شروع شد والانم به مدت دو هفته است که از chron stim استفاده میکنم ولی ریزش ادامه دارد.آیا این ریزش به دلیل عیب کار در کاشت مو میباشد یا خیر؟ آیا ریزش متوقف خواهد شد؟ کی میتوانم برای تراکم بیشتر دوباره عمل کاشت انجام دهم وبه کدام روش؟
  معمولا ريزش موهاي كاشته شده پس از دو تا سه هفته شروع شده و با گذشت حدود 3 ماه مجددا موها رشد ميكند.ريزش موها از ماه پنجم امري غير عادي است مگر اينكه موهايي كه قبلا خودتان داشتيد ريزش كند .
براي انجام مرحله دوم اگر از بانك موي خوبي برخوردار باشيد ميتوانيد از هر دو روش FUT و FIT استفاده كنيد ولي در غير اين صورت روش FUT بهتر است.
ضمنا توجه داشته باشيد كه روشهاي فوق مربوط به برداشت گرافت مو از پشت سر ميباشد و يكي از مهمترين مسائل در كاشت مو روش استفاده شده شده براي كاشت موها در نواحي ريزش است كه تراكم بيشتر و طبيعي تر شدن چهره را سبب ميشود .
براي كسب اطلاعات بيشتر ميتواني با شماره 09194594616 تماس حاصل فرماييد.
میشه مقدار DHT سرم خون رو اندازه گرفت ؟ يعنی آزمايش دی اچ تی وجود دارد يا آندورژن را از روی همين تستسترون اندازه می گيرند ؟ دانستن مقدار دی اچ تی ( در صورت امکان ) چه کمکی به درمان ريزش مو می کند تا علت ریزش رو دقیق تر بفهمیم؟
  امكان اندازه گيري DHT وجود دارد ولي از انجا كه تستوسترون و DHT در خون همه اقايان وجو دارد و همچنين ميزان ريزش مو به ميزان DHT بستگي ندارد بلكه بستگي به وجود گيرنده هاي مربوطه دارد ، بنابراين اندازه گيري DHT كمكي به درمان ريزش مو نميكند
با سلام. خواهشمند است حتی الامکان میزان تقریبی هزینه کاشت مو را در زیر عکس ذکر کنید. مثلا در خصوص اولین عکسمی توانید بنویسید: هزینه تقریبی جراحی 1 تا 1.5 میلیون تومان
با سلام و با تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو
لطفا عكسهاي خود را به ادرس ايميل زير ارسال نماييد تا پس از مشاوره با پزشكان پايگاه در اسرع وقت جواب شما ارسال گردد.

faghihi_2007@yahoo.com
  
با سلام مردی 33 ساله هستم حدود 10 سال است ریزش مو دارم به صورت ارثی 2سال پیش از سیپروترون حدود 6 ماه استفاده کردم حدود 50در صد موهایم مجدد رشد کردند بخاطر عوارض شدید دارو انرا قطع کردم و دوباره موهایم ریختند والان نمایی از مو دارم خواهشمندم در موارد زیر راهنماییم کنید: 1-با توجه به اینکه فعلا از ماینوکسیدل ترکیبی 6%+ترتینوئین 6%+پروژسترون1g یکبار و تونیک پلانتور 39 یکبار در شبانه روز و قرص فین پشیا هندی استفاده میکنم ایااین ترکیبات موضعی ضد اندروژن(پلانتور 39و ماینوکسیدل ترکیبی ذکر شده) در مهار DHT تاثیر دارند و شما چه ترکیب موضعی بهتری پیشنهاد میکنید ؟ 2-ایا قرص دوتاسترایدر را در ایران میتوان تهیه کرد گفته میشود 50%بهتر از فیتاستراید است؟ 3-ایا صحت دارد در روش FIT تعداد زیادی از فولیکولها هنگام خارج کردن قطع شده و همانها کاشته میشوند که بالطبع رشد نمکنند ؟واینکه جای سوراخها میماند؟
  با سلام و با تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو

سيپروتردن در درمان ريزش موي ارثي در اقايان كاربردي ندارد و عوارض جانبي جدي به همراه دارد.
تركيب پيشنهادي شما خوب است اما ميتوان به ان پودر فيناسترايد را هم اضافه كرد.
قرص دوناسترايد در ايران هم وجو دارد ولي ميزان تاثير ان در ريزش مو هنوز در حال بررسي است و درصد ذكر شده صحت ندارد .
روش استاندارد در كاشت مو FUT است كه در ان اكثر فوليكولها سالم مانده و رشد ميكنند ولي روش FIT اگر با مهارت و به درستي انجام شود نيز راندمان خوبي دارد ولي نه به اندازه FUT ضمنا اگر FIT‌با اصول صحسح و علمي انجام شود جاي سوراخها پشت سر مشخص نمي شود.
ايا روشي براي افزايش ضخامت موها وجود دارد؟
   ضخامت موها امري نژادي و ژنتيكي است كه در موارد ريزش موي ارثي شروع به كاهش ميكند.
استفاده از ماينوكسيديل و فيناسترايد در افزايش ضخامت موها موثر است همچنين گفته ميشود ليزرتراپي نيز ميتواند به افزايش ضخامت موه كمك كند كه اين موضوع تحت مطالعه و بررسي است
براي تقویت ابرو و جلوگیری از ریزش ان باید چکار کرد؟
  هنوز داروي اثبات شده در مورد جلوگيري از از ريزش ابرو وجود ندارد ولي گفته ميشود استفاده ار محلول 5% ماينوكسيديل ميتواند موثر باشد.
آيا امکان دارد که پس از کاشت مو، بعضي از موهاي کاشته شده اصلا وارد فاز ريزش نشده و از همان اول رشد كنند؟
   در اكثريت موارد تعداد زيادي از موهاي كاشته شده به طور موقت ريزش ميكنند و پس از حدود 3 ماه رشد اصلي خود را شروع ميكنند ولي در تعداد معدودي از افراد اكثريت موهاي كاشته شده بدون ريزش به رشد خود ادامه ميدهند
در مورد روش hrt& sut كه در بعضي نشريات در مورد ان تبليغ شده است توضيح دهيد؟
  اين اسامي مربوط به روشهاي ترميم موي مصنوعي و يا همان انواع كلاه گيس است.
اخرين پيشرفت در زمينه كاشت موي طبيعي در حال حاضر استفاده از واحدهاي فوليكول (FU‌) است كه بهترين نماي طبيعي و رشد را به چهره فرد ميدهد
من داراي بيماري اگزماي سبوره هستم ودايم قسمتي ازسرم ملتهب وقرمز رنگ وهمراه باخارش است كه اين عمل باعث شده بيشترموهاي خودرادرقسمت بالاي پيشاني ازدست بدهم ؟آيااينجانب مي توانم عمل كاشت موانجام دهم؟
   با كنترل اين بيماري و فرو كش كردن ان امكان كاشت مو وجود دارد.
ایا روشprp و یا مزوتراپی برای ریزش موی غیر ارثی در کناره های سر و پشت سر فایده دارد ؟
  روش PRP هنوز مراحل تحقيقاتي خود را طي ميكند و ميزان دقيق موفقيت ان در انواع ريزش مومشخص نيست و اين روش هنوز هم به تاييد محافل علمي معتبر دنيا نرسيده است.
آيا استفاده از محلول ماينوكسيديل بعد از كاشت مو كمكي به رشد موهاي كاشته شده ميكند؟
استفاده از محلول ماينوكسيديل پس از كاشت مو هم به رشد موهاي كاشته شده كمك ميكند و هم سرعت ريزش موهاي قبل از كاشت را كاهش ميدهد همچنين سبب افزايش ضخامت موهاي ظريف شده نيز ميگردد.  
روش پی آر پی در ایران انجام میشود؟ جگونه میتوانیم با محل مذکور ارتباط کنیم؟
  بله در حال حاضر مركز كاشت موي طبيعي ليزر و زيبايي ايرانيان _شعبه ي اصفهان با همكاري دانشگاه علوم پزشكي اصفهان اين روش را انجام ميدهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس حاصل فرماييد.
از هفده سالگي موهام شروع به ريزش كرد. به دكترهاي مختلفي مراجعه كردم كه مشخص شد هورمون مردانه دارم. چنديد سال قرص مصرف كردم اما فقط موهاي روي صورتم از بين رفت ولي همچنان تا الان كه 25 سالمه موهام ميريزه. چند ماه پيش متوجه شده كيست دارم. الان قرصام عوض شده و منتظرم ببينم نتيجه چي ميشه. موهاي جلو و وسط سرم خيلي ريخته اما پشت سرم خوبه. موهام نازكم شده. ميخوام بدونم آيا ميتونم از كاشت موي طبيعي استفاده كنم؟
   با توجه به شرح حالي كه داده ايد علت ريزش موهاي شما اختلال هورموني است . بهتر است ابتدا با درمانهاي دارويي اختلال هورموني را كنترل نماييد در صورتي كه ميزان هورمون مردانه در خون شما به حد نرمال بازگردد به شرط اينكه در نواحي پشت سر دچار ريزش مو نباشيد ميتوانيد كاشت مو نماييد ولي بايد بدانيد از لحاظ علمي كاشت انجام كاشت مو در خانمهايي كه دچار اختلالات هورموني هستند قابل تضمين نيست ولي در صورت كم پشتي شديد موها بعنوان اخرين راه حل قابل انجام است .بهترين كانديد هاي كاشت مو در خانمها افرادي هستند كه علت ريزش موي انها ارثي است.
آیا برای ریزش موی ارثی درمانی به غیر از کاشت مو وجود دارد?
  با استفاده از داروهاي ماينوكسيديل و فيناسترايد ميتوان ريزش موي ارثي را تا حدودي كنترل كرد و سرعت ريزش موها را كاهش داد ولي بهترين و اساسي ترين راه براي بازگرداندن موهاي از دست رفته در حال حاضر كاشت موي طبيعي است.
آیا برای ریزش موی ارثی درمانی به غیر از کاشت مو وجود دارد?
  با استفاده از داروهاي ماينوكسيديل و فيناسترايد ميتوان ريزش موي ارثي را تا حدودي كنترل كرد و سرعت ريزش موها را كاهش داد ولي بهترين و اساسي ترين راه براي بازگرداندن موهاي از دست رفته در حال حاضر كاشت موي طبيعي است.
پسری 28 ساله هستم ۲ سال است که فیناستراید مصرف می کنم و نتیجه ای نگرفتم .و دیگر امیدی ندارم .حالا تصمیم دارم به هر قیمتی شده مصرف اسپیرونولاکتون رو شروع کنم چند نفری را می شناسم که بجای فیناستراید از این قرص استفاده کردند و نتیجه کامل گرفته اند و هیچ عارضه ای هم برایشان ایجاد نشده . حال سوال من از شما پزشک محترم این است که۱ـ دوز اسپیرونولاکتون برای مردان همان ۱۰۰ میلی است؟ مانند فیناستراید بدون نسخه هم میپیچند؟۲ـ مکانیزم عملکرد این قرص به چه شکل است ؟ ایا دی اج تی را کاهش می دهد؟ ؟۳ـچه عوارضی دارد؟۴ـاگر امکان دارد در مورد دیگر داروهای اندروزنی که برای مردان هم قابل تجویز است مثل ازورال توضیح بدهید
  اسپيروتولاكتون در واقع يك داروي ضد فشار خون است ولي از ساير تاثيرات ان مهار ترشح هورمونهاي جنسي مردانه در خانمهاست و نه در اقايان.
چون مركز ترشح هورمونهاي مردانه در خانمها با اقايان متفاوت است بنابراين مصرف ان دارو از لحاظ علمي فقط در خانها موثر است و در آقايان نه تنها سود بخش نيست بلكه ممكن است سبب عوارضي نظير بزرگي سينه ها شود (ماخذ : كتاب معروف فارماكولوژي Goodman & gilman ) ضمنا استفاده از ساير داروهاي ضد هورمونهاي مردانه ( انتي اندروژن ) در اقايان سبب بروز و ايجاد صفات زنانه شود و تاثير مثبتي ندارد.
لطفااطلاعات کاملی درموردروشPRP تعدادجلسات وهزینه وآدرس کلینیکهایی که به این روش عمل مینمایندرا توضيح دهيد.
  با سلام و با تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو

PRP كاشت مو نمي باشد بلكه تزريق پلاكتها و فراورده هاي پلاكتي خود فرد مبتلا در محل ريزش مو در بيماري Alopecia-areata ( طاسي سكه اي )ميباشد .
احتمال موفقيت PRP در حفظ و برگرداندن موها حدود 60% است. در حال حاضر اين روش در مركز پيوند موي طبيعي و ليزر ايرانيان بصورت تحقيقاتي با همكاري دانشگاه علوم پزشكي اصفهان در حال انجام است . براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
من 45 سال سن دارم و موهايم كم پشت شده است ايا با روش هاي مزو تراپي يا روش هاي ديگر ميتوان رويش مجدد ايجاد كرد و پرپشت شوند؟
  با سلام و با تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو
مزوتراپي به معني تزريق داروهاي معالج و يا محرك رشد مو به صورت داخل درمي ( بين دولايه پوست ) ميباشد . از نظر علمي درمان هاي موجود عمدتا به حفظ موهاي موجود كمك كرده و احتمال رشد مجدد و بازگشت موها حدود 10% موهاي ريخته شده است. روش مزوتراپي در مركز كاشت مو ليزر وزيبايي ايرانيان انجام ميگرد . براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
آیا کک و مک ولکه های عصبی روی پوست صورت قابل محو شدن هستند با دارو یا جراحی یا .....
   با سلام و با تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو

كك مك زمينه ارثي داشته و از كودكي و تا پايان عمر همراه انسان است. اجتناب از قرار گرفتن در معرض نور افتاب و ساير منابع UV و استفده از ضد افتابهاي مناسب سبب كم رنگي و حتي محو كك مك ميشود.
اثرات منفی که احتمالا کاشتن مو دارد را لطفا توضیح دهید
  با سلام و با تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو

در هيچ يك از اقدامات تشخيصي و در ماني پزشكي تضمين 100% وجود ندارد.
شايعترين مشكلات در بحث كاشت مو عدم استقرار و رشد گرافتها ، هموراژي (خونريزي حين عمل) عفونت و فوليكوليت ميباشد.
البته اين عوارض بسيار نادر ميباشد و بيشتر در مواردي رخ ميدهد كه عمل كاشت مو بدون حضور پزشك و توسط تكنسينها انجام ميگيرد.متاسفانه در ايران در حال حاضر بصورت غير قانوني انجام ميشود . بنابراين در صورتي كه قصد كاشت مو داريد در انتخاب پزشك خود بسيار دقت كنيد و مطمئن شويد عمل شما توسط پزشك متبحر و با تجربه انجام شود. بهترين راه مشاهده چندين مورد از اعمال كاشت مو بصورت مستقيم ميباشد. از پزشك خود بخواهيد چند نمونه زنده از بيماران خود را به شما نشان دهند.
در صورت استفاده از ماينوکسيديل پس از کاشت مو ، آيا باعث رشد موقت و کاذب موهاي قديمي نميشود؟
  مينوكسيديل يكي از داروهاي ثابت شده توسط FDA امريكا در در مان ريزش مو مي باشد. مصرف ان طبق دستور پزشك باعث كاهش ريزش مو افزايش ضخامت مو و افزايش رشد مو در حد كم مي باشد . و البته اثر دارو وابسته به مصرف دارو مي باشد بنابراين رشد مو كاذب نيست ولي وابسته به مصرف دارو مي باشد
ایا برای پرپشت کردن مو میتوان دوباره روی موی کاشته شده مو كاشت؟
  بله ميتوان در لا به لاي موهاي كاشته شده در صورتيكه فاصله بين موها به ما اجازه بدهند كاشت موي مجدد انجام داد. البته انجام مراحل كاشت موي متعدد بستگي به بانك موي شما دارد.
آيا تاثير دوتاسترايد از فيناسترايد بيشتر است؟
   تاثير دوتاسترايد تا حدي بيشتر از فيناسترايد است البته عوارض ان هم بيشتر است . ولي لازم است بدانيد اثر داروي فيناسترايد بعد از 6 ماه ظاهر ميشود بنابراين توصيه ميشود به مصرف دارو ادامه دهيد (‌در صورت تمايل به استفاده از دمتاسترايد بايد از خارج از كشور تهيه نمود.)
آيا مصرف ماينوكسيديل در دوران بارداري و شيردهي مضر بوده و بايستي قطع شود؟
  بله ، داروي ماينوكسيديل بايد در دوران بارداري و شير دهي قطع شود . استفاده از داروهاي گياهي مانند vite ، جوانه گندم و روي تنها دارو هاي مجاز براي كند شدن ريزش مو در اين دوران مي باشد.
پس از کاشت مو -موها طی چه مدت میریزد؟
   معمولا پس از انجام كاشت مو در حدود چند هفته بعد اكثريت ساقه ي موهاي كاشته شده ميريزد ولي با گذشت حدود 3_4 ماه مجددا رشد مينمايد . انجام كاشت مو در مورد موهاي موجود مانند شمشير دو لبه تاثير ميكند يعني هم ميتواند سبب تقويت موهاي موجود و هم ميتواند سبب افزايش ريزش انها شود . ولي با مصرف فيناسترايد ميتوان از ريزش ناشي از كاشت مو جلوگيري كرد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد
در مورد استفاده از موهاي بدن براي كاشت مو توضيح دهيد.
   استفاده از موهاي بدن به چند دليل در حال حاضر چندان مورد استفاده قرار نميگيرد كه مهمترين انها عبارتند از: نا مشخص بودن دوام موهاي بدن_ عدم هماهمگي جنس و ميزان رشد موها ي بدن با موهاي سر _ محدوديت تعداد موهاي بدن براي استفاده در سر و باقي ماندن جوشگاه ناشي از برداشت مو از بدن.
آيا كاشت مو باعث تقويت موهاي كركي سابق ميشود؟
  با سلام وبا تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو

كاشت مو اثري بر موهاي كركي ديگر ندارد. تقويت موهاي كركي توسط دارو درماني و ليزر تراپي ميتواند انجام شود.
با سلام و تشکر فراوان از سایت خوب و مفیدتون دستگاه لیزر هیر مکس مورد تائید fda می باشد و به اثر بخش بودن آن در سایت این سازمان اشاره شده است . اما من در سایت شما خواندم که فرموده بودید که به طور کامل مورد تائید قرار نگرفته . بین این به طور کامل و تائیدیه fda تناقض هست. میشه لطفا توضیح دهید؟
   با سلام.دستگاه ليزر داراي تاييديه مي باشد ولي ليزر ترابي به عنوان يك روش درمان هنوز مورد تاييد كامل fdaنمي باشد.تنها روش درمان كامل تاييد شده دارو درماني با مينوكسيديل و فيناسترايد است.
من شنيدم موها رو با استفاده از موهاي پشت سر مي كارند كه ريزش نداره؟! اما من خيلي ها رو ديدم كه موهاي پشت سرشون هم ريخت خوب اگه اين موه به جلو انتقال داده بشه باز هم احتمال ريزش هست درسته؟
  همه موها طي يك دوره ريزش و رويش مجدد دارند اما در مورد ريزش مو كه باعث طاسي ميشود موها ديگر رويش مجدد ندارند . در مورد بانك مو كه قسمت پشت سر ميباشد چون فاقد گيرنده هاي حساس به هورمونهاي جنسي مردانه ميباشند بنابراين اگر جلوي سر كاشته شود دچار ريزش دائمي نخواهد شد و رويش مجدد دارند.
ايا براي انجام كاشت مو بايد تمام موهاي جلوي سر ريزش كرده باشد يا براي موهاي كم پشت نيز ميتوان كاشت مو انجام داد؟
  در روشهاي جديد كاشت مو ميتوان در مناطقي كه فاصله موهاي موجود از 2_3 ميليمتر بيشتر باشد با انجام كاشت موي طبيعي ميتوان موها را پر پشت تر نمود و نيازي به ريزش كامل موها نيست.
خواستم بدونم نقاط برجسته ي اطراف موهاي كاشته شده بعداز کاشت مو دائمی هستند؟
اگر در انجام كاشت مو از متدهاي قديمي تر استفاده شود نقاط برجسته اي در اطراف محل رشد موها ايجاد ميشود كه ديگر از بين نميرود و به انها اسكار گفته ميشود ولي در روشهاي جديد كاشت مو كه از ابزارها و تيغهاي بسيار ظريف استفاده ميشود اين نقاط به وجود نمي ايد.  
ايا ماساژ پوست سر براي موها مفيد است و از ريزش مو جلوگيري ميكند؟
  استفاده از ماساژ پوست سر به دليل افزايش جريان خون پوست سر به عنوان روش مكمل ميتواند در كاهش ريزش موها و افزايش ضخامت و حتي تحريك رشد مجدد موها نقش داشته باشد ولي به تانهايي كافي نيست و شما بايستي از ساير روشهاي درماني نظير استفاده از داروهاي تاييد شده نيز استفاده نماييد.
آيا کاشت مو روی جای بخیه امکان دارد؟
  بله ميتوان براي پوشاندن بخيه از كاشت موي طبيعي استفاده نمود . موهاي پيوندي (كاشته شده) از جنس موهاي پشت سر بوده وبنابراين تمام خصوصيات موي طبيعي از قبيل رشد و... را دارند. جهت رزرو نوبت و انجام مشاوره با شماره 09194594616( سركار خانم دكتر فشاركي ) تماس حاصل فرماييد. ضمنا در متدهاي جديد كاشت مو امكان پرپشت نمودن موها درمحل كاشت نيز وجود دارد
آیا از مو های سینه و شکم يا ريش جهت پیوند مو سر میتواند استفاده کرد؟
  استفاده از موهاي ساير نقاط بدن به جز پشت سر جهت پيوند مو كه به ان BHT گفته ميشود در حال حاضر به چند دليل كاربرد شايعي ندارد كه مهمترين دلايل ان عبارتند از :
1.عدم رشد زياد و عدم زيبايي طبيعي به دليل تفاوت موهاي سر با موي بدن
2.محدوديت در تعداد موي مورد استفاده از موهاي بدن
3.به جاي ماندن نقاط برجسته ( اسكار) در محل برداشت موهاي بدن
4.عدم ايجاد پرپشتي مناسب در استفاده از موهاي بدن ( چون اكثر اين موها به صورت تك تار مو برداشت ميشوند)
5.امكان ريزش بخشي از موهاي بدن در آينده
هزينه عمل اگر بالاي سر تاس باشد چه مقدار است؟
  هزينه عمل بسته به روش كاشت و تعداد تار مو متفاوت است . در ارزيابي تعداد تار مو ، وسعت منطقه ريزش ، رنگ موها، جنس موها وضخامت ان و نيز وضعيت تراكم و laxity (انعطاف پذيري) پوست منطقه دهنده هم بسيار موثر است. به صورتي كه ناحيه مورد سوال ( بالاي سر )‌ ممكن است براي يك نفر 3000 و براي نفر ديگر 6000 تار مو نياز باشد تا ظاهري يكسان داشته ياشند.
جهت مشاوره و اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
در سالهاي بعد از عمل كاشت مو چه عوارضي ممكن است پيش بيايد؟
  عارضه اي كه ممكن است ديده شود اين است كه اگر پزشك شما تخصص و مهارت كافي در اين زمينه نداشته باشد برداشت مو از ناحيه دهنده يا بانك مو را به گونه اي انجام ميدهد كه برداشت مو براي عمل دوم ( درصورت نياز ) امكان پذير نباشد ، از عوارض ديگر به جاي ماندن جوشگاه به صورت نقطه به نقطه روي پوست سر شما و نيز خالي شدن موهاي پشت سر در عمل FIT(FUE) و نيز جوشگاه خطي با گوشت اضافه در محل FUT‌ است .
يك عارضه مهم ديگر ايجاد نماي غير طبيعي و حالت فرورفتگي در پوست سر در محل كاشت مو و نماي عروسكي در ظاهر افراد ميباشد.
تمامي اين موارد زماني ايجاد ميشود كه كاشت مو توسط تكنسينها ويا پزشكاني كه تجربه و تخصص كافي ندارند انجام گيرد.
آیا تمامی آقایانی که دچار طاسی موی سر هستند میتوانند مو بکارند؟ ایا امکانش هست که موی کاشته شده توسط بدن پس زده شود؟
   قبل از كاشت مو يك معاينه دقيق و يك بررسي ازمايشگاهي بايد انجام شود.
موفقيت در كاشت مو بستگي به تراكم موي بيمار حالت ارتجاعي پوست سر و فاكتورهاي متعدد ديگر دارد. رد پيوند در كاشت مو نداريم .
ميزان پرپشتي موها بستگي به تكنيك مورد استفاده در كاشت مو ، جنس موها، رنگ موها و كنتراست موها دارد . به طوريكه با استفاده از متدهاي جديد و در صورتيكه ساير شرايط بيمار مناسب باشد ميزان پرپشتي موها در حد بسيار بالايي خواهد بود . در صورت تمايل به كسب اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد
ایا استفاده از سونای خشک پس از کاشت مو برای موهای کاشته شده مضرر است؟
حرارت بالا در 1الي 2 هفته اول پس از كاشت مو در بيماران مضر است اما بعد از دو هفته منعي ندارد.  
ایا مصرف ویتامین E به موهای کاشته شده ضرر میزند؟ چرا و چگونه؟
مصرف ويتامين E تاثير مثبت يا منفي بر روي موهاي كاشته شده ندارد ولي به دليل اينكه مصرف اين ويتامين ميتواند احتمال خونريزي را افزايش دهد بنابراين مصرف ان از چند هفته قبل از كاشت مو تا چند روز پس از كاشت بايد قطع گردد.  
برای من عمل کاشت فولیکول ها در محلشان با حضور دکتر ولی توسط تکنسین ها انجام شد. همچنین تکنسین ها برای خرد کردن نوار پشت سر از میکروسکپ استفاده نکردند و گفتند که ما با چشم معمولی هم میتوانیم همان کیفیت را ارائه کنیم . ایا عمل من مطابق استاندارد بوده است؟
   كاشت مو از جمله اعمالي است كه انجام ان نيازمند داشتن اطلاعات علمي ، فراگيري تكنيكهاي پيوند مو ، مهارت كافي و هنرمندي است . مسلما فردي ميتواند اين همه فاكتورها را داشته باشد كه حتما علم پزشكي را فراگرفته باشد و علاوه بر ان دوره كاشت مو را نيز گذرانده باشد . حتي تعداد بسياري از پزشكان متخصص پوست و مو و ..... نيز به دليل عدم گذراندن دوره كاشت مو نيز قادر به انجام ان نيستند چه رسد به اينكه تكنسينها بخواهند اين عمل را انجام دهند. تكنسينها اطلاعات بسيار اندكي از علوم پايه پزشكي دارند و چه بسا هيچگونه اطلاعاتي درباره اناتومي و كلينيك پوست و مو نداشته باشند و فقط اموخته هاي تجربي دارند . تكنسينها مانند همه ي اعمال جراحي فقط نقش كمكي را براي پزشك ايفا ميكنند و باعث تاسف است كه درحال حاضر تعدادي از تكنسينها كه اكثر اوقات حتي مدرك پيراپزشكي نيز ندارند به طور تجربي اقدام به كاشت مو مينمايند و اكثر عوارض جانبي و مشكلات ايجاد شده پس از كاشت مو دقيقا به همين دليل است و از سوي ديگر بر اساس تحقيقات و مقالات ارائه شده در كنگره هاي بين المللي كاشت مو عدم استفاده از ميكروسكوپ يا ذره بين در اماده نمودن گرافتهاي مو سبب كاهش محسوسي در كيفيت و راندمان عمل كاشت مو ميشود.
آيا رويش نهايي موهاي پيوندي از ماه 6 به بعد هم بتدريج صورت ميگيرد يا اينكه نهايتا تا 6 ماه است
  بعد از كاشت مو رويش كامل موها ي پيوندي تا حدود 15 ماه به طول مي انجامد و در واقع پرپشتي و نتيجه نهايي عمل كاشت مو در سال دوم پس از انجام عمل نمايان ميگردد.
ايا استرس و فشارهاي عصبي در ريزش مو موثر است؟
   استرس و فشارهاي عصبي از عوامل اصلي ريزش مو نيستند ولي ميتوانند سبب تشديد ريزش موها شوند.
آیا قطع مصرف فیناستراید بعد از مدت طولانی مصرف، موجب تشدید ریزش مو ی سر می شود؟
  قطع مصرف داروهاي ريزش مو مانند فيناسترايد سبب شروع مجدد ريزش موها ميشود ولي شدت ريزش مو افزايش نمي يابد.
آيا مصرف قرص فيناسترايد موجب پر مويي ساير نقاط بدن نيز ميشود؟
  مهمترين عارضه جانبي مصرف فيناسترايد كاهش ميل جنسي است كه معمولا پس از چند ماه برطرف ميشود و پر مويي جز عوارض جانبي ان نمي باشد.
آيا کاشت مو برای پر پشت کردن مو در افرادی که به طور ارثی موهای نازک و شکننده وکم پشت دارند موثر است؟
راه حل اساسي درمان ريزش موي ارثي انجام كاشت موي طبيعي است . موهاي پيوندي از نواحي پشت سر و دور سر برداشت ميشوند كه به اين نواحي بانك مو گفته ميشود .هرچه بانك موي پرپشت تري داشته باشيد تعداد موي قابل كاشت بيشتري نيز خواهيد داشت .  
سلام با توجه به این که میدونم شما پیگیر اخبار روز هستید این سوال رو میکنم که آیا پروژه icx-trc ( ثکثیر سلول های فولیکول مو ) شرکت intercytex با شکست مواجه شد؟ چون که این پروژه دیگه تو سایتشون نیست؟
  با سلام و با تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو

با عرض معذرت در تاخير پاسخ به سوال شما ، علت تاخير ما اين بود كه منتظر بوديم اقاي دكتر كهنموئي پس از شركت در همايش بين المللي \"پيوند مو و تازههاي آن\" در استانبول تركيه اخرين اخبار را به ما بدهند. براساس اطلاعات ايشان شركت intercytex از حدود 2 سال پيش تصميم به متوقف نمودن ادامه پروژه كشت مو نموده و علت خاصي نيز براي اين تصميم خود رسما اعلام نكرده است و از حدود 1 سال پيش پروژه مذكور را رها نموده است.
موهایی که بر اثر اندروژنتیک آلوپسی ریخته يا ضعیف میشوند چند درصد امکان درمان و رویش مجددشان وجود دارد؟
   معمولا بعد از سن 20 سالگي امكان رشد خود به خودي موهاي ريخته شده بواسطه علت ارثي وجود ندارد با مصرف داروهاي تاييد شده ميتوان تا حدي موهاي كركب را ضخيم نمود و از ريزش ساير موها جلوگيري كرد اما دارو درماني هم پس از چند سال اثر خود را از دست داده و گيرنده ها مقاوم به دارو ميشود و معمولا ريزش موي ارثي غالب است تنها دو داروي تاييد شده و موثر در درمان ريزش مو قرص فيناسترايد و محلول ماينوكسيديل ميباشد و ساير روشهاي درماني موجود تنها كمكي بوده و هنوز از لحاظ پزشكي و سازمان FDA امريكا تاييد نشده است.
آيا استفاده ي دائم از پودر هاي پرپشت كننده مو (تاپيك) ضرري براي پوست سر و مو ندارد و باعث ريزش مو نمي شود؟
  استفاده از تاپيك كه نوعي فيبر مو ميباشد به منظور پر پشت كردن موقت موها قابل استفاده است و استفاده ي مداوم از ان هيچ عوارضي ندارد.
من با مصرف ماینوکسیدیل دچار خارش پوست سر به محض مصرف که پس از حدود نیم ساعت قطع می شود و همچنین پوسته پوسته شدن پوست سرم و سفیدک زدن پوست سرم در اثر خشک شدن محلول بر روی پوست سرم می شوم می خواستم بدانم آیا باید مصرف دارو را قطع کنم؟ البته من برای اطمینان از رسیدن محلول به تمام نقاط پوست سرم بین 2 تا 5/2 میلی لیتر در هر وعده از محلول ماینوکسیدیل استفاده می کنم آیا این حد از مصرف در بروز این عوارض نقش دارد. من حدود سه هفته است که از این محلول استفاده می کنم . لطفا کامل و دلسوزانه تو ضیح دهید.
  مشكل شما حساسيت پوستي و احتمالا به دليل مصرف بيش از حد ماينوكسيديل است. بهترين طريقه مصرف ماينوكسيديل روزي دو بار هر با 15 قطره ميباشد ضمنا در چند هفته شروع استفاده از ماينوكسيديل ميزان ريزش مو موقتا افزايش مي يابد و سپس با ادامه مصرف ريزش مو كاهش مي يابد
آيا استفاده از موهاي ساير نقاط بدن مانند سينه براي كاشت مو امكان پذير است؟
   انجام پيوند موي طبيعي با استفاده از ساير نواحي بدن از جمله سينه امكان پذير است ولي به دلايل مختلف در حال حاضر كنار گذاشته شده است ازجمله: تعداد محدود موي قابل استفده ، عدم هماهنگي موهاي بدن با سر از لحاظ شكل ، رشد و ساير خصوصيات كه سبب مصنوعي شدن ظاهر فرد ميشود ، احتمال ريزش موهاي بدن پس از مدتي ،به جاي ماندن محل برداشت موها به صورت جوشگاه هاي بد شكل در بدن و......
من بیماری الوپسی اره اتا دارم و همچنین شیمی درمانی انجام داده ام و موهای بدنم کاملا ریخته ایا امکان پیوند مو وجود دارد؟
  بطور کلی پیوند موی طبیعی در افرادی که دچار الوپسی اره اتا هستند توصیه نمی شودچون احتمال فعال شدن دوباره بیماری و افزایش ریزش موها (هم موهای قبلی هم موهای کاشته شده) وجود دارد . شما بهتر است از سایر روشهای ترمیمی مانند استفاده از کلاه گیس یا موی سنتتیک استفاده نمایید
تعداد کل تارموها به طور متوسط در افراد چه تعدادی میباشد؟
   تعداد متوسط مو در هر سانتی متر مربع از پشت سر در حدود 200 تار مو میباشد. لازم به ذکر است که تراکم موها در نواحی مختلف سر متفاوت است .ضمنا تعداد کل تار موها در پوست سر انسان از 80000 تا 120000 عدد متغیر است.
مزوتراپی چیست؟
يكي از روشهاي پيشنهادي جهت بهبود وضعيت ريزش موهاي سر مزوتراپي مي باشد در اين روش مجموعه اي از داروهاي گياهي (تقريبا گياهي) به صورت زير جلدي داخل پوست سر تزريق مي شود و اثر تحريكي اين دارو در افزايش ضخامت موها و كاهش ريزش مو تاثير گذار است. البته لازم به ذكر است اين روش هنوز داراي تاييديه از سازمان FDA آمريكا نمي باشد . جهت اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.  
اينجانب خانمي هستم 30 ساله كه دچار كم مويي شديد ارثي هستم از داروهاي مختلفي تاكنون استفاده كردم نظير قرصهاي اسپيرو لاكتون و اخيرا شروع به استفاده از ماينوكسيديل كردم ولي هيچ تاثير خاصي نداشته است . لطفا مرا راهنمايي كنيد كه آيا ادامه مصرف ماينوكسيديل برايم مفيد است يا خير ( با توجه به اينكه بعد از مصرف ماينوكسيديل دچار شوره سر و افزايش ريزش مو شده ام ) ايا كيس مناسبي براي كاشت مو هستم يا خير ( در ناحيه جلوي موها و پشت بالاي سر دچار كم مويي هستم ) و آيا كاشت مو قطعي و دائمي است يا خير؟
  در ابتداي مصرف ماينوكسيديل موها ممكن است ريزش بيشتري پيدا كند ولي پس از 2 ماه معمولا اين حالت برطرف ميشود و بهبود وضعيت ديده ميشود . شما بايد از لحاظ هورموني چك شويد و در صورتي كه ازمايشهاي شما نرمال بود و مشكلي نداشتيد انديكاسيون كاشت مو داريد.
چنانچه علت ريزش موي شما اندروژنتيك و يا ارثي باشد كاشت مو براي شما نتيجه مطلوب و دائمي خواهد داشت .
جهت تمايل به مشاوره حضوري رايگان و دريافت اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
مردي 40 ساله هستم و موهاي جلوي سرم كم پشت شده است راهنمائي مي خواستم در رابطه با نحوي كاشت مو ،عوارض جانبي،و هزينه كاشت مو؟
  چنانجه علت ريزش موي شما ارثي يا اندروژنتيك باشد شما به راحتي ميتوانيد كاشت مو انجام دهيد ، موهاي كاشته شده دائمي بوده و چنانچه كاشت موي شما توسط پزشك ماهر و به روش صحيح انجام گيرد هيچگونه عوارض جانبي نخواهيد داشت .
عمل شما بين 4_6 ساعت طول ميكشد و شما در طي عمل كاشت مو به هوش بوده و به راحتي ميتوانيد ااز موسيقي و يا فيلم دلخواه خود به راحتي بهره ببريد ، ميتوانيد در حين عمل خوراكي ميل نماييد و حتي مدت كوتاهي استراحت كرده و راه برويد . تنها يك پانسمان موقت بر حسب نياز بعد از عمل روي سر شما گذاشته ميشود كه فرداي ان روز پانسمان را باز ميكنيم.
هزينه عمل كاشت مو بر حسب روش كاشت و تعداد تار كاشته شده متفاوت ميباشد
جهت دريافت اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 (خانم دكتر فشاركي)تماس حاصل فرماييد
آیاتعدادموهای کاشته شده ازاختیارات مریض میتواند باشد؟یاازاختیارات پژشک است؟
  معمولا در انتخاب تعداد موي كاشته شده براي بيمار ، هدف اصلي برداشت و كاشت بيشترين تعداد تار مو در مرحله اول مي باشد چراكه معمولا در طي مراحل بعدي امكان برداشت تار موها محدودتر مي گردد و چون تعداد تار مو بسته به بيمار ، وضعيت پوست سر ، رنگ مو، ضخامت مو، حالت مو و كنتراست پوست سر و مو ي بيمار براي هر شخص متفاوت ميباشد بنابراين انتخاب تعداد تار مو به نظر پزشك بيشتر وابسته است .
البته لازم به ذكر است كه مگر در موارد ريزش موي كم و محدود ، در بيشتر موارد حداكثر برداشت تار مو براي بيمار صورت ميگيرد.
جهت كسب اطلاعات بيشتر يا شماره 09194594616 ( خانم دكتر فشاركي ) تماس بگيريد.
با سلام من دختری 28 ساله هستم برای کم بودن مو در جلوی سرم به دکتر مراجعه کردم چون این مشکل در خواهرم نیز وجود داشت و با آزمایش های به عمل آمده مشخص شده بود این مشکل به دلیل وجود هورمون های مردانه بیشتر از حد معمول به وجود آمده ، دکتر هم وجود این مشکل را برای من تشخیص داد (بدون آزمایش) و به من قرص فیناستراید تجویز کرد در حالیکه یکی از موارد منع مصرف آن برای خانم ها می باشد . می خواستم ببینم مصرف این دارو ممکن است برای من مشکلاتی به همراه داشته باشد؟؟؟؟؟
  اثرات فيناسترايد در كاهش ريزش موي اقايان به اثبات رسيده ولي هنوز در مورد خانمها ثابت نشده است ولي توسط بعضي از پزشكان تجويز ميشود . مصرف اين دارو فقط براي دوران بارداري مضر است چون احتمال ناهنجاريهاي جنيني وجود دارد ولي غير از اين مورد عوارض جانبي خطرناك ديگري ندارد.
لطفا در مورد مکانیسم ربات ترمیم مو موسوم به ARTAS که به تازگی تاییدیه FDA را گرفته کمی توضیح دهید؟
  روبات موسوم به ARTAS در آمريكا ساخته شده و فقط سبب تسريع در روند برداشت گرافتهاي مو از پشت سر و ساير نواحي دهنده در روش FUE يا همان FIT ميگردد . اخبار تكميلي در اين زمينه بزودي در بخش \" اخرين خبرها\" در سايت قرار خواهد گرفت.
دختری هستم 28 ساله.برای تقویت و ضخیم شدن موهای کرکی در قسمت شقیقه ها دكتر محلول 6.5% vetron را تجويز كردند عوارض احتمالي اين دارو چيست؟
  تركيب اصلي اين دارو همان ماينوكسيديل 6.5% است و طبعا ميتواند عوارض ماينوكسيديل نظير خارش ، قرمزي، حساسيت و در موارد مصرف بيش از حد سر درد را به دنبال داشته باشد ولي در مجموع داروي مفيدي است اما شما مي توانيد از درصدهاي پايين تر داروي ماينوكسيديل نظير 2% و يا 5% نيز استفاده نماييد و در صورت عدم دريافت پاسخ درماني نهايتا از vetron استفاده نماييد.
آیا امکان بازگشت موهای از دست رفته به علت لیکن پلانوپیلاریس و یا پیوند مو برای چنین بیمارانی وجود دارد؟
  اگر اين بيماري در فاز غير فعال باشد امكان پيوند مو وجود دارد بنابراين بايستي ابتدا تحت درمان قرار بگريد و پس از غير فعال شدن بيماري ميتوانيد اقدام به پيوند نماييد.
آيا استفاده از فيناسترايدوماينوكسيديل بعداز مدتي بي اثر خواهدبود؟
  داروهاي فيناسترايد و ماينوكسيديل تا زماني كه استفاده شوند موثر خواهند بود، ولي با توجه به اينكه اين داروها بيشتر در كاهش سرعت ريزش مو تاثير دارند و بتدريج با افزايش سن ، علارغم مصرف دارو موها كم پشت تر ميشوند اين احساس ميشود كه به مرور زمان اثر داروها كم شده درحالي كه اينطور نيست.
موهاي سرم خيلي بد حالت ميگيرند ، مشكل چيه؟
  يكي از علل بد حالت شدن موها ، ناشي از كم پشت شدن موها است يا به دليل ريزش مو يا نازك شدن ساقه مو
ازدلايل شكنندگي موها ميتوان به مواردي چون سشوار از نزديك گرفتن و برس زدن شديد از جهات مختلف و يا ابكشي كردن زياد موها در حمام با اين تصور كه هنوز شوينده داخل موها ميباشد اشاره كرد
سلام میخواستم بدونم به نظر شما ماینوکسیدیل بهتره یا زاندروکس؟؟؟؟
   با سلام و با تشكر ااز ارتباط شما با پيگاه اطلاع رساني پزشك مو

ماينوكسيديل داراي تاييديه FDA ( سازمان غذا و داروي آمريكا) ميباشد و از لحاظ اعتبار در سطح بالاتري نسبت به زاندروكس قرار دارد گرچه در تركيب زاندروكس نيز همان ماينوكسيديل وجود دارد ولي به هر صورت زاندروكس داراي تاييديه FDA نيست . ضمنا گفته ميشود از مدتي قبل اكثر زاندروكسهاي موجود در ايران تقلبي است.
آیا میتوانم از موهای برادرم برای پیوند مو استفاده کنم؟
  تنها از موهاي خودتان ميتوانيد جهت كاشت موي طبيعي استفاده كنيد مگر اين كه دوقلوي همسان داشته باشيد . استفاده از موهاي شخص ديگر حتي پدر و مادر مشروط به استفاده از داروهاي كاهش دهنده سيستم ايمني بدن و كورتون ميباشد كه در كاشت مو كاربرد ندارد . ولي شايد بتوان طي 3_2 مرحله و يا از طريق روش تركيبي تعداد نسبتا خوبي از موهاي شما را برداشت كرد. جهت اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
روش prp چقدر موثر است ؟خطری ندارد؟چقدر احتمال دارد جواب دهد؟
  روش درماني يكي از روشهاي درماني جديد ميباشد اين روش در واقع تزريق پلاكت هاي غليظ شده است ( PRP ) كه حاوي فاكتورهاي رشد و باعث تحريك پيازهاي مو ميباشد .
اين روش در بعضي از موارد خاص ريزش مو كاربرد دارد كه هنوز در مورد ريزش موي اندروژنتيك يا ارثي مقاله مستدلي وجود ندارد .
پيشنهاد ما به شما انجام مشاوره حضوري ميباشد جهت انجام مشاوره با شماره 09194594616 تماس بگيريد
كاشت مو با روش PRP چگونه است؟
  خانم كرايي PRP روش كاشت مو نيست PRP تزريق پلاكت غليظ شده خون خود شما ميباشد كه به دليل دارا بودن فاكتورهاي رشد ميتواند فوليكول يا پيازهاي موي شما را تحريك كند از لحاظ اثر درماني براي تمامي موارد ريزش مو يا كم پشتي مو كاربرد ندارد بخصوص در موارد ريزش موي ارثي يا اندروژنتيك هيچ گونه مقاله اي در مورد موثر بودن PRP تا كنون ثبت نشده است
آيا اين گفته كه در روش FIT درصدي از موهاي كاشته شده رويش نميكنند درست است؟
  بله راندمان روش FIT از لحاظ رشد موهاي كاشته شده بسته به مهارت پزشك و ابزار مورد استفاده متفاوت بوده ولي در هر حال از راندمان روش نواري FUT كمتر ميباشد
در مورد نحوه انجام كاشت مژه و عوارض ان توضيح دهيد؟
  كاشت مژه فقط در مواردي انجام ميشود كه قسمتي از مژه ها كاملا از بين رفته باشد ، براي كاشت مژه معمولا از موهاي سر استفاده ميشود ولي به دليل تفاوت جنس موهاي سر با مژه و بخصوص عدم انهناي انها ممكن است پس از عمل عوارضي مثل برگشت موها به داخل قرنيه چشم و.... بوجود بيايد.
بنابراين كاشت مژه در موارد بسيار محدودي انجام ميشود.
آيا رويش و كاشت مو به روش PRP دائمي است؟
   روش PRP روش كاشت مو نيست و از لحاظ علمي فقط در درمان ريزش موي سكه اي يا منطقه اي كاربرد دارد كه انهم در بعضي موارد موفقيت اميز است ولي در مورد ريزش موي ارثي كه اكثريت ريزش مو را تشكيل ميدهد تا كنون هيچ اثري ثابت نشده است ولي متاسفانه تبليغات نادرست بسياري در اين زمينه انجام شده است و هزينه هاي زيادي از بيماران دريافت ميگردد.
جوانی20ساله هستم که حدود 1 ماه است که کار سفیدکاری ساختمان میکنم که با گرد وخاک و گچ بسیاری سروکار دارم.احساس میکنم در این دوره ریزش موهایم زیاد شده.آیا دلیلش همین آلودگی هاست و تاثیری در ریزش دارن؟ دارم.احساس میکنم در این دوره ریزش موهایم زیاد شده.آیا دلیلش همین آلودگی هاست و تاثیری در ریزش دارن؟
  علت ريزش مو الودگي محيط نمي باشد اما عدم رعايت بهداشت موها در افزايش روند ريزش مو بسيار موثر است.
احتمالا شما داراي ريزش موي ارثي هستيد و اكنون به دليل محيط ريزش موي شما بيشتر شده است

جهت اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 ( خانم دكتر فشاركي) تماس بگيريد.
من 22 سالمه . از 19 سالگی ریزش مو دارم 2 سال تحت نظر پزشک بودم و مزو تراپی و هزینه اهی هنگفتی کردم ولی باز ریزش مو دارم . خواهش میکنم بگید چه کار کنم
  چنانچه علت ريزش موي شما ارثي باشد تنها راه درمان قطعي كاشت مو ميباشد .
در مرحله بعد درمان دارويي به صورت اسپري محلول و يا قرص ميتواند موثر باشد كه معمولا وابسته به زمان مصرف است يعني با قطع دارو وضعيت ممكن است برگردد در مراحل بعدي ليزر تراپي ، مزوتراپي ويا گاهي PRP تا حدي به جلوگيري از روند ريزش مو و پرپشت شدن موهاي كركي ميتواند كمك كند
جهت دريافت اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 ( خانم دكتر فشاركي) تماس بگيريد
آيا استفاده از اطوي مو و سشوار براي موها ضرر دارد؟
  استفاده از سشوار اطوي مو و هرگونه روشي كه با حرارت زياد انجام شود ميتوانند سبب اسيب به ساقه مو گردد . بنابراين بايستي در صورت استفاده از سشوار از حرارت كم و با فاصله حداقل 30 سانتي متري از موها اين كار انجام شود
حداقل و حداكثر مصرف فیناستراید چند ماه است که باعث کم شدن ریزش مو میشود؟
  داروي فيناسترايد به صورت قرص 1 ميلي گرم بايد حداقل به مدت 6 ماه مصرف شود تا اثرات ان در كاهش ريزش مو مشاهده شود . بيشترين تاثير اين دارو در كاهش سرعت ريزش مو در ناحيه وسط سر ميباشد و بهترين تاثيرات ان پس از حداقل 1تا 2 سال مشاهده ميشود . بهتر است مصرف ان تداوم داشته باشد.
آیا کشیدن سیگار پس از عمل کاشت در کیفیت موهای کاشته شده تاثیر دارد ؟
  بله كشيدن سيگار حتي در حد كم نيز باعث كاهش كيفيت رشد موهاي كاشده شده دارد .
حداقل سه ماه پس از عمل بايد از كشيدن سيگار پرهيز كرد. چراكه با كاهش خونرساني پوست سر باعپ عدم رشد موهاي كاشته شده ميشود.
آیا استفاده از رنگ های شیمیایی در ریزش مو اثر دارد؟
   بله، استفاده از رنگهاي شيميايي سبب افزايش ريزش مو ميگردد وبهتر است از رنگهاي گياهي استفاده نماييد.
لطفا در مورد دکترین متخصص کاشت مو که مجوز رسمی دارن بیشتر اطلاعات بدین؟
   كاشت مو يك رشته تخصصي ميباشد كه تنها داشتن تخصص جراح پلاستيك يا جراح سر و گردن و يا تخصص پوست دليل بر دانستن علم كاشت مو نيست .
براي اين رشته حتما بايد دوره مخصوص البته در خارج از كشور در مراكز اموزشي مخصوص ان گذرانده شود و بعد بر اساس ميزان كار و گذراندن دوره و داشتن تجربه كافي ميتوان در امتحان تخصصي ان كه هر ساله در كشور امريكا انجام ميشود شركت كنند كه شركت كردن در اين امتحانات مستلزم انجام دادن تعداد زيادي عمل كاشت مو مي باشد . در واقع بالاترين مدرك در اين رشته بورد تخصصي كشور آمريكاست
من از25سالگی به بیماری DLEدچارشدم وموهایم به صورت سکه ای میریزداکنون 32سال دارم و تاکنون بامراجعه های متعدد به پزشکان مختلف نتیجه ای نگرفته ام و به تازگی بادکتری اشنا شدم که روش PRP راپیشنهادکرده است یکبارهم برایم مزوتراپی انجام داد ودر مدت یک هفته گفت که موهایت درحال رشد است ایا امکان درمان وجود دارد؟
  روش PRP براي افرادي كه دارداي ريزش مو ي سكه اي مبباشند ميتواند موثر باشد روش مزوتراپي هم كه به عنوان روش مكمل ميتواند به شما كمك كمك كند اما اين روش ها درمان دائمي نيستند چراكه درمان PRP يا مزوتراپي تنها باعث بهبود وضعيت كنوني شما ميشود و چنانچه بار ديگر ريزش موي سكه اي شما عود كند بايد مجددا درمان گردد . براي انجام PRP ميتوانيد با شماره 09194594616 تماس حاصل فرماييد تا PRP با روش صحيح و هزينه مناسب براي شما انجام گردد
سلام پسر 25 ساله ام که از 21 سالگی موهام میریزه از همون وقت وفیناستراید مصرف کردم خوشبختانه موهام زیاد فرق نکرده .اما جدیدا یه کم کم پشت شده شامپو الپسین کافیین میزنم و ولی ریزش زیاد تر شده وقرص هم میخورم اما ریزش کم نمیشه به نظر شما چه کنم وجنس موهام هم فر وخشکه
   به نظر مكيرسد كه ريزش موي شما ارثي بوده و با مصرف فيناسترايد براي مدتي كنترل شده است اما بدانيد دارو درماني تا مدتي ميتواند اثر مثبتي داشته باشد چراكه واكنش گيرنده ها به دارو بعد از مدتي كم شده و اثر دارو كم ميشود .
روش درمان دائمي براي شما كاشت مو مي باشد و چنانچه در حال حاضر وضعيت ريزش موهاي شما به حدي ميباشد كه بتوان كاشت مو انجام داد به لحاظ سني هيچ منعي نداريد توصيه ما به شما انجام مشاوره حضوري و يا فرستادن عكسهايتان به ادرس ايميل پزشكان ما ( Dr.hamid@pezeshkemoo.com) ميباشد.
آیا با کاشت مو می توان مو در بین موهای موجود مو کاشت به نحوی که موها آسیب نبینند؟
  كاشت مو براي افراد داراي موهاي كم پشت نياز به مشاوره حضوري دارد چراكه بايد فاصله بين موهاي شما بررسي شده و به حدي رسيده باشده كه به بقيه موها اسيبي نرساند . در تكنيكهاي جديد كاشت مو وسايل به حدي ظريف شده ( در حد ميكرون) كه حتي در فواصل كم هم ميتوان كاشت مو انجام داد البته به شرطي كه پزشك شما تكنيكهاي شما را بداند و تجهيزات مربوط به ان را داشته باشد.
جهت مشاوره حضوري يا دريافت اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
بنده نزدیک 7 سال است که ریزش مو دام و روز به روز رو به تحلیل می باشد لذا با توجه به کم کاری تیروئدی که دارم و مزو تراپی و درمان های مختلف گیاهی و شیمیایی همچنان ریزش مو دارم و با مراجعه به یکی از پزشکان استفاده از روش PRP را پیشنهاد دادند که از عوارض این درمان و اینکه آیا اینکار ر ا انجام دهم یا نه، مرددم.خواهشمند است مرا راهنمایی فرمایید.
  به نظر ميرسد ريزش مو يشما ارثي باشد تمام روشهاي درماني كه به كار ميبريد در كاهش سرعت ريزش موي شما موثر بوده اما دائمي نيستند روش PRP هم كه تزريق پلاكتهاي تغليظ شده خون خود شما به پوست سر است كه هيچ گونه مقاله تاييد شده اي در مورد انجام PRP براي ريزش موي اندروژنتيك يا ارثي وجود ندارد و انجام اين كار براي شما در بهترين حالت يك نتيجه موقت و صرف زمان و هزينه ميباشد در مورد شما كاشت موي طبيعي درمان دائمي است جهت انجام مشاوره حضوري و كسب اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
بیماری آلوپسی اونیورسال چه راه حلی دارد وآیا میتوان مو کاشت من 20ساله مبتلا به این بیماری هستم چه راه حلی پیشنهاد می دهید
  در بيماري alopecia universalise امكان كاشت مو وجود ندارد. تنها روشهاي ترميمي و استفاده از كلاه گيس موثر ميباشد . گاهي استفاده از كورتون تراپي يا PRP در نمونه هاي جديد ميتواند موثر باشد
من 23 ساله هستم و از 20 سالگی دچار ریزش مو شدم . ریزش موی من ارثی می باشد. با توجه به اینکه در یزد ساکن هستم و عدم امکان مراجعه حضوری بنده خواهشمندم مرا در پیوند مو راهنمایی کنید و اینکه ریزش موهای من همچنان ادامه دارد ، آیا پیوند مو برای من امکان پذیر است یا باید صبر کنم تا ریزش موهایم تمام شود.
  ريزش موي شما ارثي است با توجه به سنتان لازم نيست كه موهاي سرتان كامل بريزد تا كاشت مو انجام دهيد در حال حاضر با تكنيكهاي جديد وسايل كاشت به اندازه اي ظريف شده است كه ميتوان لا به لاي موهاي خودتان نيز كاشت كرد . بنابراين شما ميتوانيد كاشت مو انجام دهيد ولي قبل از عمل بايد دارو مصرف كنيد تا موهاي خودتان نا انجا كه ممكن است حفظ گردد و تنها نياز به يك روز حضور در مركز داريد تا عمل كاشت مو براي شما انجام شود.
جهت دريافت اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
آیا کسی که موهای سرش شدیدا ریزش داره و عوامل ارثی و استرس عامل اصلی این ریزش تشخیص داده شده و به مرور زمان هم به حجم طاسی اضافه میشه راهی براش وجود داره که در سن جوانی 25 سالگی با مصرف دارو از ریزش همین موههایی که باقی مونده برای همیشه جلوگیری کنه؟البته برای من قیمت و دوره ی مصرف دارو اصلا مهم نیست و حاضرم تا آخر عمر دارو مصرف کنم. در چند جاخونده بودم که دارو و محلول فقط ریزش مو رو کند میکنه و از ریزش دائمی مو جلوگیری نمیکنه.
  انچه خوانده ايد درست ميباشد ، دارو درماني فقط به صورت موقت ميتواند ريزش موي سر را كند نمايد و ضخامت موهاي كركي را تا حدي افزايش دهد بنابراين فقط كاشت مو ميتواند در اين مورد به شما كمك كند.
دارو درماني ، ليزر درماني، مزوتراپي و حتي PRP در اين مورد به هيچ وجه دائمي نمي باشد.
در صورت تمايل به كسب اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد و خواستار مشاوره تلفني با خانم دكتر فشاركي باشيد.
من 2 بار کاشت مو را به روش نوار برداری از پشت سر انجام دادهام ولی نتیجه نگرفتم.آیا روش مناسبی وجود دارد؟
روش استاندارد برداشت مو در عمل كاشت مو FUT يا روش نواري ميباشد چنانچه انجام 2 بار عمل به روش نواري براي شما نتيجه اي نداشته با درصد زياد احتمال مشكل از پزشك شما ميباشد كه اطلاع و مهارت كافي در اين زمينه نداشته است .
در صورت تمايل عكسهاي خود را به ادرس dr.hamid@pezeshkemoo.com براي ما فرستاده تا وضعيت شما بررسي گردد.
در صورت تمايل به اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد و در خواست مشاوره با خانم دكتر فشاركي را داشته باشيد.  
متخصصین مو مصرف مادام العمر فين پشيارا تجويز میکنند در حالی که دکتران داروساز اکثرا مصرف طولانی انرا خطرناک میدانند لطفا نظر كارشناسي خود را در اين مورد بفرماييد.
   مصرف هر دارويي به جز داروهاي مجاز بدون نسخه حتما بايد تحت نظر پزشك و با كنترل باشد. هيچ دارويي حتي داروهاي الزامي بدون مصرف پزشك نبايد دائمي مصرف شود. مصرف فيناسترايد در جهت تامين كاهش ريزش مو هم از اين قاعده مستثني نيست.
فراموش نكنيد مصرف فيناسترايد پس از چند سال اثر اوليه را ندارد بنابراين مصرف مادامالعمر در اين روش مورد معني ندارد. طولاني مصرف كردن فيناسترايد اگر با نظر شما باشد حتما تحت نظر و با كنترل انجام بايد گيرد.
اخیرا تونیکی اختراع شده که به ادعای سازندگان ان باعث رشد مجدد موها میشود .نظر شما رو در مورد این تونیک میخواستم بدونم ؟
  با تحقيقاتي كه انجام داده ايم چنين تونيكي هنوز در هيچيك از مقالات و يا منابع علمي ذكر نشده و داراي تاييديه از هيچ يك از مراجع معتبر بينالمللي نميباشد .
لازم به ذكر است محلولها و تونتكهاي بسيار زيادي توليد شده اند كه گاها به طور موقت سبب ريزش مو ميگردند ولي هيچگاه پشتوانه علمي ندارند.
من 25 سالمه و با اینکه موهام خیلی پرپشت و حجیم بودن حدودا دو سه ماهه ریزش موهام خیلی شدید شده و یکم خالی شده ، چون پدرم و برادرم موهاشون خوبه پس حدس میزنم ارثی نیست .... به نظر خودم به خاطر استرس و اعصابمه ،آیا استرس تا این حد میتونه به ریزش مو کمک کنه ؟؟؟ اگه حدسم درسته میشه راه درمانو بهم بگین ...
   ژن ريزش مو بيشتر از سمت مادري به ارث ميرسد بنابراين ممكن است شما نيز از اقوام مادري خود به ارث برده باشيد . اگر اين چنين نيست خود استرس ميتواند به طور موقت ريزش مو را ايجاد و يا تشديد نمايد كه البته و با رفع استرس و پس از چند ماه به حالت عادي باز ميگردد.
38 ساله هستم از ريزش مو رنج ميبرم همه كاري انجام دادم ايا روش PRP ميتواند مفيد باشد؟
   روش PRP فقط تا حدودي در درمان ريزش موي منطقه اي ( موريسك) موثر است و تاكنون مدركي مبني بر تاثير ان در درمان ريزش موي ارثي و يا ساير دلايل ريزش مو وجود ندارد.
آیا رشد مو ها پس از كاشت مو نیز طبیعی هست و اندازه آن تا چه حدی میرسد یعنی به اندازه موهای طبیعی رشد دارد؟
  وهاي كاشته شده در واقع همان موهاي نواحي پشت گردن و اطراف گوشها هستند كه پس از برداشت با پيازشان به نواحي داراي ريزش مو منتقل ميشوند بنابراين تمام خصوصيات موهاي طبيعي را در بر داشته و كاملا به طور طبيعي رشد ميكنند و ضمنا هرگز ريزش ندارند.
آيا روشي هست كه پوست سر را با جراحي طوري جابجا كنيد تا نواحي كم مو كمي پوشانده بشه؟
  اين روش Flap نام دارد كه در چند سال گذشته بيشتر انجام ميشود ولي براي كساني كه بانك موي خوبي داشته باشند انجام كاشت مو ارجح است چون در روش فوق جاي محل جراحي به صورت يك خط روي سر باقي ميماند ولي در كاشت مو هيچ جايي باقي نمي ماند.
من 3 سال پیش توسط پزشكي با مبلغ گذاف کاشت مو انجام دادم ولیکن در حال حاضر از قبل از عمل هم بدتر شده ,چه کار باید کرد؟
  چنانچه قبل از كاشت مو داراي مو بوده ايد و تنها فضاي خالي بين موها يا قسمتهاي را كاشت كرده ايد به احتمال زياد بقيه موهاي شما ريخته است ، با مصرف دارو تا حدي ميتوانستيد اين پروسه را كاهش داده و به عقب بيندازيد اما به ياد داشته باشيم انچه باعث ريزش موي شما شده است وضعيت اندروژنتيك يا ارث شما ميباشد ، در برخي موارد پس از كاشت مو ساير موها دچار حالت shock loss ميشوند كه براي جلوگيري از اين پروسه بايد زودتر و هم زمان و با كاشت مو درمان شويد . در هر حال چاره ي كار شما كاشت مجدد مي باشد اما دقت كنيد انتخاب روش كاشت مناسب براي شما در اين حالت بسيار مهم است. جهت اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
آیا بعد از پیوند مو باید بطور مداوم ماینوکسیدیل مصرف کرد؟
  بعد از پيوند مو ملزم به مصرف دارو يا انجام ليزر نيستيد. مصرف ماينوكسيديل با توصيه پزشك و تحت نظارت پزشك شما بايد انجام شود ادامه يا قطع مصرف دارو با نظر پزشك است.
پسری 30ساله هستم که حدود 14 ماه پیش با روش fit عمل کاشت مو انجام دادم که بسیار موفقیت آمیز بود ولی متاسفانه حدود دو سه ماهی است که دوباره ریزش پیدا کرده اندمیخواستم ببینم این ریزش موقتی است یا خیر؟ ضمنا از zinc plus هم بنا به دستور پزشک استفاده کرده ام لطفا راهنمایی بفرمایید
  ريزش موهاي شما ممكن است ريزش موهاي كاشته شده نباشد و ساير موهاي شما ريزش پيدا كرده اند كه بايد مجددا توسط پزش خود معاينه شويد.
در كاشت مو به روش FIT يا FUE ممكن است برداشت از منطقي صورت بگيرد كه امكان ريزش ارثي مو را دارند چنانچه پزشك ماهر و با اطلاع نبوده ويا توسط تكنسين اين كار انجام شود احتمال برداشت از منطقه اشتباه وجود دارد ، بنابراين ممكن است به نظر شما تعداد موي زيادي برايتان كاشته شده باشد ولي تعدادي از اين موها از بانك موي حقيقي شما نبوده و دچار ريزش ميشوند.
ريزش پس از يك سال امر طبيعي نيست و به ياد داشته باشيد انتخاب صحيح پزشك در انجام اين كار بسيار مهم است.
حدود یک ساله که از ماینوکسیدیل استفاده میکنم و الان میخوام از خرگوشک (قزل گون)که یک ماده ی گیاهی است استفاده کنم ايا موثر است؟
  تنها دو داروي تاييد شده توسط FDA امريكا فيناسترايد و ماينوكسيديل است و جايگزيني ندارد ممكن است تركيبات گياهي بتواند تاثير داشته باشد مورد شك و سوال هستند.
بنابراين ترك داروي ماينوكسيديل ميتواند ريزش موي شما را برگرداند
من براي تهيه دارو لاتيس بايد كدام داروخانه مراجعه كنم چگونه تهيه كنيم لطفا مرا راهنمائي كنيد ؟
  داروي لاتيس يك داروي جديد ميباشد كه داراي تايديه FDA امريكا بوده و براي جلوگيري از ريزش مژه و رشد ان موثر است البته در تحقيقات جديد اين دارو را براي ابرو و موي سر هم موثر دانسته اند اين دارو در ايران مو جود نيست چنانچه شما خواستار اين دارو هستيد بايد يا از كشور امريكا تهيه نموده و يا از نمايندگيهاي پخش دارو در كشورهاي نزديك ايران و يا با شماره 09194594616 جهت راهنمايي تماس حاصل فرماييد.
آيا مصرف الكل قبل از كاشت مو ضرر دارد؟
  الكل سبب افزايش ريسك خونريزي به دليل افزايش زمان انعقاد خون ميگردد بنابراين بهتر است از 10_7 روز قبل از كاشت مو از خوردن ان پرهيز شود.
ایا موهایی که از پشت سر واطراف گوشها برداشته می شوند مجددا رشد می کنند یا ان ناحییه از سر برای همیشه کم پشت تر از گذشته خود باقی میماند ؟
  خير تمام فوليكولهاي مو برداشت ميشود و ديگر در ان محل مويي وجود ندارد كه ريشه كند اين مورد يكي از برتري هاي روش FUT نسبت به FIT است. يعني در روش FUT به دليل قرار گرفتن دو لبه برداشت كنار هم و رشد مو در روي خط برداشت هيچگونه كاهش تراكم مو ديده نميشود در صورتي كه در روش FIT كم شدن تراكم مو مشهود است.
ایا امکان استفاده از موهای سایر نواحی بدن ( دستها پاها و سینه) در پیوند مو وجود دارد ؟
  امكان دارد ، اما اين روش منسوخ شده است ، يكي از علتها به جاي گذاشتن اسكار‌(جاي زخم) در ناحيه برداشت ( قفسه سينه و دست ها) مي باشد و دليل مهم ديگر تفاوت رشد ، جنس و فاز رشد موهاي بدن است . موهاي بدن ممكن است بعد از 5-4 سال به فاز ريزش رفته و تا سالها در فاز ريزش باقي ميمانند بنابراين مجددا محل كاشته شده به وسيله موهاي بدن خالي ميماند ضمنا چون حالت كركي دارند نسبت به ساير موها وضعيت زيبايي ايجاد نمي كنند . در كل فايده اي ندارد.
درمان و روش پیشگیری از ازدیاد سفید شدن موهای را پیشنهاد فرمائید؟
  سفيد شدن موها پس از سن 18 سالگي در آقايان امري ارثي و طبيعي است . اما قبل از اين سن ميتوان به دليل كمبود بعضي ويتامين ها و مواد معدني مانند مس و روي باشد . در اين صورت بايد ازمايشات لازم و بر اساس نوع كمبود درمان لازم صورت گيرد . در سن بالاي 18 سالگي درمان قطعي براي موهاي سفيد وجود ندارد ولي جهت پيشگيري و كاهش سرعت سفيد شدن موها استفاده از ويتامينهاي گروه B ميتواند تا حدودي موثر باشد.
اینجانب خا نم 21 ساله به مدت 7ماه است که منطقه ای دایره ای شکل به قطر 2cmاز مو های واقع در فرق سرم کنده شده (به علت نالایق بودن آرایشگر)و از این موضوع رنج میبرم هم اکنون 2هفته هست هم محلول مینوکسیدیل 5% استفاده میکنم میخو استم بپرسم ادامه بدم یا نه؟
اگر پس از كنده شدن موها پيازهاي مو باقي مانده باشد قاعدتا بايد پس از 6 ماه تا 1 سال رشد نمايند . شما بايستي حدود 5 ماه ديگر صبر كنيد و محلول ماينوكسيديل را حتما ادامه دهيد . اگر موها رشد نكردند بايستي كاشت مو نماييد.  
اگه کسی سر باباش طاس باشه،میشه بگی موهای فرزندش نخواهدریخت،یااصلااگه بریزه مثل خودباباش نمیشه؟
ارث ريزش مو طبق قانون خاصي به فرزندان منتقل نمي شود . ضمن اينكه از لحاظ ژنتيكي ژنهاي مادري در ريزش مو بر ژنهاي پدري غالب هستند . بنابراين هيچگونه پيش بيني خاصي در اين زمينه تا قبل از سن بلوغ نمي توان كرد. البته اخيرا دانشمندان كانادايي تستي را ابداع كرده اند كه با استفاده از بزاق دهان قبل از سن بلوغ تا حدود 60% الي 70% ميتوان احتمال ريزش مو را بررسي كرد.  
بين دو داروي فيناسترايد و دوتاسترايد كدام يك اثر بخشي بهتري دارد و كدام را استفاده نمايم؟
  اثر فيناسترايد در كاهش سرعت ريزش موها و افزايش پر پشتي موها به اثبات رسيده است ولي اثر دوتاسرايد هنوز ثابت نشده است مضافا بر اينكه اوج اثر فيناسترايد را در تحقيقات تا حدود 5 سال ذكر ميكند و پس از ان كاهش اثر پيدا ميكند . در ضمن عوارض دوتاسترايد بيشتر از فيناسترايد گزارش شده است. بهتر است همان فيناسترايد را ادامه دهيد.
بعد از برداشت فوليكول تا زمان كاشت آن، حداكثر زمان كه فوليكول از بين نرود چه مدت است؟
   بهترين زمان كه بقاي فوليكولها تقريبا 100% است 4 ساعت مي باشد ولي تا 8 ساعت هم حدود 90% فوليكولها زنده ميماند پس از اين مدت به تدريج درصدي از فوليكولها از بين ميرود . البته بر اساس تحقيقانجام شده پس از 48 ساعت نيز اگر شرايط نگهداري فوليكولها استاندارد باشد هنوز 10_20 درصد انها زنده هستند.
سلام من 1 ساله قرص فيناسترايد مصرف ميكنم كه موثر هم بوده ولي از زماني كه اين قرص رو مصرف ميكنم در نغوذ كمي مشكل دارم همچنين ميل جنسيمم يكم كم شده ميگن اگه قرص رو بذارم كنار مشكلم حل ميشه ولي نميخوام دوباره موهام بريزه راهي نيست كه بدون ترك فيناسترايد اين مشكل حل بشه يا داروي ديگه جايگزين فيناسترايد كنم كه اين عوارض رو نداشته باشه
  داروي جايگزيني وجود ندارد ، اگر عوارض فيناسترايد شما را اذيت ميكند تنها بايد دارو را قطع كنيد البته ميتوان در زمان ترك فيناسترايد از محلول ماينوكسيديل يا اسپري ان استفاده كرد كه ريزش موها شديد نشود و موها مجددا به فاز ريزش نرود.
ایا باید ریزش مو کاملا قطع شده باشد که عمل کاشت و پیوند مو انجام شود یا خیر؟ایا سن محدوده سنی برای کاشت وجود دارد یا خیر؟
  خير لازم به ريزش كامل موها براي انجام عمل كاشت مو نيست و محدوده سني نيز ندارد اما بهتر است كاشت مو بعد از 21 تا 22 سال انجام شود.
تاثير شامپوي الپسين در جلوگيري از ريزش موي فرق سر (اندروژني) به چه ميزان است؟
   هيچ شامپويي اثر قطعي در درمان ريزش مو ندارد تنها از نظر رعايت بهداشت مو و سر و كم چربي موها ميتواند موثر باشد.
آيا براي كسي كه ريزش موي ارثي داره و بخواد از روش پي آر پي استفاده كنه آيا PRP هيچ تاثيري روي موهاي نازكش نداره؟
  قبلا هم گفته شده PRP روش درمان ريزش موي ارثي نيست شايد تا حدودي موهاي كركي و نازك را ضخيم كند ولي با قطع دوره درمان اثار ان هم از بين ميرود بنابراين تاثيري در بهبود وضعيت شما ندارد.
آيا هزينه كاشت مو توسط بيمه ها پرداخت مي شود؟
  با توجه به اينكه عمل كاشت مو جزء اعمال زيبايي محسوب مشود متاسفانه در ايران بيمه به اعمال زيبايي هيچ هزينه اي پرداخت نمي كند.
با سلام و خسته نباشید .من 32 سال سن دارم و طاسی سر در خانواده ما وجود دارد پدرم وبرادرم که در دوره دبیرستان شروع شدواکنون با طاسی کامل دارد.من از ناحیه وسط سر هیچ ریزشی ندارم اما در جلو به صورت خیلی کم این احساس ریزش را دارم.میخواستم بدانم این ریزش چگونه ریزشی است که از جلو سر است وآیا نوعی طاسی است و برای من بهتری راه برای جلوگیری از شدت و کاهش ان چگونه و یا با چه دارو و روشی است .
  به نظر ميرسد علت ريزش موي شما ارثي باشد معمولا دارو درماني در شروع ريزش مو اثر زيادي دارد و به راحتي ميتواند ان را كنترل كند بنابراين بهتر است شما مشاوره حضوري شده تا پس از اطمينان از علت ريزش مو براي شما درمان مناسب اعم از دارو درماني ، ليزر درماني و مزوتراپي درنظر كرفته شود.
پیوند مو از شخص دیگر تا چند درصد موثر است؟ موهای شخص مورد نظر باید چگونه باشد؟
   پيوند مو مانند پيوند ساير اعضاي بدن ميباشد يعني چنانچه بخواهيم از فردي عضوي را پيوند كنيم بايد حتما داروهاي كاهنده ي ايمني و كورتوني مصرف شود كه داراي عوارض خطرناكي مي باشد بنابراين جهت پيوند مو كه صرفا جهت زيبايي و افزايش اعتماد به نفس است مصرف اين داروها به هيچ وجه علمي و درست نبوده به همين دليل پيوند مو از شخص ديگر معني ندارد تنها دوقلوهاي كاملا يكسان ميتوانند از يك ديگر مو بگيرند.
مي كه جهت پيوند مو براي يك نفر استفاده ميشود از خود شخص و از منطقه اي در پشت سر كه بانك مو ناميده ميشود برداشت ميشود.
ایا سیگار کشیدن برای کسی که کاشت مو میکند ضرر دارد؟
  سيگار كشيدن سبب تغيير و مشكل در عروق خون رسان به فوليكولهاي مو مي شود در نتيجه ممكن است موهايي كه كاشته ميشوند خون رساني مناسبي نداشته باشند و رشد نكنند البته هيچ ميزان مشخصي وجود ندارد . يعني كسي كه 10 نخ در روز سيگار ميكشد ممكن است وضعيت بهتري نسبت به يك پاكت در روز سيگار مي كشد نداشته باشد پس در كل سيگار كشيدن براي مو مناسب نبوده و بهتر است حداقل 5_4 ماه پس از كاشت مو سيگار نكشيد.
آیا امکان دارد که ماینوکسیدیل یا هر داروی ضد ریزش دیگر را فقط شبها به پوست سر مالید؟
داروي ماينوكسيديل بايد به مقدار مشخص و 2 بار در روز مصرف شود مصرف يكبار در روز تقريبا اثري ندارد.  
پسر 24ساله ای هستم سه ساله که دچار ریزش مو شدم . سال گذشته به دکتر مراجعه کردم و به من ماینوکسیدیل تجویز کرد. در مدت استغاده اثر بخش بود اما بعد از قطع مصرف ریزش شدیدتر شده. هنوز خط رویش مو در جلوی سرم خوبه اما بینوهام کم پشت شده. به مظر شما درمان دارویی موثر تره یا کاشت مو؟
  درمان دارويي فقط تا زمان مصرف دارو موثر است و با قطع دارو مجددا ريزش موها شروع ميشود ولي شديدتر نمي شود در حال حاضر تنها درمان اساسي ريزش مو انجام كاشت موي طبيعي است با روشهاي جديد ميتوان در فواصل بيش از يك ميليمتر بين موها نيز پيوند مو را انجام داد . البته اگر بانك موي خوبي داشته باشيد ممكن است در اينده هم نياز به كاشت موي مجدد داشته باشيد چون موهاي موجودتان به مرور خواهد ريخت.
با سلام من پسري 31ساله 8سال است كه آلوپسيا دارم الان يك سال ات پشت سرم و ابروها و مژها در اومده وي بغله سرم خير آيا روش پي آر ي يا كاشت مو را ميتونم انجام دهم؟
  الوپشيا يعني ريزش مو اگر منظور شما ريزش منطقه اي (alopeciia areata) ميباشد كاشت مو كاربرد ندارد و معمولا از كورتون براي اين نوع ريزش استفاده مي كنيم . البته PRP هم ميتواند روش موثري براي اين نوع ريزش مو با شد كه عارضه اي هم ندارد .
اینجانب 29 سال دارم و از قرص و شامپو و ماینوکیسیدیل 5 درصداستفاده کردم و لی نتیجه نگرفتم آیا برای پیوند موی سر میتوانم اقدام نمایم دکترم به من گفته باید با شامپو و ماینوکسیدیل 5 درصد 3 سال درمان نمایم و سپس سراغ پیوند موی سر بروم ولی از دارو و قرص و شامپو نتیجه ای نگرفتم لطفا راهنمایی فرمایید
  با توجه به سن شما هيچ احتياجي به صبر كردن نداريد البته مصرف قرص فيناسترايد براي نگه داشتن بيشتر موهاي خودتان مفيد است ولي به راحتي ميتوانيد كاشت مو انجام دهيد .
اينكه ميگوييد بعضي از پزشكان گفته اند بايد موهايتان بريزد تا كاشت مو انجام دهيد گاها به دليل اين است كه امكان كاشت مو در بين موها براي انها مقدور نيست چراكه احتياج به علم و تجهيزات مخصوص دارد حتما بايد تيغهاي خاصي با ضخامت 0.6 _0.5 ميلي متر استفاده شود كه به موهاي خود شخص اسيب وارد نكند .
جهت اطلاعات بيشتر با شماره 6288005_0311 مركز اصفهان تماس بگيريد.
آیا شانه لیزری در رشد مجدد مو موثر است؟ عوارضی دارد یا خیر؟
   ليزر تراپي يكي از روشهاي پيشنهادي در جهت كاهش ريزش مو ميباشد كه با افزايش خون رساني اثر خود را ميگذارد .
شانه ليزري hair max داراي FDA بوده و هيچگونه عارضه اي ندارد اما در مورد ديگر شانه هاي ليزري تاييديه اي وجود ندارد.
پسری 24 ساله هستم که از4سال پیش مشکل افسردگی دارم از همان زمان هم ریزش مو پیدا کردم ولی خیلی زیاد نبود ولی از 2سال پیش ریزش موهام خیلی شدید شد به طوری که هنگام شانه کردن و یل شستن تمام موهام می ریخت حتی شبها که می خابیدم وقتی صبح بیدار می شدم می دیدم تا نزدیک به 100عدد از موهام روی متکام ریخته .چند ماه پیش به روان پزشک مراجعه کردم یه قرص فلوکستین 10 میلی گرم و نورتریپتیلین 10میلی برام نوشت وریزش موهام خیلی کم شد به طوری که شبا که می خابیدم شاید 2یا 3 عدد از موهام می ریخت و موقع شانه کردن هم همینطور .یکی دو ماه بعد برای اینکه بهتر بشه به متخصص پوست مراجعه کردم داروی ماینوکسیدیل دست ساز وفینستراید ایرانی و قرص زینک 25 میلی گرم امریکایی برام نوشت که حدودا تا 2 ماه بعد از مصرف خوب بود و ریزش موهامو متوقف کرد حالا نمی دونم توقف ریش موهام به خاطر داروهایی بوده که دکتر پوست نوشته یا یا به خاطر داروهای دکتر روانپزشک و کم شدن استرس و اعصابم بوده و لی الان چند ماهه دباره ریزش موهام زیاد شده در حال حاضر هم هر دو نوع دارو یعنی هم ضد افسردگی و هم ریزش مو رو مصرف می کنم و باز ریزش موهام زیاد شده به طوری که فرق سر و یک کمی هم دو طرف شقیقه ام ریخته .به خاطر همین هم از درس و دانگاه و کلا از زندگی نا امید شدم و دلم می خاد بمیرم و لی کچل نشم خاهش می کنم کمکم کنید .
  افسردگي يكي از مواردي است كه باعث ريزش شديد مو ميشود مراقب باشيد درمان افسردگي را ادامه داده و حتما تحت نظر پزشك باشيد و داروها را قطع نكنيد همين نگراني از وضعيت موها ميتواند افسردگي را تشديد كند و ريزش موهيتان را زياد كند چنانچه بخواهيد كاشت مو انجام دهيد حتما بايد افسردگي شما كنترل شده باشد چراكه افسردگي حتي روي موهاي كاشته شده نيز اثر ميگذارد
ايا برای کاشت مو نیاز به کچل کردن سر هست یا خیر ؟
  در روش بدون جراحي يا FIT موها حتما بايد با تيغ تراشيده شود اما در روش با جراحي يا FUT احتياج به تراشيدن يا كوتاهي موها نيست و با موي بلند هم ميتوان برداشت را انجام داد.
مدت 2 سال است که قرص فین پشیا مصرف میکنم . حال قصد دارم مصرف دارو قطع کنم . میخواستم بدونم باید ابتدا مصرف این دارو را کم کنم مثلا یک روز در میان بخورم و به مرور قطع کنم یا لزومی ندارد ؟
  نيازي به كم كردن و سپس قطع دارو نيست شما ميتوانيد به يكباره مصرف دارو را قطع نماييد ولي با قطع دارو مجددا ريزش موهاي شما شروع ميشود.
آیا تاییدیهFDA برای هیرمکس هرگونه احتمال عوارض جانبی را منتفی می کند؟ تاثیر این دستگاه ،چشمگیر می تواند باشد یا در حد تاثیر موضعی مثل مینوکسیدیل است که در اینصورت گزینه ارجح کدامیک است؟
  ليزرتراپي يك روش درماني بعد از دارو درماني ميباشد ، دستگاه ليزر هيرمكس FDA دارد اما خود ليزر تراپي هنوز تاييديه قطعي ندارد و احتمال درمان ريزش مو با ليزر پيش بيني شده نمي باشد.
در خبرها آمده بود که تا کمتر از 2 سال آینده ، طاسی سر مردان با استفاده از سلولهای بنیادی به طور کامل درمان می شود . میخواستم ببینم این خبر تا چه حد صح
  در حال حاضر تحقيقات در اين زمينه به سمتي پيش ميرود كه به هيچ وجه دورنماي طاسي با سلولهاي بنيادي تا دو سال اينده به نظر نميرسد ،هنوز كاشت موي طبيعي تنها درمان قطعي طاسي مردان است.
آيا تاثير گذاري ماينوكسيديل به صورت فوم با حالت لوسيون ان برابر است؟
  فوم ماينوكسيديل در ناحيه وسط سر اثر بهتري دارد و جواب ان نيز سريعتر است اما فرم محلول يا لوسيون ان براي قسمت جلوي سر مفيد تر است.
آيا كاشت موبراي خانم ها موثر است و دچار ريزش مجدد نمي شود؟
كاشت مو براي خانم ها هم ميتواند انجام شود اما بايد علت ريزش مو مشخص شود چراكه در خانم ها علت هاي زيادي سبب ريزش مو ميشود كه چنانچه اين علتها درمان نشود ممكن است موهاي كاشته شده هم دچار ريزش شود ولي چنانچه علت ريزش مو مشخص باشد به هيچ وجه موهاي كاشته شده نميريزد.  
میخواستم بدونم مصرف دوتاستراید عوارض زیادی داره یانه؟میخوام مصرف فیناسترایدو قطع کنم بجاش دوتاستراید مصرف کنم.
  ميزان تفاوت اثر بخشي بين دوتاسترايد و فيناسترايد هنوز به اثبات نرسيده ولي انچه مسلم است عوارض دوتاسترايد بيشتر از فيناسترايد است.
بهتر است فعلا فيناسترايد را ادامه دهيد.
آيا درمان قطعي براي الوپسيا وجود دارد يا خير؟
  چنانچه منظور شما الوپسي اره اتا يا ريزش موي سكهاي يا موريسك ميباشد ، خير درمان قطعي وجود ندارد و چنانچه منظور شما الوپسي به معناي ريزش مو ميباشد درمان دائمي كاشت موي طبعي بوده ولي روش قطعي براي جلوگيري از ريزش موها وجود ندارد.
ايا مصرف فیناستراید1mgبه طور همیشگی باعت عقیم شدن ميشه؟خیلی نگرانم لطفا کامل راهنماییم کنید
  مصرف قرص فيناسترايد به هيچ عنوان سبب عقيم شدن نميشود فقط ممكن است سبب كاهش ميل جنسي شود كه معمولا موقتي بوده و پس از چند ماه برطرف ميگردد.
در کاشت مو با روش fit آیا موی سر بایستی تا چه حد کوتاه شود؟
   در كاشت مو به روش FIT بايد موي سر كاملا كوتاه شود در حالي كه در روش FUT ميتوان با موي بلند هم كاشت مو انجام داد
آيا مصرف ماينوكسيديل در دوران بارداري مضر است؟
  ماينوكسيديل در طبقه بندي مصرف داروها در بارداري جز طبقه C ميباشد . عوارض جانبي اين داروها در دوران بارداري هنوز به طور كامل مطالعه و به اثبات نرسيده است . بهتر است اين دسته از داروها در طول زمان بارداري مورد استفاده قرار نگيرد.
آيا استفاده از تركيبات و روغن هاي گياهي در رشد موها موثرند؟
  اثرات تركيبات و روغنهاي گياهي در تقويت مو به اثبات نرسيده است حتي بعضا ممكن است عوارضي نيز در بر داشته باشد.
موی سر من ارثی کم پشت است آیا روش پي آر پي برای درمان کم پشتی موهای من تاثیر گذار هست ؟
  روش پي آر پي در درمان ريزش موي ارثي يا اندروژنتيك هيچگونه تاثيري ندارد و استفاده از اين روش بدين منظور اخيرا توسط وزارت بهداشت نيز ممنوع شده است . اين روش فقط در درمان ريزش موي منطقه اي (Alopecia areata) ممكن است تا حدودي موثر واقع شود.
آيا براي خانمها ترميم مناسب تر از كاشت مو مي باشد؟
  اگر ريزش موي خانمها ارثي باشد بهترين و اساسي ترين راه پيوند موي طبيعي است . مسلما موي قابل رشد ، طبيعي و بدون ريزش قابل مقايسه با با كلاه گيس و موي مصنوعي نيست . استفاده از روشهاي ترميم مو مانند كلاه گيس فقط در مواردي كه انجام پيوند موي طبيعي (كاشت موي طبيعي) به هر دليل مقدور نباشد پيشنهاد ميگردد.
مدت سه سال است موهای من به علت کندن کم پشت شده وپیاز خودراازدست داده به متخصص مو مراجعه کردم وشرایط کاشت مورابرای خودم پرسیدم گفت فاصله ی موهابایدبیشترازیک سانت باشد آیاگفته ایشان حقیقت دارد وبرای برای موهای کم پشت من که کمترازیک سانت است امکان کاشت مو برای موهای من امکان پذیر است؟
  استفاده از ابزار جديد امكان انجام كاشت مو در هر جا كه فاصله موها از حدود 2_1 ميليمتر بيشتر باشد وجود دارد . اگر موها به هر علت كنده شوند و تا حدود 1 سال بعد مجددا رشد ننمايند ميتوان از كاشت موي طبيعي استفاده نمود . شما بهتر است ابتدا توسط يك متخصص پوست و مو معاينه شويد .
در مورد روش hrt میخواستم بدونم. آیا این روش جدیدیتر از fut و ترکیبیه؟
  اين اصطلاح و اصطلاحات مشابه همانند SUT و غيره همگي مربوط به ترميم مو هستند كه در واقع همان موهاي مصنوعي و يا انواع كلاه گيس ميباشد و ارتباطي با پيوند موي طبيعي يا همان كاشت مو كه يكي از رشته هاي تخصصي پزشكي است و در ان از فوليكولهاي زنده ي مو استفاده ميشود ندارد.
آيا مصرف داروهای خوراکی که موجب تأخیر در انزال آقایان می گردد می تواند موجب ریزش مو گردد؟
  خير، مصرف داروهاي تاخير دهنده انزال سبب ريزش مو نميگردد و تداخل دارويي ميان اين دسته از داروها و فيناسترايد تا انجا كه اينجانب مطالعه كردم وجود ندارد. (دكتر كهنموئي)
زنی 34 ساله هستم و در سال 86 ابروهای خود را تاتو نمودم واکنون رنگ تاتو رفته و موهای کمی در ابروهایم درآمده است و میخواهم اقدام به کاشت ابرو نمایم آیا کاشت ابرو عوارضی ندارد و مانند قبل رشد می کند یا نه و چون بنده پوست بسیار حساسی دارم زخم ناشی از لیزر ضرری نخواهد داشت
  راي كاشت ابرو اصولا از موهاي سر استفاده ميگردد. رشد موهاي سر بيش از موهاي ابرو است وتا حدود يك سال و نيم بعد از كاشت ابرو كم كم رشد موهاي سر در ناحيه ابرو و كاهش ميابد ولي در اين مدت بايستي مرتبا انها را كوتاه نگه داريد. نكته ديگر اينكه حتي با جديدترين تكنيكها امكان كاشت ابرو با تراكم و جهت و زاويه كاملا طبيعي وجود ندارد . در كاشت ابرو از ليزر استفاده نميشود . بهتر است توسط يك متخصص كاشت مو تحت معاينه قرار بگيريد تا ببينيد امكان كاشت ابرو براي شما وجو دارد يا خير.
آیا با اصلاح و تراشیدن موهای بدن میتوان به رشد موی سر کمک کرد؟
  اصلاح و تراشيدن موي سر هيچ كمكي به رشد موها نمي كند.
بهترین سن برای کاست مو چه سنی است؟
  كاشت مو محدوديت سني ندارد اما بهتر است بعد از 21 سالگي كاشت مو انجام شود.
من در اکثر افرادی که کاشت مو انجام داده اند . مشاهده کردم که کاشت مو در قسمت تحتانی به خوبی و پری قسمت فوقانی و جلو سر نمی گردد . آیا درست است که خون رسانی در این قسمت کمتر است و به این دلیل کاشت در این ناحیه کمتر نتیجه می دهد یا اینکه علل دیگری می تواند داشته باشد؟لطفا راهنمایی فرمائید.
  خير اين مساله ربطي به خون رساني ندارد . جريان خون در همه نواحي پوست سر يكسان است. در عمل كاشت مو معمولا در موارديكه وسعت طاسي سر زياد بوده و مساحت پوست سر نيز زياد است اگر فرد متقاضي كاشت مو تمايل به پوشش كامل مناطق طاسي داشته باشد با توجه به اينكه بانك مو از لحاظ تراكم و تعداد قابليت پوشش كامل مناطق طاسي را داشته باشد پزشك جراح پيوند مو براي توزيع اين ميزان محدود مو طوري برنامه ريزي مينمايد كه نواحي جلوي سر شامل خط مو و قسمت پيشاني را كه از لحاظ زيبايي چهره نقش بسيار مهمتري ايجاد ميكند با تراكم بالا تر و نواحي عقب تر شامل نواحي مغز سر را اجبارا با تراكم پايين تري كاشت مو نمايدو به اين صورت از ميزان محدود گرافتها ميتوان نهايت استفاده را در باز گرداندن زيبايي چهره و در عين حال ايجاد پوشش نسبي در نواحي كم پشت و يا طاس نمود.
مدت 2 ساله که در ناحیه جلو و فرق سر دچار ریزش و نازکی مو شده ام میخواستم بدونم با مصرف قرص فیناستراید ریزش موهایم قطع میشود ؟
  قرص فيناسترايد با مصرف مداوم سبب كاهش سرعت ريزش مو بويژه در نواحي فرق سر ميشود ضمنا اثرات ان از حدود 6 ماه پس از مصرف هويدا ميشود . معمولا ريزش موها بطور كامل قطع نميشوند . در ضمن اين قرص سبب رشد مجدد تعدادي از موها نيز ميشود . نكته مهم اينكه اثرات اين دارو تا زماني كه ان را استفاده كنيد ادامه دارد و در صورت قطع مصرف ريزش موهايتان دوباره شروع ميشود.
آیا درد قفسه سینه از عوارض ماینوکسیدیله؟
  درد قفسه سينه بطور كلي از عوارض مصرف ماينوكسيديل نيست ولي مصرف بيش از حد ان ميتواند سبب سردرد و حساسيت پوستي شود . به هر حال هر نوع دارويي ممكن است عوارضي هرچند نادر را هم باع شود.
شما بهتر است توسط يك متخصص قلب و عروق از لحاظ سلامت قلبي و عروقي معاينه شويد . ماينوكسيديل را نيز مجددا شروع كنيد اگر با شروع مصرف ماينوكسيديل دچار درد قفسه سينه شديد در اين صورت ممكن است اين عارضه به مصرف ماينوكسيديل ربط داشته باشد و بايستي ان را قطع نماييد.
خانمي هستم كه مدت 5 ماه است فيناسترايد مصرف میکنم به دلیل مشکلات هورمونی و تنظیم قاعدگی وهنوزم ازدواج نکردم مخواستم بدونم تاچه مدتی اثرات این دارو در صورت مصرف نکردن دارو از بین میرود؟
  اولا بنابر عقيده اكثر منابع علمي مصرف فيناسترايد در زنان در سن باروري مجاز نيست و فقط به خانمها پس از سن يائسگي تجويز ميگردد. ضمنا دوز مصرف ان 1 ميلي گرم در روز است و نه بيشتر. با قطع مصرف دارو اثرات ان پس از چند روز از بين ميرود.
آیا مصرف داروهای تقویت کننده نیروی جنسی در آقایان که همراه است با ازدیاد میزان هورمون تستوسترون خون و اسپرم ، می تواند موجب ریزش مو و یا ازدیاد آن گردد و تداخل دارویی با قرص فیناستراید ندارد ؟
  داروهاي هورموني نظير تستوسترون يا ناندرولون كه در مواردي مانند افزايش ميل جنسي و نيز در بدن سازي براي تسريع حجم دهي عضلات مورد استفاده قرار ميگيرند داراي عوارض جانبي بسيار از جمله تشديد ريزش مو ميشوند. طبيعتا اين داروها بر ضد فيناسترايد عمل ميكنند.
چند درصد احتمال دارد کاشت مو با شکست مواجه شود و موی کاشته شده دوباره ریزش کند؟
  با سلام و با تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو

سوال بسيار مهم و جالبي كرده ايد . عوامل بسيار زيادي در ميزان موفقيت عمل كاشت مو موثر است كه به طور كلي به سه دسته تقسيم ميشوند:

الف_عوامل وابسته به پزشك و تيم پزشكي كه مهمترين فاكتور در ميزان راندمان كاشت مو محسوب ميشوند . هرگونه اسيب وارده به پيازهاي مو در هريك از مراحل كاشت مو ميتواند سبب عدم رشد و يا رشد ضعيف موها گردد. دانش ، مهارت و تجربه پزشك در انجام عمل و نظارت مستمر وي بر كار تيم بسيار حائز اهميت است .
متاسفانه امروزه شاهد ان هستيم كه تعدادي از تكنسينها به صورت غير قانوني اقدام به كاشت مو مينمايند و يا اينكه با پرداخت مبلغي به يك پزشك فاقد دانش و تجربه در زمينه پيوند مو و اكثرا بدون حضور وي دست به عمل كاشت مو ميزنند كه در اكثريت موارد شكست عمل ويا ايجاد عوارض بعد از عمل از همين امر ناشي مي شود.

ب_عوامل وابسته به خود بيمار : بيماري هايي نظير ديابت پيشرفته ، مصرف داروهايي نظير اسپرين كه سبب خونريزي بيش از حد حين كاشت مو ميشود و نيز سبب از بين رفتن گرافتهاي مو در نتيجه عدم رشد كافي موها ميشود. كشيدن سيگار نيز مي تواند همين مساله را نيز باعث شود.

ج_ عوامل نامشخص در موارد بسيار نادر عليرغم رعايت تمامي نكات فوق ممكن است نتيجه مطلوب و رشد كافي موها اتفاق نيفتد. پزشكان جراح پيوند مو عوامل ناشناخته اي را در اين موارد دخيل ميدانند و به انها x factor ميگويند.
آیا راهی بغیرازکاشت مو برای ریزش ارثی مو وجود داردایاواقعا شامپوها موثرهستندپس چراکاشت مو وجودارد ؟
  تنها داروهاي موثر در ريزش مو ماينوكسيديل و فيناسترايد ميباشند و مواردي مثل ليزر تراپي يا مزو تراپي ميتواند بعد از دارو كمك كننده باشد ، اما همه اين موارد اثر موقت داشته و سرعت ريزش مو را كند ميكند . تنها روش دائمي درمان ريزش موها و طاسي سر كاشت موي طبيعي ميباشد موهاي كاشته شده موها خود شما هستند و رشد طبيعي دارند و ميتوانيد انها را كوتاه كرده يا تيغ بزنيد و ميتواند نمكاي طبيعي صورت شما را برگرداند ، شامپوها تنها اثر كمكي داشته و اثر درماني ندارد.
ایا زنان هم برای کاشت مو باید نقطه مورد نظر را کچل کنند؟
  ميتوان با موهاي بلند هم كاشت مو انجام داد اما شرايط خاص خود را دارد بهتر است موهاي منطقه ي كاشت ترجيحا كوتاه بوده تا بقا و رشد موهاي كاشته شده بهتر باشد.
تاثير داروي ماينوكسيديل چه اندازه است و بعد از چه مدت باعث رشد موها ميشود؟
   ماينوكسيديل در 50% افرادي از ان استفاده ميكنند بسيار موثر و در 25 % موارد تا حدودي موثر و در 15 % موارد اثر ضعيف و در 10% موارد بي اثر است. اين دارو معمولا در 4 تا 6 هفته ابتداي مصرف تا حدودي سبب افزايش ريزش موها شده ولي پس از ان سبب تثبيت موها و پس از گذشت حدود 3 ماه سبب تحريك رشد مجدد موها و كاهش سرعت ريزش انها و نيز افزايش ضخامت موها مي گردد. از عوارض شايع اين دارو افزايش رشد موها در صورت و بدن ميباشد.
پسری 25 ساله هستم. حدود 2 سال پیش مژه های من شروع به ریزش کرد و الان کاملا مژه های من ریخته. پزشک مراجعه کردم و میگن مشکل عصبیه و البته بی ارتباط هم نیست. میخواستم ببینم میتونم مژه بکارم؟
  شما ميتوانيد كاشت مژه انجام دهيد البته بايد علت ريزش مژه شما برطرف شده باشد ، مژه كاشته شده دائمي بوده و مشكلي نخواهيد داشت . البته مواردي در مورد مژه كاشته شده به شما توصيه ميشود كه بايد حتما در نظر داشته باشيد.
من حدود 6 ساله ریزش مو دارم 24 سالمه. پشت سرم خالی شده. آیا میتونم این یه قسمت رو فقط بکارم؟ یعنی مرحله ای بکارم. الان موهام پر پشت بشه دوباره خالی تر شد دوباره بکارم. یعنی نمی خوام موهام هیچ وقت کم پشت باشه!
  با سلام و با تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو

كاشت مو عمل يك مرحله اي نيست شما در طي چند مرحله ميتوانيد كاشت مو را انجام دهيد چون عمل كاشت مو يك عمل زيبايي است و در جهت حفظ وضعيت ظاهر بنابراين شما ميتوانيد در حال حاضر كاشت مو كنيد .
به ياد داشته باشيد جهت جلوگيري از ريزش ساير موها قبل از عمل احتياج به استفاده از دارو و مراقبت خاص داريد و حتما بايد تحت نظر پزشك كاشت مو باشيد . شما ميتوانيد جهت دريافت اطلاعات بيشتر يا مشاوره حضوري با آقاي دكتر كهنموئي با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
بنده به دليل استرس موهاي خود را ميكندم ايا دارو درماني موثر است يا كاشت مو؟
  در اين مورد شما ( تريكو تيلو مانيا ) بايد تا 6 ماه صبر كنيم چنانچه تا 6 ماه رشد مجدد نداشتيد در اين صورت ميتوانيد از كاشت مو استفاده نماييد. داروها تا 6 ماه اول ميتوانند استفاده شوند و پس از ان به عنوان كمك درمان. به ياد داشته باشيد بايد حتما مورد شما ( كندن موها به دليل استرس) رفع شده باشد وگرنه مجددا موها را ميكنيد.
اخیراً تبلیغات زیادی در ارتباط با روش جدیدی در کاشت مو به نام «کاشت موی اتوماتیک» یا (SAFER) دیده می شود. لطفاً دربارۀ این روش توضیح دهید و بفرمایید آیا این روش همان «کاشت مو توسط روبات» است یا خیر؟
   این روش هیچگونه ارتباطی با کاشت موی روباتیک یا توسط روبات ندارد. روبات کاشت مو همانطور که قبلاً در قسمت «آخرین خبرها» در مورد آن توضیح داده شده آرتاس (ARTAS) نام دارد که در آمریکا در حال ساخت است. در آخرین همایش بین اللملی سالیانه انجمن جراحان پیوند مود (ISHRS) که در سال 2011 در شهر آنکوریج در آمریکا برگزار شد سازندگان این روبات فقط از ماکت آن پرده برداری کردند و اظهار داشتند با توجه به نواقص زيادي كه اين روبات دارد هنوز به حد توليد صنعتي و قابل فروش نرسيده و در حال حاضر مشغول رفع نواقص آن می باشند. بنابراین روبات پیوند مو نیز هنوز در دنیا کار خود را شروع نکرده است.
در مورد روش «کاشت موی اتوماتیک» یا (SAFER) این روش در واقع همان روش FIT یا FUE است که توسط دستگاه انجام می‌شود که البته دارای معایب زیادی است. جهت کسب اطلاعات بیشتر به بخش «آخرین خبرها» در پایین همین صفحه مراجعه نمایید.
درباره کاشت مو ترکیبی که در یک جلسه15 تا16 هزار تار مو گذاشته میشود توضیح دهید.
  منظور از كاشت موي تركيبي استفاده از هر دو روش برداشت FUT و FIT در عمل كاشت مو ميباشد برداشت 15 تا 16 هزار تار مو غير ممكن است چنانچه بخواهيم اين تعداد مو را از پشت سر برداريم پشت سر شما طاس به نظر ميرسد ولي برداشت مو با تعداد بالا در حد نهايت ممكن در طي يك جلسه با استفاده از روش تركيبي امكان پذير است هزينه ان بسته به تعداد تار موي برداشت شده دارد .
آيا درمان قطعي براي الوپسي اره اتا وجود دارد؟
  الوپسي اره اتا درمان قطعي ندارد كورتون تراپي ميتواند ان را درمان كند ولي احتمال بروز مجدد وجود دارد در حال حاضر P R P به عنوان يك جانشين بي عارضه بجاي كورتون تراپي ميتواند انجام شود .
بعد از استفاده کامل ماینوکسیدیل و اثر بخش بودن آن ورویش مو چطور باید آنرا قطع کرد(به تدریج یا یکدفعه)؟
قطع ناگهاني يا بتدريج دارو در عدم برگشت ريزش مو موثر نيست با قطع دارو اثرات ان از بين ميرود البته علت ريزش موي شما نيز در اين امر مهم است اگر علت ريزش موي شما ارثي باشد قطع دارو باعث برگشت ريزش موي شما ميشود دارو درماني با ماينوكسيديل و فيناسترايد تاييد شده FDA امريكا در درمان ريزش مو و البته به طور موقت ميباشد.
  
کاشت مو در خانم ها بهتر است قبل یا بعد بارداری انجام شود یا فرقی ندارد؟
  بعد از بارداري چراكه در هنگام حاملگي ودوران شير دهي امكان ريزش مو وجود دارد بنابر اين بهتر است كاشت مو بعد از دوران شير دهي انجام شود.
ايا كاشت مو يك كار علمي تاييد شده در جهان است؟ايا عوارضي مثل سردرد يا سرطان دارد؟
  كاشت مو كاملا تاييد شده است ، انجمن تاييد شده در جهان دارد و به هيچ وجه سرطان يا سر درد نمي دهد البته در ايران و بعضي كشورها كاشت مو توسط تكنسين و بدون حضور پزشك بعضا توسط پزشك غير ماهر و غير مطلع انجام ميشود . صرف متخصص پوست بودن يا جراح پلاستيك دليل بر داشتن دانش كاشت مو نمي باشد . جهت اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
هزینه کاشت مو و زمان انجام عمل تقریبا جقدر است؟
   هزينه كاشت مو بر اساس روش كاشت ، تعداد تار موي مورد نياز ، جنس مو رنگ مو و ضخامت مو ميباشد . از نظر زمان هر عمل تقريبا بين 6_4 ساعت طول ميكشد .
پسر 12 ساله که از حدود نه سالگی موهایش به صورت سکه ای ریخته وتا کنون هیچ دارویی تاثیر نکرده لطفا راهنمايي نماييد؟
  شما ميتوانيد از روش PRP هم استفاده نماييد اما به ياد داشته باشيد علت ريزش موي سكه اي نا شناخته است و حتي درمان مكمل هم تضميني بر دائمي بودن ان نمي باشد.
با سلام سؤال من این است که آیا مناطق صاف سر موهای نهفته یا به خواب رفته دارند؟ و آیا میتوان با داروهایی مثل فیناستراید و ماینوکسیدیل باعث تحریک رشد مجدد موها در این مناطق شد؟
  با سلام و با تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو

بيشترين تاثير اين داروها در تحريك مجدد رشد موها تا قبل از سن 25 سالگي است كه احتمال ضخامت گرفتن و رشد موهاي نازك شده وجود دارد ولي بعد از اين سن تاثير اين داروها در تحريك فوليكولهاي غير فعال به تدريج كمتر وكمتر ميشود
آیا محلول گیاهی موضعی به نام رینفولتیل نیز میتواند مانند داروهای کلاسیک ماینوکسیدیل و فینستراید عمل کند؟
  اين دارو جزء داروهاي اثبات شده در درمان ريزش مو نمي باشد ولي به عنوان يك داروي مكمل در افزايش رشد موها در كنار داروهاي تاييد شده ميتواند مورد استفاده قرار گيرد
مرد 32 ساله ای هستم که مناطق جلو، وسط و کمی از پشت سرم بسیار کم مو شده است. پزشک من میگوید که امکان ترمیم موفقیت آمیز برای مناطق وسط و پشت وجود نداشته و عمل کاشت باید فقط برای جلوی سر انجام شود زیرا در صورت موفقیت ظاهری پیوند در مناطق عقب، این موها در طولانی مدت خواهد ریخت. آیا این مطلب صحت دارد؟
  اگر برداشت گرافتهاي مو از نواحي صحيح در بانك مو انجام گيرد به دليل اينكه اين گرافتها فاقد گيرنده هاي ژنتيكي هستند بنابراين چهدرقسمتهاي جلو وچه در قسمتهاي مغز سر كاشته شوند هيچگونه ريزشي در اينده نخواهند داشت بنابراين مطلب فوق از لحاظ علمي صحيح نيست.
آیا امکان ریزش مجدد مو پس از انجام PRP و کاشت مو وجود دارد یا اینکه به طور دائم جلوی ریزش آن گرفته خواهد شد؟
گر عمل كاشت مو بر اساس اصول علمي انجام گيرد موهاي كاشته شده به هيچ وجه نخواهند ريخت . PRP اثري در درمان ريزش مو ندارد و از لحاظ علمي مردود شده است . فقط ممكن است چند ماهي موقتا سبب كاهش سرعت ريزش موها شود كه انهم به دليل PRP نيست بلكه به دليل اثرات تحريكي سوزنهاي است كه در PRP استفاده ميشود.  
من در 3 سالگی دچار ریزش مو کلی دربدن و صورت شده ام و از ان به بعد با تزریق کورتون تا سن 18 سالگی دارای مو درصورت و بدن بودم از18 سالگی به بعد دچارریزش ابرو و موژه و ریزش سکه ای در سر شده ام . پیشنهاد شما برای من چیست ؟ ایا کاشت ابرو و مو می تواند مفید باشد ؟
  علت ريزش مو يشما الوپسي اره اتا يا ريزش موي منطقه اي ميباشد . استفاده از كورتون تراپي به صورت دائمي ميتواند عوارض جبران ناپذيري داشته باشد استفاده از روش PRP به عنوان روش جايگزين در صورت پاسخ دهي ميتواند گزينه بهتري باشد
ایا در کاشت ابرو موها در زاويه طبيعي خود رویش میکند؟
  كاشت ابرو با تكنيكهاي جديدي بسيار پرپشت تر و طبيعي تر از روشهاي قديمي قابل انجام است ولي جهت و زاويه ابروها كاملا يكسان با ابروهاي خدادادي نخواهد بود اما با كوتاه نگه داشتن ابروها اين مطلب خيلي به چشم نمي ايد.
موهای من در اثر مصرف ماینوکسیدیل ریخت،می خواستم بدونم بهترین را برای باز گرداندن موهایم چیست؟
  ماينوكسيديل ميتواند در 4تا 6 هفته اول مصرف ريزش موها را تشديد كند ولي پس از اين مدت ريزش موها تثبيت شده و سپس ارام ارام ممكن است تعدادي از موهايي كه به تازگي دچار ريزش شده اند مجددا رشد نمايند . البته همه افراد پاسخ درماني يكساني نسبت به ماينوكسيديل انجام نميدهند و گاها ممكن است ماينوكسيديل ريزش موها را بطور كلي تشديد نمايد يا باعث ايجاد حساسيت شود كه در اين صورت بايد قطع گردد . در حال حاضر در ريزش موي ارثي همانند شما بتدريج حجم موها كاهش ميابد و اساسي ترين راه درمان انجام پيوند موي طبيعي است . درمانهاي دارويي فقط سبب كاهش سرعت ريزش مو ميشود و هنوز دارويي كه بتواند سبب توقف كامل ريزش مو يا بازگشت موهاي از دست رفته شود شناخته نشده است . در صورت تمايل به انجام مشاوره با متخصص پيوند مو ميتوانيد با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
من از 4 سالگی دچار آلوپسی در سطح گسترده شدم به طوری که در حال حاضر تمام نقاط بدنم درگیر این بیماری است من هم درمان کورتون را امتحان کردم و هم prp و از هیچکدام جواب نگرفتم آیا میتوانم کاشت مو چه طبیعی چه مصنوعی انجام دهم؟
كاشت موي طبيعي براي شما متاسفانه قابل انجام نيست . كاشت موي مصنوعي نيز قابل انجام است كه البته ممكن است پس از مدتي دچار عوارض حساسيتي و خارش و حتي عفونت گردد و ظرف چند سال ريزش پيدا كنند بنابراين ما هيچكدام از اين روشها را يه شما پيشنهاد نميكنيم . بهتر است از روشهاي ترميم مو نظير كلاه گيس استفاده كنيد.  
آیا تار های موی جدید در قسمت هایی که مو برداشته شده تشکیل میشود یا خیر ؟
  برداشت مو بصورت كامل است يعني پياز مو برداشت ميشود بنابراين در محل خالي مويي وجود ندارد كه بخواهد رشد كند يا برگردد. يكي از دلايل غير استاندارد بودن روش بدون جراحي يا FIT همين مساله است كه برداشت مو بصورت تك تك باعث ايجاد منظره خالي در پشت سر ميشود
ايا استفاده از شانه ليزري هير مكس در درمان ريزش مو تاثير دارد؟
ليزرتراپي بعد از دارو درماني دومين روش تاييد شده در درمان ريزش مو ميباشد دستگاه شانه ليزري هير مكس تنها دستگاه مورد تاييد FDA امريكا ميباشد كه در ليزرتراپي مورد استفاده قرار ميگيرد اين كه تا چه حد در درمان ريزش موي شما موثر است بسته به موارد زيادي دارد از جمله شروع زمان ريزش مو ، همراهي با بيماري ، الگوي ريزش موي فاميلي و نوع كار و ....
با يك پزشك متخصص مو مشورت نماييد .  
ایا ورم صورت و پیشانی بعد از کاشت طبیعی میباشدودلیل ان چیست ؟
   جهت جلوگيري از ورم صورت بعد از عمل روشهاي درماني داريم كه كاملا از ورم صورت جلوگيري مينمايند . چنانچه صورت شما ورم كند بعد از يك هفته خوب ميشود چنانچه پزشك شما علم و مهارت كامل داشته باشد طبق متد جديد صورت شما به هيچ وجه ورم نميكند.
من 29 سال دارم و توي سن 24 سالگي كاشت مو رو در كانادا و به روش اف يو تي انجام دادم.اما همون موقع دكتر گفت احتمالا دو بار ديگه هم كاشت مو لازمه الان كه توي ايران چند جا مراجعه كردم دكترا گفتند كه بانك موي من فقط براي يكبار كاشت موي مجدد ميتونه كافي باشه . از طرفي موهاي سينه من هم بسيار ضعيف اند.منطقه ورتكس من هم كمي خالي شده و نماي بدي پيدا كرده.ميخواستم اگه ميشه من رو راهنمايي كنيد.در ضمن آيا ميشه كه از موهاي قسمت بالاي گوش براي كاشت مو استفاده كرد؟
  بانك موي شما يا قسمت پشت سر شما حتما بايد معاينه شود بنظر ميرسد 2 مرحله ديگر يك مرحله FUT و يك مرحله FIT بتوان براي شما برداشت انجام داد به اين صورت از موهاي كناره سر( بالاي گوش) هم ميتوان استفاده كرد اما در مورد برداشت مو از بدن اين روش منسوخ شده است هم به دليل اثري كه بر جا ميگذارد و هم به دليل موهاي بدون كيفيتي كه از ان نواحي بدست ميايد . توانايي برداشت مو از پشت سر بستگي زيادي به علم و مهارت پزشك شما دارد
ايا كاشت مو در ريزش موي سكه اي اثر دارد؟
  علت ريزش موي سكه اي هنوز مشخص نيست درنتيجه درمان قطعي نيز براي ان وجود ندارد. چون در اين بيماري فوليكولهاي مو از بين نميرود بنابراين كاشت مو انجام نميگيرد. از طرفي احتمال ريزش مجدد موهاي كاشته شده در اثر اين بيماري وجود دارد. البته اخيرا گفته ميشود در صورتي كه حدود 5 سال از اين بيماري گذشته باشد و وسعت منطقه ريزش تغييري نكرده باشد( بيماري غير فعال شده باشد) ميتوان بدون تضمين كاشت مو انجام داد.
آیا مصرف فیناستراید در خانمها غیر از مصرف در دوران بارداری عوارض دیگری دارد?
  قرص فيناسترايد بطور كلي براي خانمها در سن بارداري تجويز نميگردد . شايعترين عارضه اين دارو احتمال ايجاد ناهنجاريهاي جنيني در نوزاد پسر است و به دليل باروري در هر زمان بهتر است در خانمها مصرف نگردد
ايا مصرف همزمان كافئين و ماينوكسيديل ضرر دارد؟
  مصرف همزمان كافئين و ماينوكسيديل نتنها عوارضي ندارد بلكه تحقيقات انجام شده نشان ميدهد احتمالا كافئين تاثير مثبت و تحريكي در كاهش سرعت ريزش مو دارد.
آیا ادعای محصول تونیک موی طلسم در مورد رویش مجدد موهای ریخته شده صحت دارد؟
خير بررسي شده و به هيچ وجه صحت ندارد.  
براي رفع سفيدي موي سر چه اقدامي بايد انجام داد؟
   سفيدي موي سر پس از سن 18 سالگي طبيعي و ژنتيكي است و درمان ندارد ولي مصرف مواد غذايي حاوي ويتامين B ميتواند تا حدودي سبب كاهش سرعت سفيدي موها شود در ضمن در اوايل شروع سفيد شدن موها ميتوان با يك سري اقدامات درماني سرعت سفيد شدن موها را كاهش داد .
جهت رزرو نوبت به منظور مشاوره درماني با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
ایا قرص پروپشیا عوارض طولانی مدت داره؟و اینکه ایا مصرف این قرص در جذب مواد ویتامینی تاثیر داره یا نه؟
   مصرف قرص فين پشيا در كوتاه مدت ممكن است سبب كاهش موقت ميل جنسي شود و شايعترين عارضه بلند مدت ان عوارض كبدي است كه بايستي ساليانه انزيم هاي كبدي چك شود. اين قرص تاثيري روي جذب ويتامين ها ندارد.
از سلولهاي بنيادي فوليكول مو چه خبر؟
  همانطور كه بارها به اين سوال پاسخ داده ايم تحقيقات در زمينه استفاده از سلولهاي بنيادي براي انجام كشت مو چندين سال است كه در كشورهاي امريكا و انگلستان در حال انجام است ولي با توجه به پيچيدگيهاي مراحل تحقيقاتي و اينكه يك فاز از تحقيقات در سال 2011 به شكست انجاميد موفقيت در اين زمينه به تاخير افتاده و زمان ان مشخص نيست. جهت كسب اطلاعات بيشتر به قسمت تازه ترين خبرها در وب سايت مراجعه نماييد
برای کاشت مو از زمان عمل تا زمانی که به نتیجه نهایی برسم حدودا چقدر طول میکشه؟
  نتيجه كامل و نهايي كاشت مو حداكثر بعد از يكسال تا يكسال و سه ماه بعد از كاشت ظاهر ميشود.
ايا مصرف قرص فيناسترايد سبب ژينكو ماستي ( بزرگي سينه ) در مردان ميشود؟
بله مصرف فيناسترايد ميتواندد سبب بزرگي سينه در مردان شود و كاهش دوز ان عوارض ان را كم نميكند بلكه اثر ان را هم كم ميكند.  
از روشهای مختلف کاشت مو مثل fit ، fut ،sut ،hrt و.... کدوم روش بهتر از همه و بدون عوارضتره ?
   روش FUT در تمام دنيا استاندارد كاشت مو ميباشد البته اگر به صورت علمي و اصولي انجام شود اكثر عملهاي fut كه در حال حاضر در حال انجام است روشهاي قديمي بوده اند و اثر وسيعي پشت سر برجاي ميگذارند . تنها تعداد محدودي از پزشكان كاشت مو ميباشند كه ميتوانند به صورت صحيح اين عمل را انجام دهند از جمله اقايان دكتر عباسي و دكتر كهنمويي كه همگي داراي بورد جراحي پيوند مو از امريكا ميباشند.
آیا اگر فردی كاشت مو انجام دهد موهاي كاشته شده دوباره ریزش خواهدکرد؟
  چنانچه مو از قسمت درست برداشت شود و روش كار هم علمي و صحيح باشد و موها در محيط مناسب نگهداري شوند امكان ريزش وجود ندارد.
حدود 3 هفته كه از ماينوكسيديل استفاده ميكنم اما ريزش موي من بيشتر شده است علت چيست؟
   ماينوكسيديل در 6_4 هفته اول ممكن است سبب افزايش ريزش مو شود كه معمولا اين حالت موقت بوده و برگشت پذير است شما بايد چند هفته ديگر به مصرف ادامه داده و صبور باشيد اگر بعد از 3 ماه هنوز ريزش شديد داشتيد بايد ماينوكسيديل را قطع كرده و از داروي جايگزين استفاده نماييد.
بنده بيماري پسوريازيس دارم و قسمتي از موهاي جلوي سرم ريخته اند. من ميتوانم كاشت مو داشته باشم ؟
  اگر بیماری شما تحت کنترل بوده و غیر فعال شده باشد قادر به کاشت مو هستید . برای تشخیص وضعیت خود حتما باید به یک پزشک متخصص پوست و مو مراجعه نمایید.
من یکسال پیش عمل واریکوسل انجام دادم الان دکتر برای ریزش موی سرم قرص فیناستراید تجویز کرده اند آیا باتوجه به عوارضی که این دارو دارد میتوانم این دارو را مصرف کنم و همچنین برای اقدام به بچه دار شدن با مشگلی مواجه نمیشوم
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

با توجه به انجام عمل واریکوسل بهتر است فیناستراید را کاملا با احتیاط و تحت نظر پزشک مصرف نماییداین دارو به هیپ وجه سبب عقیم شدن نمیشود و در صورت تصمیم به بچه دار شدن بایستی از حدود 1 تا 2 ماه قبل مصرف ان را قطع نمایید و حتی ان را از منزل خارج نمایید . حتی لمس این قرص توسط خانمهای باردار میتواند احتمال عوارض جنینی را در پی داشته باشد.
آیا روش safer ( جدیدترین تکنولوزی کاشت موی طبیعی) مورد تایید است؟
  این روش نه تنها متد جدیدی نبوده بلکه به دلیل عوارضی که دارد مدتهاست کنار گذاشته شده . برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله ای تحت عنوان \"کاشت موی اتوماتیک\" که در قسمت اخرین خبرهای سایت وجود دارد مراجعه نمایید.
همسر من زمان بارداری کاملا مشکل مویش حل شده بود و تمام موهای ریخته شده به حالت اول درآمد و بعد از تولد فرزند اولم موهایش مجددا شروع به ریختن کرد چه علتی ممکن است داشته باشد؟
  در دوران بارداری به دلیل تغییرات هورمونی که در بدن اتفاق می افتد ریزش موها بسیار کاهش میابد ولی پس از ان مجددا ریزش موها شدت پیدا میکند در اغلب موارد پس از گذشت 1 سال از قطع شیر دهی تا حدود 80% از موها مجددا رشد پیدا میکند اگر پس از این مدت رشد نکند بایستی علت ان توسط پزشک متخصص کاشت مو بررسی شود درمانهای لازم صورت پذیرد و حتی گاهی نیز ممکن است نیاز به کاشت مو باشد.
چند روز پس از عمل در صورتی که خونریزی نداشته باشد میشود اسپیرین خورد وسیگار کشید----2-من کم خون هستم ایا بعد از عمل میتوانم قرصglobifer مصرف کنم3 بعد از عمل مکمل های ویتامین(مولتی دیلی)وتزریق ویتامین ب کمپلکس وب 12 موثر است4- ایا تمام موهای کاشته بعد از عمل میریزد وسپس رویش پیدا میکند یا کمی از موها میریزد?
  با سلام و با تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو

در مورد اسپرين بايد از 7 تا 10 روز قبل از عمل اسپرين قطع شده و بهتر است تا 4 روز بعد از عمل نيز خورده نشود اما چنانچه فردي مجبور باشد ميتواند بعد از عمل شروع به خوردن نمايد . در مورد سيگار هم بهتر است چند هفته قبل از عمل كشيده نشود و به خاطر افزايش خون رساني توصيه به نكشيدن سيگار تا 4 ماه بعد از عمل ميشود . شما مجاز به خوردن globifer پس از عمل ميباشيد و منعي جهت مصرف ان وجود ندارد در مورد مكمل ها نيز نياز به خوردن هيچ داروي مكملي پس از عمل كاشت مو نداريد اما در مورد تركيبات روي(Zn) چنانچه بعد از عمل مصرف شود ميتواند در رشد موها تاثير مثبتي داشته باشد.
تمام موهاي كاشته شده پس از عمل نمي ريزند ريزش ساقه موها در افراد مختلف متفاوت است كه بين 10 تا 90 درصد متفاوت است نكته مهم اين است كه 2 تا 3 ماه بعد تمام فوليكولها شروع به رشد ميكنند البته در برخي متون افزايش رشد را تا 13 الي 15 ماه بعد از عمل هم نوشته اند.
من موهای ابروهایم را بصورت اتفاقی با موم اپیلاسیون کندم. برای زودتر رشد کردن و درآمدن مجدد موها از چه دارويي استفاده كنم؟
  بهتر است از ماينوكسيديل 2% استفاده نماييد كه البته تاثير ان در رشد ابروها قطعي نيست . پس از كنده شدن ابروها بايستي 6 ماه منتظر بمانيد اگر ابروها بطور كامل رشد نكردند ممكن است نياز به كاشت ابرو ( در صورت امكان) داشته باشيد. در واقع ممكن است تمام ابروها پس از كنده شدن مجددا رشد نكنند. داروي اثبات شده اي براي رشد مجدد ابروها هنوز شناخته نشده است.
حدود 8 ماه است كاشت مو انجام دادم اما هنگام شستشو 30 الي40 تار مو ريزش دارم علت چيست؟
  بطور طبيعي موهاي تمام بدن از جمله سر دائما در حال ريزش و رويش هستند. در مورد موهاي كاشته شده نيز اين حالت وجود دارد تفاوت در اين است كه موهاي كاشته شده پس از ريزش مجددا رشد مينمايد ولي موهاي قبلي ممكن است به دلايل ژنتيكي پس از ريزش مجددا رشد ننمايند.
افرادي كه تالاسمي مينور و سندرم گيلبرت كبدي دارند ميتوانند كاشت مو وپيوند مو انجام دهند؟
  تالاسمي مينور و سندرم ژيلبرت منعي براي انجام پيوند موي طبيعي نيستند.
ايا شستشوي سر بعد از مزوتراپي باعث از بين رفتن اثر دارو ميشود؟
  مزوتراپي هيچ ارتباطي به شستشو ندارد داروهاي فرد داخل پوست سر تزريق ميگردد و كاري به روي پوست سر شما ندارد.
آیا محصول تونیک موی طلسم باعث جلوگیری از ریزش مو و رویش مجدد موهای ریخته شده می شود ؟
  خير به هيچ وجه درماني نميباشد ، اسير تبليغات نشويد.
حدود 3 هفته كه از ماينوكسيديل استفاده ميكنم اما ريزش موي من بيشتر شده است علت چيست؟
  ماينوكسيديل در 6_4 هفته اول ممكن است سبب افزايش ريزش مو شود كه معمولا اين حالت موقت بوده و برگشت پذير است شما بايد چند هفته ديگر به مصرف ادامه داده و صبور باشيد اگر بعد از 3 ماه هنوز ريزش شديد داشتيد بايد ماينوكسيديل را قطع كرده و از داروي جايگزين استفاده نماييد.
ریزش روزانه چه تعداد تار مو به معنای داشتن بیماری ریزش مو است؟
   ريزش تا حدود 100 تار مو به شرطي كه موها كم پشت نشوند طبيعي محسوب ميشود ولي بيش از اين مقدار غير طبيعي ميباشد.
ريزش موي ارثي در چه سني متوقف ميشود وايا مصرف فيناسترايد تاثيري در قطع ريزش مو دارد؟
  ريزش موي ژنتيكي در اكثر موارد تا حدود سن 40 سالگي ادامه دارد و پس از ان سرعت ريزش مو كمتر ميشود .
در مورد فيناسترايد در صورتي كه مرتب مصرف شود پس از 3 تا 5 سال ريزش موها بخصوص در نواحي مغز سر بسيار كم ميشود البته اين مساله در مورد تمامي افراد صدق نميكند و پاسخ درماني در افراد مختلف است.
قسمت سطحی از پوست لبم کنده شده است ولی سبیلهایم دیگر در نیامد میخواستم ببینم برای تحریک مجدد پیاز تار های سبیلم چه کار کنم؟
  چنانچه 1 يا 2 سال از اين حادثه گذشته باشد تقريبا ميتوان گفت با تحريك دارويي ديگر رشد نميكند و نياز به كاشت سيبيل داريد كه البته اين كار بسيار راحت ميباشد جهت دريافت اطلاعات بيشتر و يا مشاوره حضوري با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
خانمي هستم كه يكي دو سالست ريزش مو گرفته ام اين اواخر زياد شده و جلوي سرم درحال خالي شدن است.لازم به ذكر است كه در مردان خانواده اارثيه ريزش مو نداريم ، ضمنا پريد ماهانه ام نيز نامرتب است.به نظر شما من بايستي به متخصص مو مراجعه كنم يا پزشك زنان؟
  ابتدا به پزشك متخصص زنان مراجعه نماييد و از لحاظ تخمدان و هورمونها بررسي شويد . به احتمال زياد اختلال هورموني داريد كه با مصرف دارو بهتر ميشويد و پس از ان بايد جهت درمان ريزش مو اقدام نماييد جهت مشاوره حضوري و يا دريافت اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
ايا مصرف قرص فيناسترايد باعث عقيمي در مردان ميشود؟
  قرص فيناسترايد از حدود سال 1996 تا كنون در دنيا درحال مصرف است و هيچ گونه گزارشي مبني بر عقيم شدن افراد مصرف كننده وجود ندارد .
اصولا اين دارو به هيچ وجه سبب عقيم شدن نميشود و فقط ممكن است سبب كاهش موقت ميل جنسي شود كه پس از مدتي بهبود مي يابد.
شما در صفحه اول سایت نوشته اید که (در حال حاضز تنها راه قطعي بازگشت موهاي از دست رفته انجام كاشت مو يا همان پيوند موي طبيعي است ). ولی در قسمتهای دیگر سایت از استفاه ی لیزر و دستگاهای جانبی برای رشد مو صحبت کرده اید. كدام صحيح است؟
  شما به يك نكته توجه نكرده ايد تنها راه قطعي بازگشت موهاي از دست رفته كاشت مو ميباشد ولي روشهاي دارو درماني و ليزر درماني به صورت موقت موتواند موهاي از دست رفته را تا حدي برگرداند
آيا ريوايوژن داروي جديدي است و با فيناسترايد چه فرقی داره ایا بهتره ؟
  ريوايوژن داروي جديدي نمي باشد و حدود 10 سالي است كه به بازار امده اين دارو هيچ ارتباطي با فيناسترايد ندارد . ريوايوژن تاكنون موفق به دريافت هيچ گونه تاييديه معتبر علمي نشده است ولي فيناسترايد داراي تاييديه FDA ميباشد بنابراين فيناسترايد بسيار موثرتر و معتبر تر است.
آیا قرص procerin در ریزش موی مردانه تاثیر دارد؟ عوارض آن چیست و دارای تاییدیه از FDA می باشد؟
  اين دارو تركيبي از چند نوع ويتامين است و داراي اثرات اثبات شده اي در جلوگيري از ريزش مو نمي باشد.
ایا در صورت مصرف ماینوکسیدیل برای قسمت صورت و ریشها در صورت قطع دارو دوباره موهای صورت میریزد؟
   مصرف ماینوکسیدیل برای موهای صورت اثر چندانی ندارد در ضمن دارو درمانی اثر وابسته به دارو دارد و در دراز مدت اثر داروها کم میشود و یا به نظر میرسد پاسخ چندانی به داروها وجود ندارد بنابراین شروع ،مصرف و یا قطع مصرف دارو وابسته به نظر پزشک است.
آيا محلول قزل گون ويا محصولات تجاري ديگر برای رویش و ضخیم شدن مو موثره ؟
اين دارو و اكثر داروهاي تجاري هيچگونه تاييديه مراجع معتبر علمي را ندارد  
ایا میشه برای پرپشت شدن موی ابرو از ماینوکسیدل استفاده کرد؟
  بله ميتوان البته با نظر پزشك، البته داروهاي ديگري نيز براي جلوگيري از ريزش ابرو وجود دارد.
من 26 سالمه- مدتی هست خیلی سرم خارش دارد حتی دکتر هم رفتم یه مدت خوب شدم ولی باز همونجوریه - بعد حجم موهام به خصوص در جلو کنار سرم کم شده - به نظرتون چکار کنم ؟ ایا کم شدن موهام خوب میشه ؟ ممنون
  چنانچه علت خارش پوست سر شما قارچ باشد به دنبال چربي شديد پوست و موي سر بايد حتما درمان شويد اگر ريزش موي ارثي داشته باشيد چربي پوست و موي سر شما باعث تشديد ريزش ميشود .
به نظر ميرسد در اين مرحله با دارو درماني ميتوانيد ريزش موي خود را كنترل كرده و به وضعيت قبلي بازگرديد. جهت مشاوره و دريافت اطلاعات بيشتر با شماره 09194594616 تماس بگيريد.
اگر ریزش ناشی از استرس باشد و ریزش قطع شده باشد چه مقدار زمان طول میکشد مو ها دوباره شروع به رشد کنند?
  معمولا ريزش موي ناشي از استرس موقتي بوده و پس از حدود 3 تا 9 ماه مجددا موها شروع به رشد ميكنند.
آیا روش پی ار پی برای جلوگیری از ریزش و رویش مو موثر است؟
روش PRP در طي حدود 2 سال گذشته در اروپا و امريكا براي بررسي اثر ان در درمان ريزش موي ارثي به كار گرفته شد و سرانجام حدود 6 ماه پيش دانشمندان به اين نتيجه رسيدند كه اين روش در درمان ريزش موي ارثي اثر نداشته و كنار گذاشته شد.
ایا ریزش موی ارثی فقط به شکل نازک شدن مو ها نمایان می شود یا احتمال دارد مو بدون نازک شدن بریزد؟
   از علائم مشخصه ريزش موي ارثي پديده miniaturization ميباشد كه به معناي نازك شدن موها و كاهش ضخامت انهاست و سپس موها ريزش ميكنند.
ایا ریزش موي ارثی با استرس رابطه دارد؟
  استرس ميتواند ريزش مو را كه به هر دليل ايجاد و يا شروع شده باشد تشديد كند ولي اثر ان موقت بوده و با رفع عامل استرس زا موهايي كه به اين دليل ريخته اند مجددا رشد ميكند.
من مدت 3 ماه هست که کاشت مو انجام دادم،جوشهای چرکی بسیاری روی سرم ایجاد شده که بعد از ترکیدن جوش باعث زخم و کنده شدن موهای کاشته شده میشود آیا این طبیعی هستش؟و راهی برای درمان جوشها هست؟
  بروز جوش در حد 2_1 عدد از حدود 2 ماهخ پس از كاشت مو طبيعي است ولي تعداد بيشتر خطرناك بوده و بايستي حتما درمان شود . براي درمان به پزشك كاشت موي خود مراجعه نماييد.
آیا تغییر مداوم در - برند های - یک نوع شامپو به موها آسیب می رساند؟
  معمولا بعد از 8_6 ماه بعد از مصرف يك نوع شامپو بهتر است انرا تغيير داد.
از چه داروهایی برای کاهش ریزش مو در دوران بارداري میتوانم استفاده کتم؟
   ريزش مو در دوران شير دهي به طور قابل توجهي افزايش ميابد ولي اين يك امر فيزيولوژيك بوده و چندين ماه پس از پايان دوران شير دهي اكثر موهاي ريخته شده مجددا رشد ميكند . ضمنا بهتر است در دوران شير دهي از مصرف داروها از جمله دلروهاي ريزش مو پرهيز نماييد.
از چه سني و در چه مرحله از ريزش مو ميتوان كاشت مو انجام داد؟
   با استفاده از تكنيكهاي جديد در صورتيكه فاصله بين موهاي شما از 2 ميليمتر بيشتر شده باشد بهترين روش درمان انجام كاشت موي طبيعي است .
كاشت مو از سن 22 سالگي قابل انجام بوده و كساني كه علت ريزش موي انها ارثي است نتيجه بسيار خوبي از ان ميگيرند.
رویش مجدد مو ها چگونه است؟ ایا مو نازک میریزد و دوباره مو در می اید ؟
  موهاي سر و بدن مرتبا در حال ريزش و رويش مجدد هستند . در ريزش موي ارثي كه شامل حدود 95% علت ريزش موها ميشود موها ابتدا نازك شده و سپس ميريزند و معمولا رشد مجدد ندارند . ولي در ريزش موي عادي موها پس از ريزش مجددا بين 3 ماه تا 3 سال بعد رشد مينمايند .
ضمنا موها به هر رنگي باشند پس از رويش مجددا به همان رنگ رشد ميكنند.
اگر ضربه اي پس از كاشت مو به سر وارد شود گرافتها اسيب ميبينند؟
  بستگي به شدت ضربه دارد . بهترين راه اين است كه حدود 6 ماه صبر كنيد اگر گرافتهاي كاشته شده رشد نكردند بايستي در ان ناحيه كاشت مو مجددا صورت گيرد.
بعد از ریزش موهای کاشته شده چه مدت زمان نیاز است تا این موهای کاشته شده رشد کنند؟تا چند بار ممکن است از ناحیه پشت سر بصورت نواری مو برداشته شود؟
  پس از ريزش اوليه ، موهاي كاشته شده معمولا پس از 3 تا6 ماه بعد مجددا رشد ميكنند تعداد دفعات برداشت گرافت به روش FUT كاملا بستگي به مساحت بانك مو و خصوصيات پوست دارد و توسط پزشك متخصص كاشت مو به شما گفته ميشود.
آيا ميتوان بجاي فيناسترايد از دوناسترايد استفاده كرد؟
  اثر دوناسترايد در درمان ريزش مو در مقايسه با فيناسترايد بيشتر است ولي عوارض بيشتري هم ميتواند داشته باشد به همين دليل هنوز مورد تاييد محافل معتبر علمي قرار نگرفته است. در اين ارتباط به زودي مقاله اي در اين وب سايت قرار خواهد گرفت.
آيا مصرف فيناسترايد سبب عقيمي ميشود؟
  با سلام و با تشكر از ارتباط شما با پايگاه اطلاع رساني پزشك مو

استفاده از داروي فيناسترايد ممكن است در چند ماه ابتداي مصرف سبب كاهش ميل جنسي شود كه اغلب بعداز مدتي برطرف ميشود ولي سبب عقيمي و كاهش ميزان اسپرم نميشود.
عوارض استفاده از فیناسترید در خانم ها چیست؟
  مصرف قرص فيناسترايد براي خانمهايي كه در سن باروري هستند به دليل بروز ناهنجاري در جنين پسر ممنوع است ولي اگر قصد بارداري به هيچ وجه نداريد ميتوانيد ان را مصرف كنيد .
قسمتي از ابروم با موكن برقي كنده شده چه دارويي استفاده كنم كه سريعتر در بياد؟
  در صورت تراشيدن يا كنده شدن ابروها ابتدا بايد بين 6 ماه تا 1 سال صبر كرد تا ببينبم ابرو رشد مجدد خواهد داشت يا نه . در موارد زيادي تعدادي از موهاي ابرو پس از اين زمان رشد نميكنند كه در اين صورت نياز به كاشت ابرو وجود خواهد داشت . در واقع كندن يا تراشيدن و همچنين تاتو نمودن انها كار بسيار خطرناكي است و احتما دارد ابروها پس از اين اعمال هرگز رشد نكنند.
مدتیست که به بیماری آلپسی یونیورسال مبتلا شدم و به طور کامل و در تمام بدنم، حتی یک تار مو هم وجود نداره. به تجویز دکتر، کورتون تزریق می کنم. طبق بررسی هایی که خودم انجام دادم و طبق نظر پزشک، ممکنه هیچ وقت موهام رشد نکنه! آیا این درسته؟آیا روش درمانی در کشورهای دیگه وجود نداره؟
متاسفانه در مورد اين بيماري كه در ان تمامي مواي بدن به علت نامعلومي ريزش مينمايند هنوز در دنيا هيچ درمان موفقي وجود ندارد.  
تا چه مدت باید داروهاي جلوگيري از ريزش مو مصرف شود؟
  در صورتيكه علت ريزش مو ارثي باشد داروها فقط تا زماني كه استفاده شوند و ان هم بسته به سن و زمان شروع درمان ميتوانند سبب كاهش سرعت ريزش مو شوند و با قطع دارو مجددا ريزش مو شروع ميشود . بنابر اين بايستي داروهاي تجويز شده بطور مرتب و منظم استفاده گردد.
مدتیست که به بیماری آلپسی یونیورسال مبتلا شدم و به طور کامل و در تمام بدنم، حتی یک تار مو هم وجود نداره. به تجویز دکتر، کورتون تزریق می کنم. طبق بررسی هایی که خودم انجام دادم و طبق نظر پزشک، ممکنه هیچ وقت موهام رشد نکنه! آیا این درسته؟آیا روش درمانی در کشورهای دیگه وجود نداره؟
  متاسفانه در مورد اين بيماري كه در ان تمامي مواي بدن به علت نامعلومي ريزش مينمايند هنوز در دنيا هيچ درمان موفقي وجود ندارد.
انالیز مو چیست و ایا روشی معتبر است؟
  سلام ، اينجانب دختر٢٣ ساله هستم،عمل ليفت پيشانى و ابرو انجام دادم متأسفانه در مجاورت خط بخيه دو قسمت از سرم كچلى به صورت سكه اى ايجاد شده البته كچلى جورى هست كه موهام كنده شده يعنى وقتى دست ميزنم به كچليا نرمه،تقريبا يك ماه هست كه اين عمل رو انجام دادم ، موهاى سرم نرمه به اصطلاح گربه اى ولى مشكل كچلى نداشتم هيچوقت بعد از عمل اين اتفاق برام افتاد ، اكنون از محلول روگين پنچ درصد آمريكايى استفاده ميكنم، چه قدر بايد صبر كنم تا موهام رشد كنه؟ آيا احتمال داره ديگه رشد نكنه يعنى پيازه ى موهام كنده شده باشه ؟ ميتونم آمپول استفاده كنم ؟ چه آمپولايى بايد استفاده كنم ؟ چى توصيه ميكنيد ؟ كاشت مو انجام بدم يا درمان كنم ؟ خيلى نگرانم با توجه به اينكه تار موهام نازكه ميترسم كاشت مو كه بهم جواب نده هيچ موهاى خودمو از دست بدم، آيا مشكل از روش كار جراح بوده قبل از عمل به من نگفت كه احتمال داره كچل بشى وگرنه من اين كار رو انجام نميدادم فقط گفت يه خط باريكه بخيه مو رشد نميكنه منم قبول كردم ، لطف كنيد ج بدين خيلى نگرانم
ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻛﺎﺷﺖ ﻣﻮ چگونه محاسبه میشود و چقدر است؟
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

هزینه کاشت مو بسته به متد و ابزار مورد استفاده و نیز تخصص پزشک دارد . در روشهای جدید با استفاده از ویدیو میکروسکوپ و تیغهای بسیار ظریف میتوان با دقتی بالاتر از 98% و با پرپشتی حداقل 70 تا 80% و با ظاهری بسیار طبیعی چه از نمای جلو و نیز بدون باقی ماندن هیچگونه اثری از برداشت موها از پشت سر پیوند مو را انجام داد . با استفاده از این متدهای جدید بسته به محل مورد نظر برای پیوند مو ، جلوی سر یا وسط سر هزینه متفاوت است و لی بطور متوسط هزینه اعمال پیوند مو که توسط اقای دکتر کهنمویی انجام میگردد هزینه ای حدود 700 هزار تا 900 هزار تومان به ازای هر 1000 تار مو میباشد.
ایا روش کاشت مو در ریزش موهای ارثی جوابگو میباشد؟باچه هزینه ای؟
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

در ریزش موی ارثی یا اندرو ژنتیک تنها درمان قطعی کاشت مو میباشد . دارو درمانی ، لیزر تراپی ، مزوتراپی و یا سایر روشهای جانبی تنها به صورت موقت میتواند شدت ریزش مو را کم و تا حدی جلوی ریزش ان را بگیرد . هزینه کاشت مو بسته به جنس و رنگ مو، سن بیمار وضعیت پشت سر و تراکم موی پشت سر متفاوت است و بر اساس تعداد تار موی مورد نیاز و روش کاشت هزینه کاشت مو محاسبه میشود .
لطفا درمورد هزینه کاشت بعلاوه مدت رشد موی کاشت شده و مطمئن بودن از نتیجه کار توضیح دهید؟
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

هزینه کاشت مو بسته به روش کاشت و تعداد تار موی کاشته شده متفاوت است و برای اطمینان از نتیجه کار باید موارد زیر را در نظر داته یاشید :برداشت مو به روش غیر جراحی هم توسط پزشک انجام میشود ، عمل برداشت به روش جراحی پلاستیک بوده و در نتیجه هیچ گونه اثری از خود به جای نمیگذاردو چون در ایجاد منافذ برای رویش موها با وسایل بسیار ظریف کار میشود ننیجه کار طبیعی تر و تراکم موی کاشته شده بسیار بالا میباشد.
مدت رشد مو طبق منابع علمی موجود در دنیا 5 تا 13 ماه بعد از کاشت می باشد ام معمولا در طی 7_8 ماه بعد از کاشت شما یک نتیجه نسبی از رشد موها را خواهید دید. برای براورد تقریبی هزینه کاشت مو یا باید مشاوره حضوری شوید و یا عکسهای خود را از طریق ایمیل ارسال کنید . اما بطور میانگین هزینه هر 1000 تار موی کاشته شده حداقل 600 هزار تومان میباشد. توجه داشته باشید براورد تعداد تار موی شما بر عهده پزشک متخصص جراحی پیوند مو میباشد نه براورد غیر معقول که در بسیاری از مراکز انجام میشود و ادعای تخمین 10 هزار تار مو به بالا را دارند.
با سلام من طی آزمایشات فراوان و نمونه برداری از سرم پزشکم گفت دچار طاسی مردانه شدم در حالی که سی سال دارم و موهام به شدت در حال کم شدنه و همین طور اعتماد به نفسم آیا کاشت مو در این مرحله برای من جواب میده ؟
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

چنانچه دارای الگوی ریزش موی مردانه هستید در حال حاضر باید دو اولویت را در نظر داشته باشید 1- انجام کاشت مو برای نگهداری صورت و عدم تغییر و طاس شدن سر شما 2- حفظ و نگهداری موهایی که در حال ریزش است با انجام انواع دارو درمانی ، لیزر درمانی و یا مزوتراپی و روشهای دیگر. بنابراین حجم موهای باقیمانده و کاشته شده شما میتواند تراکم موی خوبی برای شما ایجاد کند و رضایت شما حاصل شود .
برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره حضوری با شماره 09194594616 تماس بگیرید.
سلام. خسته نباشید ریزش موهای من بیشتر ارثیه.اگه الان بخوام مو بکارم بعدا باز ریزش مو دارم؟
   با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

انجام عمل کاشت مو برای نگه داشتن زیبایی صورت شما و عدم تغییر چهره شما می باشد بنابراین زمانی که فاصله موها به اندازه 1 میلی متر رسیده باشد میتوان برای شخص کاشت مو انجام داد اما در مورد موهای مانده شما بسته به الگوی ژنتیکی موی شما میتوان تا حدی ریزش سایر موها را حدس زد و با ید با دارو درمانی ، لیزرتراپی ، مزوتراپی و سایر روش های درمانی مکمل ، شدت ریزش موها را کم کرد بنابراین برای شما دو اولویت مطرح است 1- انجام کاشت مو برای جلوگیری در تغییر چهره به صورت نا مناسب 2- درمان برای جلوگیری از ریزش سایر موها
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09194594616 تماس بگیرید.

با سلام: دکتر سوالم راجبه کاشت مو هست:در کاشت مو وقتی پانچ یا سوزن کاشت بر روی سر سوراخ ایجاد میکنه توسط پزشک ایا هنگام سوراخ کردن در لابه لای موهای خود شخص به ریشه یا فولیکول موهای خود شخص که مقداری هست اسیب میزنه و فولیکول موهای قبلیو از بین میبره؟؟؟؟در کل فولیکول موهای قبلی که لابه لای موهای کاشته شده و نزدیک اونها هست اسیب میبینن و از بین میرن یا زنده میمونن؟خواهشا دقیق توضیح بدید
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو

سوال جالبی پرسیدید : ایجاد اینسیژن یا منفذ برای کاشتن موها که باید حتما توسط شخص پزشک انجام گردد کاری بسیار مهم و کاملا حرفه ای و علمی است و تراکم مو جهت رشد موهای کاشته شده را تعیین میکند وسیله ای که برای این کار استفاده میشود بسیار مهم است در اکثر مراکز از وسایلی استفاده میکنند که ضخامت دارد و بین موا را نمیتوان با ان کار کرد و باعث از بین رفتن فولیکول موهای باقی مانده می گردد . اما در این مرکز با استفاده از تیغ های امریکایی که تا 0.5 میلی متر هم میباشند منافذ کاشت مو ایجاد میگردد بنابراین نه تنها جایی روی سر باقی نمی گذارد بنابراین نه تنها جایی روی سر نمگذارد بلکه فولیکولهای باقی مانده را از بین نبرده و تراکم موی خیلی بالایی هم میتوان ایجاد کرد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09194594616 تماس بگیرید.
سلام من 24 سال سن دارم و از 5 سال پیش ریزش موهام شروع شد/ الان موهام تقریبا کم پشت شدن و بعضی هاشون کلک شدن/ موهای جلوی سرم دارن میریزن/ میخواستم بدونم میتونم از الان کاشت مو رو شروع کنم ؟
با سلام و با تشکر از اتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
با استفاده از ابزار بسیار ظریف که جدیدا ابداع شده امکان کاشت مو در لا به لای موهای بدون اسیب رساندن به موها ی موجود وجود دارد زمانی که الگوی ریزش مو مشخص شود کاشت مو امکان پذیر خواهد بود که معمولا پس از سن 22 سالگی است با توجه به اینکه ریزش موی ارثی بطور پیشرونده تا حدود سن 45 سالگی ادامه دارد ممکن است نیاز به چند مرحله کاشت مو داشته باشید به منظور مشخص کردن امکان کاشت مو میتوانید برای معاینه حضورا مراجعه نمایید در صورت تمایل به رزرو نوبت معاینه با شماره 09194594616 تماس بگیرید.  
با سلام میخواستم راجع به روش های ترمیم که موسسات ترمیم مو انجام میدن بپرسم این روش ها دقیقا چیه اینا میگن کلاه گیس نیست پس چیه؟؟؟ اگه این کارو انجام بدیم چند وقت یکبار باید مراجعه کنیم واسه ترمیم دوباره؟ موهارو چجوری میکارن میگن وکیوم میکنیم ؟؟؟ ممنون میشم پاسخ بدبن من واقا گیج شدم.
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
اینها در واقع نوعی کلاه گیس است و به هیچ عنوان قابل رشد نیست . سیستمهای موی مصنوعی برای افرادی انجام میشود که به دلایلی نظیر کمبود میزان بانک مو قابلیت پیوند موی طبیعی را نداشته باشد این سیستمها موقتی هستند وپس از مدتی از بین میرود که بایستی با صرف هزینه تکرار شوند کار این موسسات ربطی به امور پزشکی ندارد . در مجموع اگر قابلیت انجام کاشت مو را دارید حتما کاشت مو انجام دهید و از این سیستم استفاده نکنید.
سلام وقت بخیر من 26 سالمه میخوام کاشت موی ریش و سبیل انجام بدم صورتم 10% ریش و سبیل نرمال رو داره میخوام بدونم که چند جلسه نیاز هست تا ریش و سبیل کامل و پر داشته باشم و هزینه ی هر جلسه چقدر میشه حدوداً. .موی پشت سرم تراکم بالایی داره
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
با توجه به عکسهای ارسالی شما در صورت داشتن بانک موی مناسب به منظور رسیدن به حداکثر تراکم در نواحی ریش و سبیل به 2 تا 3 جلسه کاشت مو با فواصل حدود 9 ماه نیاز دارید . عمل کاشت موی ریش و سبیل بسیار حساس و نیاز به استفاده از ابزار بسیار ظریف با رعایت جهت و زاویه موها حین کاشت دارد که توسط اینجانب و خانم دکتر فشارکی به صورت شخصی و بدون دخالت تکنسین ها انجام میشود و هر مرحله حدود 7الی8 ساعت طول میکشد .
هزینه هر مرحله بسته به تعداد گرافت موی لازم داشته و نیاز به معاینه حضوری دارید ولی معمولا هزینه جلسه اول حدود 4_5 میلیون و جلسات بعدی حدود نصف جلسه اول هزینه خواهد داشت
با سلام خدمت شما من قبلا خیلی موهای خوبی داشتم ولی الان دو سال شده که ریزش مو دارم دکتر هم رفتم باقرص جلوگیری می شد ولی به عوارضش نمی ارزید چون که متاهل هستم دکتر می گفتم این قرص ها برای بچه دار شدن عوارض داره منم نمی تونم به خاطر مو خدایی نکرده بعداً واسه بچم مشکلی پیش بیاد . میشه قبل اینکه کلا بریزه مو طبیعی کاشت که کسی هم نفهمه ؟ خواهش می کنم جوابما بدین. تشکر
  باسلام و با شتکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
هدف از کاشت مو جلوگیری از تغییر چهره شما و برگرداندن ظاهر صورت شما می باشد پس احتیاجی نیست که موهای شما کامل ریزش شود تا کاشت مو انجام دهید البته این کار احتیاج به وسایل بسیار ظریف دارد که بتوان بین موهای شما را با تراکم بسیار بالا و طبیعی کاشت نمود در مورد دارو درمانی هم چنانچه همسر شما حامله باشد و یا قصد حاملگی داشته باشید و فرزند پسر باشد مشکل زاست در غیر این صورت موردی ندارد جهت دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره حضوری با شماره 09194594616 تماس بگیرید.
من موهای سرم خیلی کم پشت شده از طرفی بسیار چرب و کمی پوست سرم قرمز است؟ آیا شامپویی یا محلولی برای از بین بردن این چربی و التهاب و رشد پیاز مو وجود دارد؟ به نظر شما برای رشد و از بین رفتن چربی چه کاری انجام بدهم?
با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
برای بررسی علت ریزش مو شما باید مشاوره حضوری شوید.
برطرف کردن چربی سر کمک میکند تا شدت ریزش موی شما کم شود اما شامپو روش درمانی برای جلوگیری از ریزش مو نیست روشهای درمانی تایید شده ی ریزش موی سر دارو درمانی ، لیزرتراپی و کاشت مو میباشد و سایر روشها مکمل درمان میباشد . جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره 09194594616 تماس بگیرید.
ایا بعد از سه هفته از كاشت مو ايا همچنان از شامپو بچه استفاده شود؟ لطفا نام شامپوي ديگري ذكر بفرماييد ايا استفاده از قرص اكوفان و امپول تقويتي ضروريست؟
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
استفاده از شامپو بچه تنها محدود به یک هفته ابتدایی پس از عمل است .برای موهای کاشته شده هیچ درمان و مکملی نیست و موهای کاشته شده نیاز به هیچ کار اضافی ندارند . استفاده از مکملها دارو درمانی لیزر و یا مزوتراپی تنها جهت حفظ سایر موها و کمک به رشد بهتر میباشد و برای موهای کاشته شده الزامی نیست.
با سلام و احترام. بنده 25 سالم هستش و از سن 18سالگی شدیدا از سشوار و اتو مو استفاده کردم و که مطمعنا سشوار آسیب جدی به موهام زده. درکل فامیل عموی من فقط طاس هستش شاید ژن طاسی در من وجود داشته باشه. دو سمت سرم به اندازه 3 سانتی متر ریخته و سمت جلو تا وسط سرم واقعا کم پشت شده. چاره چیست ؟ آیا در این سن میشه کاشت مو رو انجام داد با توجه به اینکه ریزش مو هم دارم ؟؟؟ آیا بعد از کاشت مو، جاهایی که کم پشت هم هستند امکان کاشت وجود دارد ؟؟؟ ضمنا برای اینکه بدونم چقدر هزینه بر هستش باید چیکار کنم ؟
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
امکان کاشت مو پس از سن 22 سالگی وجود دارد ولی شرط ان وجود فاصله بیش از حدود 2_3 میلیمتر بین موهاست که با استفاده از ابزار پیشرفته موجود امکان کاشت مو لا به لای موها بدون اسیب به موها وجود دارد . موهای پیوند شده ریزش نخواهند داشت ولی به مرور موهای موجود شما ریزش بیشتری پیدا خواهد کرد و ممکن است چند سال بعد برای افزایش میزان پرپشتی نیاز به کاشت موی مجدد داشته باشید .
بهتر است برای انجام معاینه حضورا مراجعه نمایید تا مشخص شود امکان کاشت مو دارید یا خیر.

دکترحمیدرضا کهنمویی
بورد جراحی پیوند مو از امریکا
سلام وقت بخیر ،قصدکاشت مو ،نزد یکی ازپزشکان را دارم ،وتبلیغ شون هم این است که ازروش سیفر استفاده میکنند درصورتی که طبق مطالعات متعددی که داشتم وهمچنین همین سایت به صراحتا ،استفاده ازسیفر را رد کرده وخطرناک اعلام شده است وبه کلی این روش راسایت های معتبر پزشکی رد میکنند -لطفا نظر شما چیست بهترین وسالم ترین روش کدام است ،آدرس ونام مطب تان راجهت مراجعه انجام کاشت اعلام فرمایید-باتشکر وسپاس
   با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
سیفر روشی قدیمی و مربوط به حدود 10 ال 15 سال پیش است که در مورد ان مفصلا در وب سایت صحبت شده است . جدیدترین روشها برای برداشت مو استفاده از متد FUT از نوعی است که در پشت سر خطی برجای نمیگذارد و چون با میکروسکوپهای ویدیویی انجام میشود درصد خطای ان نزدیک به صفر است . برای پیوند مو از ابزار بسیار ظریفی در حد 0.5 الی 1.5 میلیمتر استفاده میشود که در مرکز با توجه به اینکه تمامی مراحل اصلی عمل توسط شخص اقای دکتر کهنمویی و خانم دکتر فشارکی انجام میشود تمامی بیماران به نتایج در حد طبیعی تا 80 الی 90 درصد پرپشتی دست می یابند
جهت رزرو نوبت مشاوره و معاینه با شماره های 02126311736 در تهران و 03136288005 در اصفهان و یا شماره 09194594616 تماس بگیرید.
آیا میتوان بعد از کاشت مو تا زمان بلند شدن موها از کلاه گیس هایی که ور بازار موجود است استفاده کرد ؟
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
استفاده از کلاه گیسهای سبک روزانه تا حدود 4 ساعت مجاز است البته با توصیه های لازم توسط پزشک.
سلام اقاى دكتر وققتون به خير.اقاى دكتر برادرم ٢٢ سالشه و ريش توى صورتش در نمياد براى پيوند ريش ميشه راهنمایی کنید؟
با سلام و با تشکر از اراتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
بهتر است تا حدود 25 سالگی صبر کنید اگر هنوز ریشها کم پشت بود میتوان اقدام به کاشت ریش نمود .هزینه بستگی به تعداد موی لازم و تراکم مورد نظر دارد که حدود ان از 2/5 میلیون تومان به بالاست.
سلام من حدود 4ماه و نیم کاشت انجام دادم و مناطق پارس جنوبی کار میکنم به نظرشما با توجه به گرمای بالا و تعرق زیاد مشکلی به وجود میاد؟ سپاس
  سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
اگر هر روز حداقل 3 بار با اب خنک سرتان را شستشو داده و از شامپوهای مخصوص پوست و موی چرب برای شستشو حداقل روزی یک بار استفاده نمایید پس از سه ماه از کاشت مو معمولا مشکلی بوجود نمی اید.
بعد از کاشت موها بطور طبیعی رشد میکنند؟ هزینه کامل کاشت چقدر است؟
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
در پیوند موی طبیعی موهای کاشته شده دقیقا مانند موی طبیعی خود شما میباشند میتوانید رنگکنید کوتاه کنید و یا هر مورد دیگری که مربوط به موی طبیعی میشود رشد موها در طی یکسال اول کند میباشد ولی بعد از ان مانند سایر موهای سر شما رشد میکند . هزینه کامل کاشت مو براساس تعداد تارموی کاشته شده ، روش کاشت و ... متفاوت است.
بنده دوبار کاشت مو داشتم و بانک مویم دیگر قابلیت برداشت ندارم خواستم در مورد روش HTR سوال بپرسم که آیا این روش که به سه صورت انجامک میشه آیا عوارضی داره یا خیر و آیا برای موهای کاشته شدم ضرر داره؟ سوال دومم اینکه آیا استفاده از میکروپیگمنتیشن برای نما دادن به قسمتهای خالی پوست سر برای موها مضر است و آیا باعث ریزش آنها میشود؟
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
کلیه روشهای کلاه گیس وموی مصنوعی میتواند سبب اسیب به موهای کاشته شده گردد.
استفاده از میکروپیگمنتشن اگر توسط فردی با تجربه و به شکل دقیق انجام شود ضرری نداشته واسیبی به موهای موجود نمیرساند .
ﺷﺨﺼﻲ 56 ﺳﺎﻟﻪ ﻫﺴﺘﻢ ﻛﻪ ﺩﺭ اﺛﺮ ﺳﻪ ﺑﺎﺭ ﺑﻴﻬﻮﺷﻲ ﺩﺭ ﻳﻚ ﻣﺎﻩ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺟﺮاﺣﻲ ﻣﻮﻫﺎﻱ ﺳﺮﻡ ﺭﻳﺨﺘﻪ ﺁﻳﺎ ﺑﺮاﻱ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﻣﻮ ﺭاﻫﻲ ﻭﺟﻮﺩ ﺩاﺭﺩ ﻳﺎ ﻓﻘﻄ ﻛﺎﺷﺖ ﻣﻮ ﺭا ﭘﻴﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﻴﺪﻫﻴﺪ
  هربار بیهوشی و عمل جراحی میتواند سبب درجات مختلفی از ریزش موها شود که شدت ان بستگی به مدت زمان بیهوشی ونوع داروهای استفاده شده نیز دارد .مسلما سه نوبت بیهوشی میتواند سبب ریزش موی شدیدی شود . در اکثر موارد این نوع ریزش موقت بوده و پس از گذشت چند ماه اکثریت موها مجددا رشد میکند . استفاده از داروهای تحریک کننده رشد مو و روشهای مکمل میتواند سبب تسریع رشد مجدد موها شود . به ندرت ممکن است نیاز به کاشت مو وجود داشته باشد
سلام،من دختری 25 ساله هستم(مجرد) با ریزش مو ارثی... تحت درمان هستم... مشکل تیرویید یا کم خونی هم ندارم فقط یکی از هورمون هام بالا هست ک دکتر برام. سیپروترون کامپاند ک از روز5 پریودی میخورم و قرص اسپیرونولاکتون100 روزی دوبار،قطره ماینوکسیدل ی وقتایی موهام بهتر میشه ی وقتایی شدید ریزش میخاستم ببینم کاشت مو واسه ی من جواب میده؟ چ موقع اقدام کنم برای کاشت بهترهست؟ ایا بکارم باز برمیگرده؟
  با سلام و اب تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
در صورتی که فاصله بین موهای شما از دو تا سه میلیمتر بیشتر شده باشد با استفاده از ابزار و تکنیکهای جدید امکان کاشت مو در لا به لای موها بدون اسیب به موهای موجود وجود دارد .قسمتهای اصلی عمل توسط شخص اقای دکتر کهنمویی انجام میشود البته زمانی این عمل قابل انجام است که وضعیت هورمونی شما کاملا تحت کنترل باشد وپس از انجام کاشت مو هم باید به صورت دورهای تحت نظر باشید در اینصورت موهای پیوندی ریزش چندانی نخواهد داشت و پرپشتی موی شما بهتر میشود .شما باید حتما حضورا معاینه شوید در صورت تمایل به رزرونوبت با شماره 02126311736 در تهران و یا 03136288005 در اصفهان تماس حاصل فرمایید.

دکتر حمید رضا کهنمویی
بوردجراحی پیوند مواز امریکا
با سلام . من سی و یک سالمه 6ساله مشکل دیابت و کم کاری تیروئید دارم و تا سه ماه پیش ریزش موهام کم و در حد طبیعی بود ولی از سه چهار ماه پیش رشد موهام کم شد و از حدود دو ماه پیش ریزش شدید شد به گونه ای که تا حالا همچین ریزش مویی نداشتم . رفتم آزمایش دادم سه تا مشکل بود : اول کم کاری دوباره تیروئید . دوم غلظت خون و سوم کمبود ویتامین د . سوالم اینه آیا این ریزش مربوط به همین سه تا عامل میشه؟ دوز داروی تیروئید رو پزشک تغییر داد و قرص ویتامین د تجویز و فصد خون هم انجام دادم . با کنترل این موارد موهام بعد از چه مدت دوباره رشد مجدد میکنن؟
  با سلام وباتشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
دیابت وکم کاری تیرویید هردو از عوامل تشدیدکننده ریزش مو هستند .البته کمبود ویتامین D هم تاثیر دارد. قاعدتا با کنترل این عوامل ریزش موی شما بسیار کمتر خواهد شد ولی در صورتی که زمینه ارثی هم داشته باشید باید داروهای مربوط به ان را نیز استفاده کنید . معمولا تا حصول نتیجه و کنترل ریزش مو بایستی حدود 3 تا 6 ماه حوصله کنید و پس از ان نیز باید به مصرف داروها ادامه دهید تا دچار ریزش موی مجدد نگردید.
با عرض سلام و خسته نباشید,من ساکن اصفهان و دانشجوی تهران هستم,قبلا هم توسط دکتر کهنمویی ویزیت شده ام و نیاز به هردو عمل کاشت دارم,اگر تابستان اقدام به کاشت مو نمایم بعد از شروع ترم جدید در مهر ماه ایا مشکلی پیش خواهد امد.از نظر مراقبت یا استفاده یک بار ماینوکیدیل در روز و....؟!
  باسلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
مراقبتهای ویژه پس از کاشت مو تا دو هفته است و پس از ان میتوانید تمامی کارهای روزمره خود را بطور طبیعی انجام داده و از داروهای تجویز شده به راحتی استفاده نمایید.
سلام و عرض خسته نباشید بنده ۱۷ روزه کاشت مو انجام دادم تا روز چهاردهم طبق دستور پزشک موهامو شستشو میکردم، از روز پانزدهم رفتم زیر دوش مستقیم و ب صورت چرخشی و ماساژ موهامو شستم الان موهای کاشته شدم خیلی کم شده ، میخواستم بدونم ب نظر شما ب خاطر شستشو امکان داره ک گرافتام از سرم خارج شده باشه. مرسی از وقتی ک گذاشتیم.
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
از هفته دوم باید موها را زیر دوش شست ریزش موها از هفته دوم یا سوم میتواند نرمال باشد پزشک شما باید حتما این اقدامات را در هنگام عمل یا بعد از انکامل برای شما توضیح دهد.
با سلام میخواستم نظرتون رو درباره شامپو و لوسیون ضد ریزش ژیوار بپرسم؟ ایا واقعا سبب قطع ریزش و رویش مجدد می شود؟ با تشکر
سلام و با تاشکر ازارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
شامپو تنها نقش تمیز کردن موها را دارد و نقش درمانی ندارد و لوسیون ها در صورت داشتن ماینوکسدیل میتوانند اثر درمانی در ریزش مو داشته باشند.
من جوان بیست وهشت ساله ام که از مدتها پیش ریشهامو کندم و الان جاش خالی شده و خیلی زشت شده میخام بدونم چکار کنم دوباره موهای صورتم ریشام درباره در بیاد تشکر اگر کمکم کنید یه راهنمایی بفرمایید
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
شما به احتمال زیاد نیاز به کاشت ریش دارید چون ریشهای کنده شده اکثرا با پیاز مو خارج شده و رشد مجدد نمیکنند . بهترین راه مراجعه حضوری جهت معاینه است . و یا عکسهای خود را به ادرس hamid@drkahnamuee.com ارسال کنید تا پس از بررسی توسط اقای دکتر کهنمویی نتیجه را خدمتتان ارسال کنیم.
با سلام من كاشت مو به روش futانجام دادم و الان ٦ماه از زمان كاشت ميگذرد و تعدا مو هاي رشد كرده بسيار ناچيز ميباشد حداكثر زمان رشد مو تا چند ماه پس از كاشت ميباشد؟امكان وجود دارد كه مويي رشد ننمايد؟
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
موهای پیوند شده پس از یک دوره ریزش موقت که از هفته دوم یا سوم پس از عمل شروع میشود معمولا از ماله دوم یا سوم شرع به رشد مجدد نموده ولی رشد کامل انها حدود یکسال تا 15 ماه به طول می انجامد . نتیجه کاشت مو از لحاظ درصد رشد موها بستگی به عوامل زیادی دارد که دقت و مهرت پزشک و تیم عمل کننده و روش برداشت و کاشت موها از جمله مهمترین انهاست.
با سلام وخسته نباشی من چند سال پیش دچارریزش مو شدم درمان دارویی خود رو شروع کردم از جمله زدن ماینوکسیدیل قرص های هورمونی اما موهایسرمن خالی شده ولی موهای من در نیومده ایا کاشت مو برای خانمها انجام میشود یا خیر
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
کاشت مو برای خانمها هم امکان پذیر است البته اکثر پزشکان قادر به انجام ان نیستند چراکه هم باید بسیار ظریف برداشت شود هم باید به دلیل ظریف بودن موی خانمها بسیار ظریف و دقیق و پر تراکم کاشت شود .
درمان دارویی باید با معاینات ماهیانه و تحت نظر پزشک باشد تا عوارض دارویی برای شما مشکل ایجاد نکند و حتما درمانهای مکمل مانند لیزرتراپی ومزوتراپی میتواند به وضعیت شما کمک کند.
ايا دستگاه safer براي كاشت مو مناسب هست؟
  با سلام وبا تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
دستگاه safer یک روش قدیمی و منسوخ شده در کاشت مو است که سالهای زیادی است کنار گذاشته شده است . این دستگاه از یک طرف باعث اسیب درصد بالایی از گرافتهای مو شده واز سوی دیگر امکان انتقال بیماری هایی از قبیل هپاتیت و ایدز را دارد . در حال حاضر میخواهند با تبلیغ کردن ان را به عنوان یک روش جدید نشان دهند.
وزارت بهداشت سالها قبل طی نامه ای استفاده از این دستگاه رامنسوخ کرد .
برای کسب اطلاعات بیشتر در قسمت ارشیو سوالات کلمه safer را سرچ کنید.

دکتر کهنمویی
بورد جراحی پیوند موی طبیعی از امریکا
سلام و عرض خسته نباشید بنده ۱۷ روزه کاشت مو انجام دادم تا روز چهاردهم طبق دستور پزشک موهامو شستشو میکردم، از روز پانزدهم رفتم زیر دوش مستقیم و ب صورت چرخشی و ماساژ موهامو شستم الان موهای کاشته شدم خیلی کم شده ، میخواستم بدونم ب نظر شما ب خاطر شستشو امکان داره ک گرافتام از سرم خارج شده باشه. مرسی از وقتی ک گذاشتیم.
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
از هفته دوم باید موها را زیر دوش شست ریزش موها از هفته دوم یا سوم میتواند نرمال باشد پزشک شما باید حتما این اقدامات را در هنگام عمل یا بعد از انکامل برای شما توضیح دهد.
با سلام میخواستم نظرتون رو درباره شامپو و لوسیون ضد ریزش ژیوار بپرسم؟ ایا واقعا سبب قطع ریزش و رویش مجدد می شود؟ با تشکر
  با سلام و با تاشکر ازارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
شامپو تنها نقش تمیز کردن موها را دارد و نقش درمانی ندارد و لوسیون ها در صورت داشتن ماینوکسدیل میتوانند اثر درمانی در ریزش مو داشته باشند.
من جوان بیست وهشت ساله ام که از مدتها پیش ریشهامو کندم و الان جاش خالی شده و خیلی زشت شده میخام بدونم چکار کنم دوباره موهای صورتم ریشام درباره در بیاد تشکر اگر کمکم کنید یه راهنمایی بفرمایید
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
شما به احتمال زیاد نیاز به کاشت ریش دارید چون ریشهای کنده شده اکثرا با پیاز مو خارج شده و رشد مجدد نمیکنند . بهترین راه مراجعه حضوری جهت معاینه است . و یا عکسهای خود را به ادرس hamid@drkahnamuee.com ارسال کنید تا پس از بررسی توسط اقای دکتر کهنمویی نتیجه را خدمتتان ارسال کنیم.
با سلام من كاشت مو به روش futانجام دادم و الان ٦ماه از زمان كاشت ميگذرد و تعدا مو هاي رشد كرده بسيار ناچيز ميباشد حداكثر زمان رشد مو تا چند ماه پس از كاشت ميباشد؟امكان وجود دارد كه مويي رشد ننمايد؟
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
موهای پیوند شده پس از یک دوره ریزش موقت که از هفته دوم یا سوم پس از عمل شروع میشود معمولا از ماله دوم یا سوم شرع به رشد مجدد نموده ولی رشد کامل انها حدود یکسال تا 15 ماه به طول می انجامد . نتیجه کاشت مو از لحاظ درصد رشد موها بستگی به عوامل زیادی دارد که دقت و مهرت پزشک و تیم عمل کننده و روش برداشت و کاشت موها از جمله مهمترین انهاست.
با سلام وخسته نباشی من چند سال پیش دچارریزش مو شدم درمان دارویی خود رو شروع کردم از جمله زدن ماینوکسیدیل قرص های هورمونی اما موهایسرمن خالی شده ولی موهای من در نیومده ایا کاشت مو برای خانمها انجام میشود یا خیر
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
کاشت مو برای خانمها هم امکان پذیر است البته اکثر پزشکان قادر به انجام ان نیستند چراکه هم باید بسیار ظریف برداشت شود هم باید به دلیل ظریف بودن موی خانمها بسیار ظریف و دقیق و پر تراکم کاشت شود .
درمان دارویی باید با معاینات ماهیانه و تحت نظر پزشک باشد تا عوارض دارویی برای شما مشکل ایجاد نکند و حتما درمانهای مکمل مانند لیزرتراپی ومزوتراپی میتواند به وضعیت شما کمک کند.
ايا دستگاه safer براي كاشت مو مناسب هست؟
  با سلام وبا تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
دستگاه safer یک روش قدیمی و منسوخ شده در کاشت مو است که سالهای زیادی است کنار گذاشته شده است . این دستگاه از یک طرف باعث اسیب درصد بالایی از گرافتهای مو شده واز سوی دیگر امکان انتقال بیماری هایی از قبیل هپاتیت و ایدز را دارد . در حال حاضر میخواهند با تبلیغ کردن ان را به عنوان یک روش جدید نشان دهند.
وزارت بهداشت سالها قبل طی نامه ای استفاده از این دستگاه رامنسوخ کرد .
برای کسب اطلاعات بیشتر در قسمت ارشیو سوالات کلمه safer را سرچ کنید.

دکتر کهنمویی
بورد جراحی پیوند موی طبیعی از امریکا
سلام . ایا prp در درمان ریزش مو واقعا هیچ تاثیری نداره ؟ من ریزش مو دارم ازمایش دادم مشکل کم خونی و تیرویید نداشتم. و ب دستور دکترم یک جلسه پی ار پی انجام دادم. ب تازگی. و گفتن باید تا سه جلسه ادامه بدم. ایا این همه هزینه بی تاثیره؟؟؟ مزوتراپی چطور؟؟
   با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
تحقیقات محافل معتبر بین المللی از جمله انجمن جراحان پیوند موی امریکا ( ISHRS) نشان میدهد PRP در درمان ریزش مو بی تاثیر است . وزارت بهداشت کشورمان نیز دریافت هزینه برای پی ار پی را ممنوع و غیر قانونی اعلام کرد . مزوتراپی به دلیل استفاده از داروهای ضد ریزش مو در این روش میتواند موثر واقع شود .
با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو HRT نوعی کلاه گیس یا همان موی مصنوعی است این روش منسوخشده وفقط درز مواردی کاربرد دارد که امکان کاشت مو به هر دلیلی وجود نداشته باشد . از جمله معایب اصلی ان افزایش تعرق و چربی پوست سر ودر نتیجه نشدید ریزش موهای موجود ، ظاهر مصنوعی ، عدم امکان استفاده از ان برای استخر و شنا کردن ، ضرورت تعویض و یا ترمیم ان بطور مرتب همرهبا صرف هزینه و .... میباشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در و ب سایت پزشک مو به قسمت سیستمهای موی مصنوعی مراجعه کنید.
  با سلام و با تشکر ازارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
در صورتی که پیاز موهای شما اسیب ندیده باشد موهای کنده شده در عرض حدود 6 ماه رشد میکند . اگر پس از این مدت تعدادی از موهای شما رشد نکرد نشانه اسیب به ریشه موها بوده و تنها راه درمان انجام کاشت مو خواهد بود .
ایا روشhrt به موی سرخودمان اسیب نمیرساند؟ کلا معایب hrt چیست؟
  با سلام و با تشکر از ارتباط شما با پایگاه اطلاع رسانی پزشک مو
HRT نوعی کلاه گیس یا همان موی مصنوعی است این روش منسوخشده وفقط درز مواردی کاربرد دارد که امکان کاشت مو به هر دلیلی وجود نداشته باشد . از جمله معایب اصلی ان افزایش تعرق و چربی پوست سر ودر نتیجه نشدید ریزش موهای موجود ، ظاهر مصنوعی ، عدم امکان استفاده از ان برای استخر و شنا کردن ، ضرورت تعویض و یا ترمیم ان بطور مرتب همرهبا صرف هزینه و .... میباشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در و ب سایت پزشک مو به قسمت سیستمه